Pantolon, dar şeyler giymemi istemiyor. 'Uzun etek giy bir yerin belli olmasın' dedi. Bende giyindim sizce bunu beğenir mi

Pantolon, dar şeyler giymemi istemiyor. 'Uzun etek giy bir yerin belli olmasın' dedi. Bende giyindim sizce bunu beğenir mi

Bu foto instagramda fenomen birine ait daha önceden hatırlıyorum
Bu arada bir kaç yorumda bazı kadınlar , erkeğe itaat ettirme kendini vb şeyler söylüyor konunun bununla uzaktan yakından alakası olmadıgını bilmeni isterim. erkek adam seviyorsa kıskanır zaten okumuş insansın ve sevgilinin sığır mı değil mi oldugunu anlıyorsundur. Sana , ne amaçla bunu söylediğini de biliyorsundur. insallah beğenir.
Foto sahte die düşünüyorum ama çok güzel.
Bni oldgm gbi beğenmeyip de kiyafetimde dahil herşeye karışan birini istemezdm özel alan die bsi var kimin haddine düşmüş yani çocuk gbi karışmak. Senin yerinde olsaydm o kadr ipleri onun eline vermezdim smdi kıyafetine karışır yarn evden çıkmana
Tabi canım istediğini giysin sokaktakilerde öküz gibi taciz etsin sevgiliside gururla karışmıyorum desin
Elin oğluna kadr anası babası var karışmaya
Beş yasnda çocuk da değil karşısındaki
Erkekler açık gyse de bakıyor kadına kapalı giyinse de o sizin cinsinizin abazalig
Ana baba sözü dinleyen kalmadı sevgilisi kıskanıyo diye ailesinden daha fazla dinliyo
O senin dediğin gibi olmuyor hanımefendi Senin sevgilin g*v*tsa veya FB takılıyorsan ona karışmaz
sen daracık giyiceksin heryerin belli olacak millet arkandan bakıp ağzının suyu akacak eve gidip hayal edecek ve '' tamam aşkım istediğini giy '' diyecek seven erkek öyle mi?
Özel alana saygı duymak farklı bir şey kıyafet konusunda sevdiğini kıskanmak farklı bir şey. özel alanı kıyafett karışmasına dahil ediyorsan içindeki peyniri bastırmanı öneririm.
O zaman erkek de diğer kadınların düşeceği şekilde giyinsin o zaman da sen karışmassın değil mi?
Erkek cinsini eleştirmeden önce bi yaratılışını vücudunun çalışma şeklini öğren öyle eleştir
Hemcinsinizin abazalig o. Sonuçta hemcinsiniz açık kadına da hayvan gbi bakio kapalı kadına da oldu o zmn hc dışarı cikmayalm erkeler bakio die
Yaratılışta erkeklerin öküz gbi her kadına bakması makbuldur mu dio
Yani sevgilimin kıyafetime karışması saçma mı? şu an kafam çok karıştı yaaa
Sen umutsuz vakasın erkek düşmanı olmuşsun kedilerine mutluluklar 🖐️
Sen kapalı giyinse de erkek bakıyor açık giyinsen de nasl istiyorsan öyle giyin. 5 yasnda çocuk dglsin neticede
Hem cinsinizin abazaligni örtbas edin kadınların otuna b@kuna laf edin anca siz sonra da erkegz dersinz
Knka ziktir et şunları. Kendi anası bacısı haricindeki herkese laf söylerler kadınlar kızlar olmasa ne yapacağını şaşıran insanlar
Soran : Sevgilin kıyafetine karısabilir nasıl mı? başka ortamda senin muhabbetini açmayıp meze etmeiyorsa , seni değerli hissettirip seni üzmüyor kırmıyorsa , onun seni sevdiğinden ve kendini onun yanında özel hissettrdiğinden eminsen karışabilir. Çünkü sen onu dinliyorsan aranızdaki bağ gelişmiş demektir. kafanı karıstırma gayet normal bir şey bu.
Sen cevap sahibine bakma, orasını burasını gösterip erkekleri elde edebilecek bir güce sahip ona gelecek erkekler de kendisi gibi olacağı için onun düsüncleri sana gelmez.
@AydınlıkMYHEART normal hayatta türbanlı biriyim. İsteyerek kapandm ki açık olsam bile ne giyecegme açılıp kapanacagma ailem bile karismazken sevgili denilen şahıs hc karışamaz. Kukla gbi yonetecegnz kadınlar sizin gbilerin işine gelir zaten. Kendi ayakları üstünde duran değil .
Bende ayaklarımın üstünde duruyorum yurt dışında dışındayım şu an ve dış hekimliği kazandım. Diş hekimi olucam
Soran : yurt dısında isen sorun olacagını sanmam ama yine de seni kıskanmış bunu bil kıskanan erkekten zarar gelmez bunu kukla gibi yönetmek olarak algılama sadece kıyafetine karısıyorsa sorun etme bunu. başka karıstıgı şeyler var mı?
Sana demedim bn onu canım sn ne istiyorsan nasl istiyorsan onu yap. Dünyaya bir kere geliyorsun istedgn şeyleri yapmaktan mahrum bırakma kendini yukardaki insan demeye bin şahit lazm. Alışmışlar burada erkek ne derse kadın onu yapacak sacmaligna sevgilin ne derse onu yaoacaksn edeceksn dio mallar.
Bı tanesi de itaat edecen mutlu ilişkiler icn dio. İlla itaat bekliyor sevgi saygı olacak demiyor da kadın erkeğe itaat edecek dio hang mağaradan ciktilarsa artk
cevap sahibi : Ne giyeceğini biliyorsan sevgilin de karısmaz zaten sen kapalıyım diye iç çamasırı giymeden cıkarsan oranı buranı belli eden şeyler giyersen ucları gözükürse kusura bakma seviyorsa karısır sevmiyorsa amacı doğrultususnda kullanır seni sesini cıkartmaz. kısaca rahat hayat isteyen kadınlar zengin cocuklarıyla takılsın canım tamam mı :)
Nerde ne konuscagni ne rde ne gycegni bilmeyenlerle işiniz olmasn o zaman kendi denginizle olun o zmn
Gereksiz yere onu gyme bunu yapma gbi ergence şeylere ihtiyaç duyman
Sen tanımadan birini hayatına alıp da sonra dan şöyle böyle diyemezsn işine gelmiyorsa sana uymuyorsa hayatına aldgn kişinin tarzı uzatmicaksn o zaman almicaksn hayatına
CEvap sahibi : Saygı duymak zorundasın! ozaman sevgilin/eşin sana hiç karısmasın sen git istediğinle takıl konuş gez dolaş o zaman olur mu istediğin dar kıyafeti giy sokakta dönüp dönüp baksınlar sana insanlar; yarın bir gün o adamın kulagına yenge de erik gibi kütür kütür maşallah dedikoduları geldiğinde adam seni hastanelik yaparsa ozaman ne yapıcaksın? karşılık saygının olmadıgı bir ilişki yürümez ki senin kendine saygın yok evde kalmıssın burada konusuyorsun. bu kafayla kimse almaz seni.
Kapalı türbanlı kadınlar tacize tecavüz e nedn uğradı bu ülkede. Kendi hemciniz nefsinize seyinize hakim olamiyorsunz ama sorumlusu biz oluyorsunuz. Damacana ya köpeğe tecavüz etti hemcinsin senin o zaman o da damacanayla köpeğin sucuydu taciz ve tecavüz edenin değil .
Kimsenin giyimine karısmam lakin ben bu güne kadar birlikte oldugum kadınları hayatıma girmeden önceki halleriyle kabul ettim. Lakin senin sözlerinden kendini gösteren bir kadın oldugnu anladım o yüzden allah hayatındaki erkeğe sabır versin.
5 yaşında çocuk değil hayatındaki kadın. Sen yanlış tercih yapiosan o da senin hatan nerde ne giyecegni bilmeyen birini seciyorsan o senin problemin başkasının değil . Karşındaki insanın hayatı hiyimi duruşu sana uymuyorsa hayatına alma uyuyorsa eğer sonradan ergen ergen davranma
İşinize gelmiyor tek başına ayakta dik duran kadınlar. Alismissinz kukla gbi yonetecegnz sozunuzden çıkmayacak kadınlarla olmaya
Boş ve örümcek beyinli olduğunun kanıtı burada belli oluyor.
Şizofren hiç bir baltaya sap olmamış sapık bir adam ile 3 farklı iş alanında çalışan kendini geliştirmiş ve 2 işinde professional olmayı vizyon edinmiş benle konusurken '' hemciniz nefsinize seyinize hakim olamiyorsunz '' diye genelleme yapıp iftira atabiliyorsunuz.
Köpeğe damacanaya veya türbanlı birine tecavüz eden birinin normal bir alanda yaşadıgını düşünmen de farklı bir ironi. sadece burada değil dünyanın 4 yanında var bu olaylar. konuyu farklı yerlere cekerek kendini aklamaya calışma. Bir kadın beni arzuluyorsa ve ben de ona karsı boş değilsem yatarım ertesi gün yüzüne bile bakmam gerekirse bu nefisle değil ihtiyacla alakası var.
Hala kukla gibi diyorsun ben zayıf kadınlardan hoşlanmıyorum güçlü ve ayaklarının üstünde durmalı kendi olmalı. Zaten öyle bir kadın erkeğine saygısından dolayı ne giyeceğini bilir erkek de o kadına saygısından dısarıya nasıl davranacaıgını bilir. o yüzden hala boş yapıyorsun. Senin ne oldugunu anladım hala daha kendini ört pas etmeye calısıyorsun.
Hocam boşa yoruyosun kendini erkek maskülendir kadın feminen bunları yazayım belki merak eder bakar da anlar madem o kadar itaat etmek istemiyorlar da neden makam mevki üniforma sı olan bunlar haricinde de sözü geçen güçlü karakterli erkeklerin peşinden koşuyolar amaç sizi pes ettirip haklı çıkmak hocam kendide biliyo hiç bilmiyosa gözünün önünde illa ki ilişki örnekleri var eşit düşünen eşit karar veren hangi ilişki mutlu gidiyo hele kadının baskın olduğu ilişki tam felaket
Kendimi ört bas etmemi gerektrcek durum yok. Ben sana laf solemedm hakarette etmedm televizyona kadr konu olan hemcinsinin yaptg şeyleri hatrlattm hani her sefernde biz kadınlara laf soluosun ya hemcinslerinin yaptg şeyleri unutup. İsteyen istedgni giyer kimsenin karışmaya hakkı yok eğer kıyafet tarzı veya yaşam tarzı uymuyorsa hayatına almazsn olur biter. Kendi reklamını yapana kadr bunu algila lütfen. İftira atan da sensin bn genel olark hemcinsinin yaptg şeyleri söyledim ama sn bni görmeden tanımadan orasını burasını gösterip erkekleri elde edebilecek bir güce sahip ona gelecek erkeklerde kendisi gbi olacak diye yukarda cümle kurup da iftira atan sensin asıl. Kendin icn yaptgn işleri sayacagna güya kendini gelistrmissn tanimadgn insanlara iftira atmamayi öğren. dunyadaki olaylar beni ilgilendrmio ülkemde yaşanan olaylar beni ilgilendirio
@yalnızbey06 kendi cinsinde nefes alsın yeter dio kadınlar için hc dglse benim cinsimin bı kriteri oluyor erkek seçiminde kendi cinsinin kriteri bile yok. Erkeklerin baskın oldg ilişkileri görüyoruz üçüncü sayfa haberlerinden
Cinselliğin tabu olarak görülmediği ve özgürce yaşandığı ülkelerde kadına tecavüz gözle görülmeyecek kadar oldukça az.. bilmeni isterim savundugumdan değil ama bağnazlık ve yobazlıgın oldugu ülkelerde hele ki ego ve kendini ödül olarak gören kadınlarda maalesef tecavüz fazlaca ve kacınılmaz oluyor. kendine cici bak.
Müslüman ülkede yaşıyoruz unutma bunu
İsteyen istedgni yaşıyor zaten bu devirde ABD ye özenio millet ve bu beni ilgilendirmiyor sonuçta mezara tek giriyorsun senin günahının cezasını bn cekmeyecegme göre napiosan yap banane
Müslümanlıgın bağnaz olarak yapıldıgı bir ülkede yasıyoruz tabular everest dağı gibi. evli bekar sohbet ettiğim kadınların %40 türbanlı ve müslüman namazında niyazında. cinsellik farklı müslümanlık farklı. Erkek ve kadın genetiği gereği cinselliğe açık bir canlıdır maalesef aile ve toplumsal dayatmalardan ve baskılardan bu dişil ve eril enerji bastırılıyor ve a seksüelliğe kadar düşürülmeye sebep olabiliyor. yani senin mantıgına göre bir kadın evlenmeden hiç bir şey yapamaz oluyor ve cinsel hayatı olan bir erkek senin gibi düşünen bir kadınla hiç bir zaman sevgili olmaz veya evlenemez cinsellik bir ihtiyactır ve haftanın en az 3-4 günü olmalı. yani üremek için değil sadece. Cinsellik ayıp bir şey değil senin ailen sen 10 yasındayken sana bu konuları anlatmıyorsa onların ayıbı bu. Ben evlendiğimde kızıma veya oğluma annesini de alıp karsılık bu konuları anltacagım ve ne zaamn yaşaması gerektiğinden tut nasıl davranan biriyle olacagına kadar hijyen vs. hepsini konusacagım. bilinçli birey yetiştirmek bunu gerektirir. senin ailen gibi aman kızım kimseye verme elletme öptürme elini tutma dokunma birini gördün mü kaç hemen polisi ara gibi saçma şeylerle kafasını örümcek ağına cevirmicem. anlaşıldı mı? seninle boş sohbetimizin sonuna geldik. He seni görmedim ama dediğim gibi birisin bunun hala arkasındayım kendini aklamaya calısma.
Cevap yazmanı istemiyorum bunaldım sana anlatana kadar kendi düşünclerinle yaşamaya devam et.
Dedgm gbi kim ne yaşarsa yaşasın banane öldükten sonra Allah a verin hesabınızı. Evliym bn zaten yol geçen hanı gbi de kendimi herkese açmıyorum. Sadece eşime. İnşallah hastalık kaparsn
🤫
Biz müslümanlar a helali dışında haram önüne gelenle cinsellik yaşamak sizin gbi lafta müslümanlar anca işine geldg gbi evirip çevirir dini.
Kendini gelistirmek sana göre bu oluyor galiba önüne gelenle yatıp kalkmak.
Önüne gelenle yatmiyorum senin gbi die de örümcek kafalı ya da bağnaz sığ düşünceli olmuyorum. Namusuma düşkün olmuş oluyorum hani senin gbiler de olmayan şey
Canım benim ben her önüme gelenle değil ruhuma iyi gelen ve kişiliğime önem veren kadınlarla sohbet ediyorum. Yani senin seviyende bir kadın bana yalvarsa yine olmaz işi.
Kısaca çok seçici bir insnaım bende nefes almasının yanında kaliteli kişiliği ve davranışları ayrıca zeki olması gerekiyor. Kendimi sadece bu konularda değil aklına gelecebilecek her konuda geliştirdim sormak istediklerini sor diyeceğim de sohbetin sıkıcı olmaya başladı. Ve bu saatlere kadar takıluyorsun kocan seninle ilgilenmiyor mu hiç?
Ahahah özelden zamanında yürüdüğünü bilmesem bu dedgne inanicm çok komiksin 😅😅😅
İlgilenmiyor napcn. Verim numarasını sen konuş 🤪
Özelden? kimsin ki ben burada kimseye yürümem normak konu hakkında sohbetimi yaparım konu kapanır. arkadas olmak isterse o ayrı bir şey ama yürümedim yürümem de başkasıyla karıstırıyor olmayasın? Tkp at görelim kim oldugunu o zaman madem ifşa çaban var öyle bir hatamız olduysa da yanlış anlamaya mahal vericek herkesin içinde özrümü de dilerim korkum yok kimseden cok sükür.
Tamam konusayım sana biraz ilgi versin yoksa sen vericen birine burada.
Burdan birini arama derdinde dglm şampiyon. İki yorum yapıp vakit öldürmek kendin mi sandn herkesi.
Özelden mesj attn cvp yazmadm sildim üstüne bı daha attn gene cvp yazmadm bnd daha da yazmadn. Kullanıcı adından hatrladm.
TAbi cevap verecek söz bulamayınca en güzel taktik bir erkeği alaşağı etmenin en kolay yolu iftira atmaktır. Bir kadın yolda bu adam beni elledi dese bin kişi gider döver bir kişi sormaz yaptın mı gerçekten diye. o yüzden 1. si ben evli bir kadına yürürem. 2. si evli bir kadın namusuna önem veriyorsa mesaj kutusuna dünya sapık yağacagından mesaj kutusunu kapatır. 3. sü mesaj kutun kapalıysa beni takip ediyorsundur her takip edenle sohbet etmem bu da 3. sü hele ki seninle etmem için bir sebep yok o yüzden şimdi konuyu kapat işine bak. ateşini kocan söndüremiyorsa o ayrı bana sarma acı sonla biter.
1. si yorumlardan anlasilcag üzere beni görmeden bilmeden boş yorumlar yapıp da iftira atan sen oldun hep
2. Yorumlarimi genelde gizli yapıyorum herkes görüp de ususmesin die ve hala iftira atiosun mesj kutum açıksa namussuz kapalıysa namuslu mu olacam smdi sana göre
3. Seni takip etmiyorum dedgm gbi zamanında mesj atmistn kullanıcı adından tanidm iftira da değil işine gelmeyince üste çıkmak icn iftira falan deme.
Benim ateşim seni ilgilendrmez ama seninki tavan ki burada millete sarion
ya cidden sq git canımı sıkmaya başladın. sadece amacın yorum atmak olsa sohbeti uzatmazdın konuyu kapatmaaya calısıyorum hala uzatıyosun. yanlış kisiyle karıstırıyorsun ben kimseye durduk yere mesaj atmam ya bir şey sorarım ya da tanıdıgım biridir. seni görmeden düşünlerinden doğru oldugunu anlıyorum o yüzden yorum yapıyorum. kimle yattıgımda seni ilgilendirmez aladın mı? şidi uza cevap verme kaybol.
Banane kimle napiosan yap ya istersen öl banane.
Olanı soyledm bn işine gelmeyince hemen atag gectin sakın şampiyon. Bu yaşta bu sinir kalbe zarar 😅😅
🤬 🤫 😤 offff
İnsanlarn yorumlarına atlama insanı böyle sinir ederler işte hadeee ikile 😅😅😅🤪
Ben kimsenin yorumuna atlamam izin almadan senin yorumun izin alınacak bir yorum değil genellemenin a** k*** cünkü. sinirim sana değildi, senin boş laflarına ayırdıgım kendi zamanımaydı.. O yüzden kendini nimetten sanma olur mu?
Hala yoruma devam etmen peki 😅😅😅 kabul et sinir krizi geçirck durumdasn ona rağmen hala devam edion🤪
Gayet sakinim şuanda arkdasımla gülüyoruz sana 😅 devam ettirmek mi kimse bana ikile diyemez kocanla üst üste koyarım seni ama gülüyorum işte 🙃
Kendini bu kadar önemli görme neye sinirlencek
Ahahah kendini geliştirmiş insanın dedg laflara baksen bana laf soledgn şeylerin beterini solemis olman nasl bir karakterin oldgnu belirtio. Diğeri de can sikintisina arada bı iki laf soleyp kacio 😅😅
İşim vardı geldim neyi anlamıyosun söyle anlatayım
Cevap
45Cevap
Beğenir belki de
E yine belli 🤦♂️ sevgilün bundan bahsetmemiştir ama sen bilirsin.
Hataların belli olmasın demiş sanırım.
Ama inan o kadar alıştık ki bunlardan etkilenen erkek yoktur artık.
Kadınların hiç bir zaman bedenine bakmadım şahsen.
Bendede bir bozukluk olabilir bilmiyorum.
😂 umrumda da değil.
Sevgilinin beğenisine değil bizim beğenimize sunmuşsun. Sevgilinin beğenisini merak ediyorsan sevgiline göster.
Alıp gotumu kesecem artık jaahhahs
Puahajajjajajahahahah
Fotoğraf senin olsaydı yorumlardım. Sahte resim paylaşınca ne anlıyorsunuz bilmiyorum...
Uzun etek giy dar giyme biryerin belli olmasın?
Erkek arkadaşının özgüvensiz bir erkek haberin olsun
Fotoğraf sana ait ise seni zaten her halin ile sevmesi gerekiyor ayrıca evet beğenir çünkü çok güzel yakışmış
Kendi isteğine değil, onun isteğine göre mi giyiniyorsun yani?
Vücut güzel olunca ne giyersen yakışır dengede öyle
Sen bu kizlardan biri misin çünkü uzun etek giy diyen adsm bu croplsri giydirmez
Resimdeki beni bile 🔥
O beğenmezse onda bir sorun olabilir.
Bu resimden bahsediyosan muazzam olmuşsun beğenmemesi içden değil
kendini reklamlamayi ne kadar cok seviyosun oyle sen
Tabiki beğenir, foto daki gibi ise çok tatlı olmuşlar
Foto kime ait
Beğenir beğenir :P
Şaka gibi ya insanlar sokakla aklet gibi şeyle çıkıyor. Utanıyorum sizin gibilerden.
Hiç belli değil maşallah diycem ama troll soru
ama o kalçaların çok fenaymış senin. şimdi belli olmadı mı :) taş mısın mübarek
İtaat et rahat et mantığından bir an önce sıyrılman dileği ile...
Gerçek sevgiyi istiyorsanız itaat etmek zorundasınız
Değiliz.
Başka yerde anlat bu hikayeyi benim gibiler inanmaz.
Sadece kendiniz aşık olup karşınızdaki adamın ne için yaklaştığını umursamadan kendinizi kullandırırsınız sonra buralarda kötülersiniz benim adım öylesine değil yaşanmışlık var sevdiğinin elini tutmak için bile beklemek sarıldığında kalbinin yerinden fırlayacak gibi atması bunları yaşayan erkeklerde var tercih edilmeyen sıkıcı görülen erkekler
@yalnızbey06 siz kimsiniz de bizlerin size itaat edecegni söylüyorsun. Soyunuz kurusu. İnşallah hemcinsinizn yemedg b@k kalmıyor gelmiş kadın itaaat edecek diyor
Mutlu bi ilişkinin sırrı bu seninle tartışmıcam
Sen ne mantıkta anlıyon itaat i padişah mantığı demiyoruz erkeğin sözünün biraz daha fazla geçmesi gerekli kadın yaradılışı gereği duygusal erkek rasyonel düşünür çözüm odaklıdır demiyorum ki çarşafla türbanla gezsin vücut hatlarını aşırı belli edip iç çamaşırını göstermesin ne giyerse giysin sosyal medyadan göre göre bekaret yaşı 12-13 e indi çocuklar çocukluğunu yaşamadan büyüyolar bunun farkında olmadan saydırıyosunuz erkeklere bizlere saydırmadan önce kendinizi hem cinsinizi bi araştırın kendinizi düzeltmeye çalışın sonra erkekleri eleştirin ben araştırıyorum siz nasıl düşünür nasıl hareket eder nasıl karar verirsiniz peki ya sizler daha fazla tartışıp sizi de kendimde yormak istemiyorum hanımefendi iyi günler
Hayır Küçük çocuklar izleyerek özeniyo büyük görünmeye çalışıyo izlediklerini taklit ediyo ve yaşantısını etkiliyo daha çocukkken çocukluğunu yaşamadan büyüyo ve bütün hayatını etkiliyo beni bozmaya çalışmak yerine söylediklerimi doğru anlamaya çalış lütfen
Ben seni hatırladım anneler günü postu atan sendin
Ailesi düzgün yetistirsin o zaman cocugnu. Bunu da illa birinin mı demesi lazm. Ailede bitiyor iş. Pekala bizler de yoldan izden çıkmasını bilirdik bizimde sosyal medyamiz dokunmatik telfnumuz var biz nedn yoldan izden cikmadk. O onlarn problemi sizin gbi erkeğe itaat edecek kadın diyen zihniyettekilern değil
Allah aşkına şeyda hanım bizi nasıl yeni nesille kıyaslıyosun aynı yaştayız sosyal medya bizim üniversite yaşlarımızda yaygınlaştı aile istediği kadar iyi yetiştirsin aileninde elinde olmayan etkenler var bozuk bi ortama istemeden girdiğinde bozulduğunda aile ne yapabilir. Sen şimdi sana hiç karışmayan kıskanmayan bir erkek olmalı diyosun doğru anladım değil mi?
Özgüvensiz erkeklerde olan bir şey bu
Aptal erkekler akıllı kadınları hayatlarında istemezler. Akıllı kadın nerde nasıl davranacağını ne konuşması gerektgni neyi nasıl yapması gerektgni bilir. Aptal erkekler kukla gibi oynatacağı kadınları ister arkasından işler çevirmesi kolay olsun die. Arkasından cevirdg işleri ogrendgnde bişey yapamasn die akıllı kadınlar onlara bı kaç numara fazla zaten kaldıramazlar
Erkek maskülendir kadın feminen bunu bi araştır öyle tartış benle Erkek güçlüdür kadın duygusal erkek gücüyle kadını güvende hissetiricek kadın duygusal tarafıyla erkeği sevicek itaat olmadan güvence olmaz senin söylediğin erkek tipi burak34 isimli piranha arkadaş seninle tartışmamdan faydalanıp senden taraf olup etkilemeye çalışıyo seven adam kıskanır başka adamın bakışlarıyla bile paylaşmak istemez bu yüzden karışır sana da mutluluklar
Ben kukla aramıyorum bana güvenecek onun yaşadığı giydiği herşeyde benim fikrime önem verecek birini arıyorum aynı şekilde onunds benim hayatımda söz hakkı olacak
Ben olsam ayrılırdım senden ama sen bana bakarmıydın orasıda var🤣
Ne giyeceğine karar veremez
Yelkenleri suya indirme hemen tavsiye etmem
Etek güzel olmuş bu arada
Tamam da orta yolu bulmak en güzeli değil mi?
Bence uzun etek çok yakışıyor kadınlara keza sanada yakışmış
burada tam olarak amaç ne dldkjd ilgi mi istiyorsun
Böyle de belli oluyo 😂
Yapacak bişey yok bıçağı alıp kesiyimmi
Ama bu etekle toton belli olur
Sitede reklam yapacağına sevgiline göster.
kıskanır demek ki seni yakışış
Beğenir güzel görünüyor
Hep ister. Keşke yapmasaydın.
Kolay buluyor musunuz böyle sevgilileri 😀
Ne diyceğimi bilemedim
İyi kadınlarda etek güzel
Beğenir.
Yanındaki daha güzel olmuş..
Aferin kızlar böyle itaatkar olur söz dinleyin
yine gtün belli millet bakar
Desene altı örtüp üstü açtın
Bence iyi bi cevap olur bu kombin. Yakışmış