Sevgilim arkadaşıma yakışıklı dedi kafamda kuruyorum?

Arkadaşlar merhaba Olgun cevaplar istiyorum 1,5 yıldır sevgilim var çok sadık bana maşallah ondan razıyım ama bundan 4 ay önce benim yakın bir arkadaşım hakkında konu açılmıştı çocuğun sevgili mevzusu hakkında birden bana arkadaşın çok yakışıklı bir çocuk ama kendine yazık ediyor aşkım kro gibi takılıyor serserilik yapıyor kendine baksa gayet yakışıklı biri düzgün biri dedi o an aklıma bir şey gelmedi sonrasında bir defa daha konusu açılınca yine dedi ve çok taktım dayanamadım sevgilimi üzecek şekilde sen utanmasan benden yakışıklı diceksin çocuğa neden bunları diyorsun hayırdır dedim o an baya üzüldüğünü gördüm ve bana ben senin arkadaşın diye iyi niyetle dedim arkadaşın olmasa yorum bile yapmam sen neden böyle düşündün beni üzdün yemin etti baya asla farklı niyetle demedim sonrasında abarttım diye düşündüm ama bazen aklıma geliyor çünkü bana bile içten o kadar yakışıklı demez normalde ama orada o an diyince kötü hissettim sonrasında konuştum sorun çözüldü yine size sormak istedim arkadaşımla hiç konuşmaz tanıştırmak istemiştim bir ara sadece onla değil hiç bir arkadaşımla samimi olmak istemiyor çevresinde hiç erkek arkadaşı da yoktur ve arkadaşken de onu tanıyordum sadece kafada çok kuruyorum Buda daha kötü etti
Sevgilim arkadaşıma yakışıklı dedi kafamda kuruyorum?