Sevgilim yakın bir kız arkadaşımı benden güzel bulduğunu söyledi?

Şu aralar istemsizce kendimi insanlarla kıyaslamaya başladım. Belirli bir konu üzerinden de değil yani farklı konularda kıyaslayabiliyorum. Sevgilime de bu durumu yansıttım geçenlerde. 3-4 kız arkadaşımı ve kendimi dahil ederek
, biz yolda yanından geçtik diyelim ve sen hiçbirimizin tanımıyorsun. İçimizden hangisi daha çok dikkatini çekerdi? Bakacağın kız kim olurdu? Diye sordum. Kız arkadaşımın ismini söyledi sonra benim bozulduğumu görünce ama o makyaj yapıyor sen ise makyajsızsın eşit şartlarda bakarsam ikiniz de makyajsızken sen daha güzelsin dedi. Bu sefer kimi daha güzel buluyorsun? diye sordum. Sen tatlısın. Tatlılık ve güzellik farklı şeyler. Ben seni tatlı bulduğum için güzellik açısından değerlendirince arkadaşın daha ön planda kalıyor. Makyaj vs de yaptığı için dedi. Dedikleri beni tatmin etmedi açıkçası ve bu duruma çok sinir oldum. Siz sinir olmaz mıydınız? Kız makyaj yapıyor tamam ama hani çok büyük bir değişim yarattığını düşünmüyorum makyajın onda. Sizce sevgilim 'ikiniz de makyajsızken seni daha güzel buluyorum' dediğinde samimi miydi? nasıl bir yaklaşım izlemeliyim bundan sonra hiç bilmiyorum...
Sevgilim yakın bir kız arkadaşımı benden güzel bulduğunu söyledi?