1 yılŞimdi Kızlar soruyor platformunda dolaşırken şöyle bir bakıyordum acaba bugün ne soruya cevap versem ne yapsam diye düşünüyordum bir baktım senin soruna denk geldim Allah Allah dedim buradan bir ışıltı geliyor, buradan bir süper soru geliyor bir baktım sorunun içeriğine, elbise yakışmış mı üzerime diyor ama bu soruyu sormak bence senin güzelliğine kalitene hakaret demektir çünkü bir elbise bir kadına bu kadar güzel yakışır eminim bunun farklı renkleri de sen de mükemmel durur. Fiziki güzelliğinin yanında saç güzelliğini saymıyorum bile o yüzden Miss turkey güzelini getirseler şu anda dönüp bakmam... Çok yakışmış çok 😎😎🌹
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDüğün gibi bir ortamda herkes iddiali olmaya çalışır neden böyle bir kiyafeti "pavyon" kiyafeti olarak görenler olduğunu anlayamadım. Gayet iddiali olmuş ve yakışmış. Diğer yorumlara bir göz gezdirdim ama kilo vermelik bir sorunun olduğunu düşünmüyorum. Boyuna göre gayet ideal bir vücudun var.
20 Yorumla
1 yılRenkler ve zevkler tartışılmaz tabiki ama yorum isteyip de ben bunu beğendim yorumunuzu kendinize saklayın demen de ne bileyim değişik bir ruh hali
22 Yorumla- 1 yıl
İlgi yoksunluğu olabilir çok da şeyapmamak lazım
@fukibaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet iyi
00 Yorumla Gayet güzel pavyon elbisesi kıyafetle olmaz davranış ve yapılan işle olur bunu anlamadılar illa açık giysiler pavyon elbisesi olmuyor
518 Yorumla
Soran1 yılSonunda anlayan birisi teşekkür ederim canım 🙏
Soran1 yıl@Fukibaba ne kadar kendimde ceza alsam senin gibi birini bende mahkemeye vermezsem en adı... şimdi abimle gidip bu mesajları savcılığa göstereceğiz...
- 1 yıl
Okey senin adına açılan suç duyurusu şurdan takip et, görüşürüz mahkemede
vatandas.uyap.gov.tr/main/vatandas/giris.jsp
Soran1 yılGörüşeceğiz pis sapık
Soran1 yıl@Fukibaba sen haksızsin birincisi olayı başlatan sensin beni tahrik eden sensin birisi senin annene kız kardeşine pavyoncu dese ne hissedersin ya şimdi benden özür dile. ya da konuyu heryere taşırım beni daha tanımıyorsun
Soran1 yıl@Fukibaba bu konularda öyle bı sinirleniyorum ki kimse kimseye pavyoncu demeye hakkı yok küfür etmişsemde hak etmiştir ileri gitmiştir kolay kolay küfür etmem milletin anasına
- 1 yıl
Yok Kardeş milletin kendisine küfür et hakaret et sorun değil ama olayla alakası olmayan ailelerini hele ki kutsalimiz olan anaları katarsan ben buna seyirci kalamam. Senin anana birisi küfür etse ona da seyirci kalamam. Senin annenin de şerefi bizim serefimiz başkasının annesi de
Soran1 yıl@Fukibaba beni fotoğrafım ile tehdit ettin üstelik tahrik eden sensin bu sence erkek adamın yapacağı bişey mi? Herkesin var annesi kız kardeşi ayıptır yapma
1 yılElbise çok yakışmış düğün içinde gayet güzel olur. Güle güle giyinin.
222 Yorumla
Soran1 yıl@Fukibaba @kızlarsoruyor @baris_lonelyforever bu kişi beni fotoğrafım ile tehdit ediyor gereği yapılsın
Soran1 yıl@kızlarsoruyor @edameda06@AlmanPrens
- 1 yıl
@KızlarSoruyor buraya müdahale rica ediyorum.
- 1 yıl
Soran genç kız beni iyi dinle bir ablan olarak bir daha kendi fotonu burada sergileme burdaki mavililer kimki sana yorum yapacak anca olanlar kendini... peşinde misal yorumda sana sulanan bir sözde maviliye dedim ki kıza yürürken iyi biri var tehdit ediyor. Bir erkek olarak kızı savunun ama tık yok niye peki çünkü bunların amacı farklı bilmem aldın mı? Nacizane öğüdü mü?
Soran1 yıl@Fukibaba senin mahkemede kivranislarini görmeden hiç kimse bana dur dahi demesin bunu kendim için değil herkesin bacısı var annesi var sen kimsinki beni fotoğraflarım ile tehdit ediyorsun karektersiz insan
- 1 yıl
Kız bana bak seni savundum başıma gelmeyen kalmadı çabuk bu soru sil hemen diyorum hemen
- 1 yıl
Soruyu sil bekliyorum
- 1 yıl
Peki iyi hoş da hukuk ile uğraşan abin demiyor mu sana sevgili kız kardeşim bu elbise ile niye kendini bu sitede sergiliyorsun 🤔neyse yaaaa iyice sinir olmaya başladım ben herkese iyi günler kim ne istiyorsa yapsın
Soran1 yıl@Fukibaba ya tüm kadın hakları adına benden özür dilersin ya da konuyu uzatalim gideceği yere kadar.. evet seni bekliyor 130 kişi özür dile.
- 1 yıl
Özür dilemenin özel ile ne alakası var kardeşim burada özür dile kurtul yeter daaa bildirim geliyor
- 1 yıl
Saygısız seni yazıklar olsun @Fukibaba amacın ne?
- 1 yıl
@KızlarSoruyor nerdesiniz siz buraya müdahale gerekiyor bu diyalog iyice saçma bir yere gidiyor
- 1 yıl
Görünce ne olacak ne münasebet yaaa bakın günümü sizin bildirimleriniz ile geçiremem konuyu kapatın artık
- 1 yıl
Sırf bu yüzden mod , Uber vs olucam o günü beklesin herkes
- 1 yıl
İkinize de diyorum ablacım özür dileyin bu konu kapansın ama senin de tehdit etmen hiç hoş olmadı kabul et
Soran1 yılBaynfelaket bu olayı ben kapatmicam ilk önce hatalı olan taraf kendisi tahrik var. ikincisi kendim ceza akşam dahi bu kişiyi ben dava edeceğim
- 1 yıl
Bayanfelaket derken? 😄 Şefkatim kız ben felaket değil 😂
Soran1 yılPardon, daha fazla uzatmak istemiyorum ve @fukibaba bu gibi insanlar ile muhattap olmak istemiyorum kendisini insandan saymıyorum bile o yüzden hiç uğraşmayacagim yinede size teşekkür ediyorum beyansefkat 😚🙏
- 1 yıl
Sorun yok ablam😘 rica ederim Soran genç kız
Moda & Stil konusunda 388 cevap paylaştı. Evet, güzel olmuşsun. Biraz diyet yapabilirsen daha iyi olabilirsin
22 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim, evet en kısa zamanda yapacağım
1 yılHerkes açık olmasından vurmuş kız yakışmışmı demiş yakışmış gayet
11 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim
1 yılSiyah rengi daha çok yakışırmış bu da güzel
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüğüne fazla seksi olmuş erkekler çadır kurmaya hazır gece rüyalarına girmesen bari
511 Yorumla- 1 yıl
Ewt haklısın düğünlerde böyle açık saçık hatunlar biz erkekleri çok tahrik ediyor
Cevap sahibi1 yılAbi beni takip etmek istiyonda ben kapalıyım
- 1 yıl
Olsun ben zaten kapalı severim mis gibi türbanlı 🌺
Cevap sahibi1 yılYok abi ben almayım
- 1 yıl
Sen o zaman düğünlere açık saçık giyinip gidemiyorsun degilmi çünkü türbanlısin😉
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Topuklu ayakkabı giyermisinm?
Cevap sahibi1 yılGiyerim giymem mk seni ilgilendirmez p*rno izleye izleye beynin yalama olmuş canım canım sorular soruyon kaç yaşında adamsın git tövbe et haline ağla
- 1 yıl
Ben p*rno izlemem ki direk canlisini yaparim hem türbanlılara topuklu ayakkabı çok yakışıyor o yüzden sordum
Cevap sahibi1 yılHe aynen izlemiyorsun ondan p*rno ki kadınların surat ifadesi seni azdırıyor
- 1 yıl
Ama bı görsen kendilerinden geçiyorlar zevkten inim inim inleyip gözleri kayıyor resmen benim yerimde kim olsa o görüntüye azmazmi?
O düğün siz gittiğinizde bitmiştir.. Çünkü insanlar size bitmiştir.. Güzel olmuş
11 YorumlaModa & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. masalah allah nazardan saklasin :) cok guzel
10 Yorumla
1 yılÇok yakının değilse fazla iddialı bence. Yakışmış evet
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılTarzına şöyle bir baktım. Bayağı yakışmış. Renk seçimi de çok hoş. 👍🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen misin cidden bu? Vucudun inanilmaz seksi. Tam zevkime gore. Yuzunde cok cekici ten rengin bacaklarinin duzgunlugu. .. muhtesem gercekten, tabi senmisin bilmiyirum eminde olamam. Tekrar bakicam harika bi resim
07 Yorumla- 1 yıl
Yorumlara bakın da bu kızı savunun o zaman öyle fotoya bakıp erkeğim ayakları olmaz
Cevap sahibi1 yıl@Bαყαɳʂҽϝƙαƚ bisey yaptigim yok sadece resimdeki kizi cok begendim. Gerisi beni ilgilendirmez nasil giyiniyosa kendi bilir fizigi yuzu harika bi kiz
- 1 yıl
Onu demiyorum ki biri var kızı fotoğraf ile tehdit ediyor savunun diyorum ben de erkeklik bunu gerektirir fotosuna bakıyorsun ama hakkı geçiyor size bilmem anlatabildim mi?
Cevap sahibi1 yıl@Bαყαɳʂҽϝƙαƚ ha onu gormedim bilemem ne icin tehdit edebilir ki? Kiz zaten paylasmis ama kabul et sende bi kiz olarak cok guzel degil mi genel olarak?
- 1 yıl
Konu kızın güzelliği değil beyefendi siz anca fotoğrafa bakıp... neyse iyi günler savunmaya geldi mi tırtttttt
- 1 yıl
Doğruları diyen zaten bu devirde boş konuşuyor evet haklısın banane fotoyu koyan razı bakan razı çok haklısınız.
1 yılBacak kalın basen var ama Goethe yok sıkıntı orada
02 Yorumla
Soran1 yılNe yok anlamadım
- 1 yıl
Goethe
Gizli Üye(45 üstü)1 yılelbise çok güzel link var mı bende giymek istiyorum
10 Yorumla
1 yılDügünlere bu tarz elbiseler giyerek gitmekten ne zevk alıyorsunuz acaba
110 Yorumla- 1 yıl
@Berivann6 ev harici hiç bir yerde giymesin çok dikkat çeker bu trz elbiseler zaten bayılıyorsunuz bir taraflarinizi açmaya
- 1 yıl
@Berivann6 tabi ki alakadar etmez... herkes özgür ve saygı duyulmali ama sevgilim veya kız kardeşime giydirmem ayrı mesele
- 1 yıl
@Berivann6 özenti ve açık giymeyi modernlik sanan bir toplum olduğumuz için algilara çok açığız batıyı teknolojik olarak değilde açılmak olarak takip ediyoruz... o yüzden sağlıklı karar veremiyoruz... modernlik demek soyunmak demek degildir buni algilayamayan bir toplumuz ve ben buna karsiyim ve sonuna kadar da karşı olmaya devam edecegim
- 1 yıl
Ne alaka özentilikle o zaman kapalılıkta Arap özentiligi diyim hoş olur mu ve modernlik demek önce bu zihniyetini değiştirmek demek batı kıyafet konusunu tartısmadı ki ilerledi siz bilmem kaç küsür yıldır bu konuda takılı kaldınız kafanız bel altı algılarla ilerledigi için gelişemiyorsunuz
- 1 yıl
@Berivann6 tamam donlesin demiyorum başka kadınlar beni ilgilendirmez... erkeğin tabiati böyle kadın vücudunu beğenir... ve kadınlarda vücudunu açmaya açık giymeye bahane arıyor ama ne sen beni anlarsin ne ben seni anlarim tartışmamak daha iyi✋👍
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmuş ta düğün değil de başka bi yere gidiyor gibi gözüküyon
217 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoy kilo kaç senin
Cevap sahibi1 yıl@RedZell yorumda yazmislar😂😂
Cevap sahibi1 yıl@RedZell pvyonluk gibi düğünden çok
Cevap sahibi1 yıl@RedZell e yani ben ona bir şey demedim ztn bunu her kim giyse seksi gözükür de sen niye yoruma atliyon
Cevap sahibi1 yıl@Fukibaba dömdöd abazalardan ilgi almak istiyor olabilir
Soran1 yıl@Fukibaba ikinzlede muhattap olamam muhattapim değilsiniz soruyunda içine ettiniz
Cevap sahibi1 yılSorma o zaman yorumlari kaldiramayacaksan
Soran1 yılHemcinsini kiskananan kadınlardan nefret ediyorum
Soran1 yılCevap sahibi Allah uzun ömür versin diyoorum senin
1 yılbencede çok güzel olmuşssun birazda diyet yapabilirsen daha iyi olabilirsin
00 YorumlaElbise yakışmış lakin ayaklarınızıda görmek isterim
00 Yorumla
1 yılMemintolarin birazcık daha büyük olsaymış afiyet olurmuşsun
00 Yorumla
1 yılevet çok güzel ama zaten sen yeteri kadar güzelsin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılÇok yakışmış üstüne elbisende güzel görünüyor
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim canım
Kız baha güzelsin
11 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim 🙏
1 yılDügün icin cok acik degilmi damat evlenmekten vazgecer bence ayiptir bu elbise netttt !…..
517 Yorumla- 1 yıl
Vallaaa yaaa 🤝🫶🏻👍
- 1 yıl
Bence dogru demis fukiicigim
- 1 yıl
Hahahahahahahahha
- 1 yıl
Ayagimda ki topuk bile pembe lagn hahahahahahahahha
- 1 yıl
Once bu fuki bizi gaza getirdiiii 😁😁😁😁
- 1 yıl
Whattt hahahahahahaahh
- 1 yıl
Sustun mu susacaksin?😧
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever başkanım asayiş bozuldu bir devriye atıver❤️
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. sitede ilk defa vücud hatları harika kız gördüm maşallah çok seksi
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBu elbise moda mı ya dün de biri siyahını sordu ama güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇok yakışmış güzel olmuş da senin gözlerinde niye hüzün var? Hep böyle hüzünlü mü bakarsın?
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVay anasını 1 ay sonra süper soru seçmek hangi aklıselimin aklına geldi 😂😂
- Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılBence düğün için çok uygun değil
59 Yorumla
Soran1 yılNeresi peki uygun olmayan
- 1 yıl
Düğün için hem basit duruyor hem de daha çok eğlence elbisesi gibi partiye giderken falan giyilebilir
- 1 yıl
kıskanma elbise çok yakışmış
- 1 yıl
İnsanlara fikirlerini sormuş ve ben de fikrimi belirtiyorum? Sataşacak başkasını bul
- 1 yıl
insanların moralini bozmaya hakkın yok
- 1 yıl
Kimsenin moralini bozmuyorum. Morali bozulacak olan zaten kimseye fikir sormaz bu sitede.
- 1 yıl
Elbisesine kötü demedim sadece düğün için uygun olmadığını söyledim ve "bence" dedim eğer idrakında bir sıkıntı yoksa
- 1 yıl
tamam prenses no problem
- 1 yıl
@flawsome25 çok doğru söylüyor, bu kıyafeti beğenen erkekler kendi bacısına anasına giydirip yollasın düğüne 😅
1 yılİnsanların düşüncelerini önemseme bence sen beğendiysen giy sen beğendiysen yap insanlar boş konuşur her şey sende bitiyor
00 YorumlaYakışmış ama sanki ne bileyim yani biraz daha olgunlaşan kadının üzerine daha iyi durduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılGüzel olmuş yakışmış
10 Yorumla
1 yılGüzell yakışmış
10 YorumlaOlmuş bence yakışmış
10 YorumlaFazla seksi olmuşsun canım
10 Yorumlaseksi ve ateşli.
10 Yorumla
1 yılKötü yorumlara bakma harika olmuşsun. Sırt kısmını merak ettim yalnız.
00 Yorumla
1 yılElbise yakışmış ama daha daha iyi modeller tercih edebilirsin
00 Yorumla
1 yılErkeklerin ilgisini çekmek için güzel ama çok gösterişli ve soluk bir renk
00 YorumlaDilber evin barkın yok mu..
12 Yorumla
Soran1 yılorada çalıştığın belli melek
Çok yakışmış
19 Yorumla
Soran1 yıl62 kiloyum
Soran1 yılEvet neden
Soran1 yılÇözemedim de kapandı işte konu bı şekilde
1 yılPavyonda mi calisiyon abla
12 Yorumla
Soran1 yılBeni kendi ablana benzetme
- 1 yıl
Benim ablam köyde kız sera yapiyo
1 yılDamadın aklını karıştırmaya hakkın yok😃
21 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
1 yılKim bu arkadaş çok güzelmiş
02 Yorumla- 1 yıl
60-65
Soran1 yıl62 doğru
- Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılGüzel olmuş, tam oturmuş üzerine
11 Yorumla
1 yılBence kışkırtıcı 😀😀😀
10 YorumlaÇok açık giyme bunu abin bacaklarını kırar 😅
10 YorumlaBaya açık değilmi
10 Yorumla
1 yılElbisenin üst kısmını güzel bulmadım.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılDüğün icin biraz iddialı sanki 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana gel ben evde düğün yaparım sana
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHala aynı fikirdeyim
1 yılbence çok tatlı
00 Yorumla
1 yılKeşke az daha açsaydın gizli bir şey kalmamış
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gecelik yakışmış
01 YorumlaModa & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Bilemedim üst taraf çok düz ve boş geldi gözüme
00 Yorumlakırmızılı çok dikkat çekeceksin
00 Yorumla
1 yılGayet şık ve güzel
00 YorumlaModa & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Damadın aklını karıştırcan gibi 😅
00 Yorumla
1 yılGüzel ama düğüne iddialı biraz
00 YorumlaBizde gelebilirmiyiz mükemmel olmuş
00 Yorumla
1 yılYeminle harika görünüyorsun
00 Yorumla
1 yılDüğüne gidersen çoğu erkeği günaha sokarsın 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri