AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Tercihi o ama seninle idare ediyor ve senden ona benzemeni taklit etmeni istiyor muhtemelen de seninle birlikte olurken de onunlaymış gibi düşünerek hayal edecek
Ben olsam saniyesinde s*ktr çekmiş kapıya koymuştum.
Hadsiz.
Seni beğenmiyor olabilir veya kiskandirmaya calusiyordur
Sen de kaslı bi erkek at. Ben de böyle kaslı erkekleri çok beğeniyorum de.
Seni sevmiyor insan sevdiğine hem böyle şey demez hem de bu kadar aşırı açık olmasını istemez. Kapalı illa olur demiyorum ama bu baya baya açık giyim. Seni teşhir etmeyi seviyor demek.
“Kapı orada seni tutan yok onun gibileri layık anca sana” derdim ben olsam
Beğendiği tarz da bı şey olsa 😂 bana bu hareketi yapacak adamla ayrılırım net
Sadece beğenmiştir. Akıl okumaya çalışmak kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramaz
@lilyyx :)
İsim veremiceği için örnek fotoyla giyim tarzı sunmuş sana
Bu giyim midir ki? Önce buna bi karar vermek lazım. Bir tarzı bile yok bence
Valla ona o firsati verme!!! Bence tepki bile verme seni denemek veya kızdırmak için de olabilir. Veya gayet soğukkanlı sor ne sebeple gönderdiğini. Beğenmiyorsa seni si... olup gitsin. Kusura bakma çok sinirlendim
ben ayrılıcam direkt senin gibi düşünüyorum
Sende açık giyin demek istiyor bence ayrıl diğer kızları beğeniyor yani çok saçma
kaybolsun asla giyinmem
Seven erkek başka kızlara bakmaz o bakıyor takip ediyorsa cidden ayrıl bence
merak etme ayrılcam
İstiyorsan giyimini o tarza cevirebilirsin ama o istek okşa güncelleme mevcut değil diyip cekilmelisin... kimse için kendi isteklerinden vazgeçme... Seni sen olduğun için kabullenmiyorsa yollar açıktır 😂
yolu vericem ben ona hele buluşalım
Karar senin 2 seçenek var sadece
O kadar da güzel bir kadın değil yani benim senin gibi kıskanmalık bir durum görmedim canım
neden kıskanmayayım ya
sevdiği insana başka kız mı atılır
Sevgilin senin yanlış yollara sapmanı istiyor kosacacı K şarto olmanı sevmiyor seni seven adam sevgilisinin kşrtolara özenmesini istemez kıskanır
Kaşrtı olmanı Seviyor***
Kadın dediğin fotoğraftaki gibi giyinir, kapalı giyinmez.
Seni beğenmiyor değil giyim tarzını beğenmiyor üstü kapalı şekilde bunun gibi giyin demek istemiş sana direkt gelip dese giyimin hoş değil kavga çıkar ayrilirsiniz o da bu yolu denemiş sende az öyle giyinmeye bak canım uygunsa sana
Ne varki bunda, beğendiği bir giyim tarzını göstermiş sana. Bu kadar rahatsız eden ne
giyimini beğenmiyor olabilir ama attıklarının giyimi çok mu güzel? sevgilinin göz zevki yok galiba. ne yakışıyorsa onu giyersin ama bunu kafaya takma. sürekli böyleyse ayrıl.
değil tabi ki.. ve böyle giyinmeyeceğimi de biliyo ayrılcam
gelişmeyi okudum. biraz süründür. manipüle ediyor olabilir
Sen de ona yakışıklı bir fenomen gönder ne kadar karizmatik çok iyi giyiniyor de anlasın sana ne kadar kötü hissettirdiğini
aynen öyle yapıcam canım
Ohhh içim ferahladı kız helal olsun iyi yapmışsın. Böyle ayılar empati kuramaz işte. Sana öyle bir şey yaşatırken ne kadar kötü hissedeceğini anlamadı. Aynısını ona yaşatınca anladı sonunda.
sağ ol canım.. hak etti valla
Sende ona yakışıklı bir adam bul gönder bak bunu beğeniyorum de bakalım o ne dicek böyle bişey mi olur ya hissettiklerini oda hisseder her şey karşılıklı kxmddmsm
aynen öyle yapacagım.. kudursun sinirden sonra da ayrılınca şok olcak
Sana öyle giyinmeni soyluyo sen de git kaslisindan bi erkek fotografi at fizigini sevdim de got olsun
Bu kızın giyim tarzını beğenenen kör falan olmalı heralde. Aşırı varoş giyiniyor
Seni cinsel obje olarak goruyor boyle giyimler normal degil tabi giyimle karakter olculmez ama boyle giyinen ve giymeni isteyenin karakderi belli
Ayril
Sen de erkek tiktokculari bul at ona
Çok ayıp etmiş. Bu yapılan çok ayıp. Ayrıl demiyorum ama hu yaptığının saygısızca olduğunu ona söyle. Anlamıyorsa aynısını sen de ona yap. Ama sakın geri vites yapma.
Kız aferin sana çok iyi yapmışsın. Slayyyy👏
seni denemiş olabilir sorki ben güzel giyiniyomuyum ya da benden dahamı güzel giyiniyo evet derse hadi ordan bas zaten ya da sende aynısını ona yap
barışş
iyi de hak etti
Ya felaket tellalı olmayın. 😂 Yavrum ayrılma tabii ki. Sadece ne olduğunu anlamaya çalış. Ya da direkt sor ama kavga ile değil.
ayrılıcam ya. niye ayrılmayayım? 7 aydır bana çok aşık sözde ama gidip başka kızı atabiliyo bunu beğeniyorum diye
Sen kendin okeysen buraya sormana gerek yoktu bence. Tereddütte olduğun için soruyorsun sandım. 7 ay az bi zaman değil bana göre. Ve tek hatası da bu değildir ki sen net ayrılmak istiyorum diyorsun. Tabii ki sen daha iyi tanırsın onu. Biz sadece yorum yapıyoruz.
Ama Bu belki kavga olur, tartışma olur küsersin vs vs ama ayrılık gerektiren bi şey olduğunu düşünmüyorum.
Ama netim eminim son kararım. Bu beni sevmiyor olduğu için yapıyor dersen, uzatmanın da, buraya sormanın da anlamı yok yavrum. Bırak gitsin
şu an bir kadının fotoğraf ini atmış ve bunun gibi giyin diyor. Bunu anormal olarak gören tek benmiyim. Kavga et kız direk kavga sebebi bu
anormal zaten ayrılcam.. sizden de fikir istedim
Ayrıl sebebin de var zaten kurtulmak kolay olur. O canım
Ağzına sağlık bu mal hakketmis. 😂
Yapacağın en mantıklı şey random atıp ben başka bir adamın giyimini beğensem bile sana söylemek gibi bı saygısızlık yapmadım demen
erkek fenomen atıcam ona ben de bunu beğendim diye sonra da ayrılcam
Çocuk olduğun belli senin kendini düşürme
niye çocuğum? yaptıgı şeye karşılık vericem
İntikam sadece basit insanların işidir biraz alfa olmalısın
Sence sen seni seviyor diye hala düşünüyor musun yoksa cinsel dürtülerine ortak olmanı mı istiyor akıllıysan çözersin bu durumu
ayrılcam ki
Bi zahmet yani
Bu adamın seni sevdiğini sanmıyorum. Seven adam kıskanır kıskanmıyorsa seni kaybetme korkusu yaşamamış demektir.
önceden çok kıskançtı anlamadım valla
Soğumuştur. Ama yakında gider bu diye düşünüyorum. Ya da cinsellik yaşayamadı diye.
Kimse yeni ev bulmadan bulunduğu evden ayrılmaz. Bakalm
Kendinden ödün verme sabit bir karakterin olsun eğer fenomen bir kızı begeniyorsa gitsin onlara benzeyen tiplerle hayatına devam etsin.
haklısın. ben asla böyle giyinmem
Bence hadi ordan çek
hadi ordan çek
Tiksinç mal erkeklerden ( bazıları böyle kimse yanlış anlamasın ) birine denk gelmişsin, ve şimdi sakince onu s*ktir et ve hayatından çıkar !
Sende beğendiğin birinin giyim tarzını gönder sen böyle olmadığın için bende öyle giyemiyorum de
aynen bunu yapacagım
Olmaz bundan tatlım sal gitsin madem seni seviyor başkalarıyla neden kıyaslıyor pardon da göz zevkine mi hitap ermeni istiyor yoksa kalbine mi? Bence göz zevkine 🙄
bok gibi giyiniyomuş kız sevgilinin kalıbını artı zevkini seveym
Seni böyle sevmiyorsa direk terk et onu. Seni seven bu şekilde sevsin giyimine ya da konuşman ile değil. Seven erkek karşısındaki kadını olduğu gibi kabul edendir. Tabi seven erkek hala varsa¿
Sevgilin vitrin arıyor senle ciddi düşündüğünü sanmıyorum
Söyle yapabilir sana böyle şeyler söylemek yerine giyinmeyi istediği şeyleri alabilir mesela ama cimri ise bir halt olmaz ondan kaçarak uzaklaş derim
Sevgilisini böyle giyindirmeye çalışan biri adam değildir! Bas tekmeyi boş ver
Güncellemeni okudum... Aklın varsa barışma! Bu nasil bir egoistliktir kendisi istediği kadını gösteriyor sana ve sen gösterince küplere biniyor. Hani eşitlik
bence seven insan sevdiği kişiyi olduğu gibi kabul etmeli kusura bakma canım ama ya senden vazgeçmiş sana karşı duygusu kalmamış ya da dışarıya fazlasıyla bi ilgisi vardır bence benim görüşüm yani
Yani heralde senin de öyle giyinmeni istediği için atsa beğeniyorum değil de sende böyle giyin diyebilir ama öyle diyerek gönderme de yapmış olabilir çok karışık
Böyle giyin çünkü ben biraz güzel kardeşim yanımda sana bakarlarsa medeniyetle karşılarım demiş 😂😂
Sevgilin o kizin hayalini kuruyor, seni ona benzetmeye calisiyor. herkes kendi olmalidir. ve herkesin kendine öz bir sitili olmalidir.
ayrılıcam ki.. gitsin ona yazılsın o zaman hanzo
Muhtemelen kıskandırmak için aynısını bende yapıyordum manitama ahbe anılarım depreşti🚬 sende ona yap aynısını
erkek fenomen atıcam ona beğeniyorum diye sonra da ayrılcam
Ciddi bi ilişkin varsa bu sebeoten ayrılma ama senin karaın
7 ay oldu ama hak etti bana göre artık.. başka bir kızı bana atıyo
Kanka ozaman ayrıl en iisi
Biz erkeklerde genelde normal bir davranış beğenmediğinden değildir. Sizi daha çok gözünde alımlı şık bir tarz da görmek istediğinden istemiş
kendi elbise seçip atmak yerine başka kız atıyo
Kuruntu yapıyorsun. O kız güzel değil fakat muhtemelen giyimiyle tarzıyla etkilemiş seninkini. Nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama Bide şöyle düşün sen onu sana karşı arzulatmazsan veya gözünü kamaştırmazsan eniştenin gözü hep dışarda kalır. Biraz da güzel kardeşim varmış ama kız çırılçıplak neredeyse. Umarım bu şekilde giyinsen insanların dönüp sana bakması hoşuna gitmiyordur.
Ya bu giyim meselesi insanları bozuyor diyoki sende bu şekilde giyinirsen senide beğenirim diye söylemek istemiştir.
iyi de sevgiliye böyle mi denir
Sende ona bir erkek fenomen at kusurunu belki bilir.
Seni üzmek istemem ama seninle bu tarz konuşan adamla birlikte olmamalısın başka kadınları sana örnek olarak gösteren bir adam çok yanlış bir adamdır
Sende başka bir çocuk at bende bunun giyimini (veya başka bişeyini sen bul) beğeniyorum ama elde sen varsın de 😂
Annesiyle tanışmaya ortada kombinle git bak bakalım bir daha atıyor mu :)
annesi doğulu fdsgjdfkhdflh öldürür onu
Ben sana yapman gerekeni söyledim gerisi sende 😂
tamam :D
Sende ona erkekleri atıp sende keşke bunlar gibi olsan diyip engelle seni sevmediği belli zaten
erkek fenomen atıp ayrılıyorum dicem sonra
Ayrılıyorum senden deme şimdi hadi ordan git falan de haketmiş çünkü sonrada engelle bitti gitti yeni erkek mi yok sana
ama suratına deyince daha etkili olmaz mı kudursun sinirden
Olur suratına de fark etmez ama hadi ordan git de iyi bi söv
Şu tipinle ben bile sana zor baktım öyle kadınların anca fotoğraflarına bakarsın zaten de
çok sağ ol <3
Rica ederim gülüm
beğendiği karı da Buse Korkmaz yani zevkine sıçayım sevgilinin
😂😂
Jhony Sins'in fotosunu at, işçiliğini çok beğeniyorum yaz 😂
Hic güzel giyinmiyor bence kendisi onu beyenmis ve seninde onun gibi olabiliyeteni ölçüyor kendinden ödün verme
Kızım biraz seksi giyinmeni istemiş işte bu kadar olmasa da bir krop algında dar kot giy bak nasıl azdırırsın çocuğu hatunum diye peşinden koşturursun
Iyi o zaman herkes senin sevgiline iç geçirsin mantığa bak
@DEADLY_666 Bize ne başkalarından? Başkaları yüzünden sevgililerimizi en seksi halleriyle göremeyelim mi?
Görmeyin bir zahmet
@DEADLY_666 Ben tercihen sevgilimin sırf başkaları bakmasın diye bakkal çırağı hüseyin gibi giyinmesini istemem ama herkesin istediği gibi giyinmeye hakkı var tabi.
Kendi öyle rahat hissediyorsa seksi giymek zorunda değil
@DEADLY_666 Evet bu konuda sana katılıyorum
@DEADLY_666 Doğru düzgün konuş hatunsun diye sesimi çıkarmıyorum ben kıza yorum atmışım senin niye gmrğn kalkıyor kim seni havalandırıyor kızım
Sen ne karışıyorsun hayırdır önüne kemik atan mı oldu burası serbest bir platform herkes istediğini der
Hatun senin tasmanı kim sıkıyor da bana havlıyorsun mahalle karıları gibi gelip şu konuştuğu ağıza bak azamıyor musun yoksa sıkıntın mı var ondan bu gerginlik herhalde
Kes lan senden mi öğreneceğim nasıl konuşacağımi kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler hadii yallah
Çok sıkmış tasman belli nefesini kesene söyle biraz nefes aldırsın sana
Valla sana yapan yapıyordur kimsenin köpeği deglim sen öylesen onu bilemem
Yarası olan gocunur hatun hadi bak işine dert etme beni
Yarası olan ben değilim sen olduğun kesin gocunduna göre
Benim laflarımı bana tükürme güzelim önce bir yutmasını öğren burada kötü şeyler yazan sensin
Sende burunu sokan sensin atlama herseye ne yazıyorsam yazıyorum SANANE dert mi oldu
İstediğim yere yorumumu yaparım güzelim stres yapıyorsan benim sorunum değil regl takvimine bir bak bakalım kaç günün kalmış
Laf sokacam derken bükülme komik oluyorsun o zaman benim yazdığıma karışamazsın herkes işine baksın o zaman
Yo istediğim yorumun üstüne yorum yaparım bak yine yapıyorum
Hadsizlik yapan sensin kız dedik tepemize çıktınız bu nedir ya
Yap çokta umurunda
Herşeyde bi cacık aramayın kızlar. Çocuk sevdiği bir sanatçıyı göndermiş ne var bunda. Boş boş şeyleri soru diye atmayı bırakın artık. 🤦🤦🤦
Sanatçı? Nerenin sanatçısı bu
Fenomenler neyin sanatını yapıyor ki
Fenomen*
sendende güzel kıyafetler görmek istiyor sende giy buluşurken güzel elbislere kıyafetler biraz kendine bak
Knk ayrıl senle birlikteyken bile gözü dışarda bunu göstergesi bu ne demek böyle giyin senin giyimin köylü mü yani kısaca böyle demek istiyor aman bas tekmeyi seni sen olduğun için seven biri çıkar karşına sen yeter ki hayatında gereksizleri çıkar
Kız güzel de değil sadece açık giyiniyor nesini beğenmiş
onlara böyleleri lazım demek ki