AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gainer
Geçen sene kullandım. 2 aydır da kullanıyorum. Düzenli kullanır ve çok yemek yersen müthiş sonuçlar alırsın
Hangisini kullandınız şöyle iki ğç ayda 6-7 kilo almam lazım
2 ayda 21 kilo aldım ben.
Gpn joıuce mass kullandım günde 2 sefer, 3 erden toplam 6 ölçek
Ekliyorjm sizi bana link atarmısınız
Kardesim iki üç ay bekleme megace kullan haftada alirsin o kiloyu mucizeyi şu an yasayan biri olarak yaziyorum sana
@yaselsiz sen mi satıyorsun onu. Nasıl bir ürün? Çok sağlıklı bir şeye benzemiyor. Haftada 20 kilo imkansız
Ben degil eczane satıyor arkadasım ilaç ilaç bildigin gidip eczaneden aliyosun ayrıca haftada 20 kiloyu nerden cikardin ben ilk kutuda 6 kilo aldim simdi iki gün oldu ikinci kutuya gectim almaya devam ediyorum bana hicbir yan etkisi olmadi aksine hizlica kilo aldim enerjim yerine geldi doymak nedir bilmiyorum mesela ben bir oturuşta hayatta 1 tam ekmek yememistim ama şimdi 1 tam ekmek yedim diyelim 1 saat sonra 1 tam ekmek daha yiyebilirim çünkü ilac doyduğunu hissettirmiyor o kadar mucize biseyki yani en azindam benim icin öyle ben boyle bisey görmedim
@yaselsiz doyduğunu hissetmemek mucize değildir. Tam tersi ilerisi çok kötü olur. Gainer içinde aminoasit, vitaminler, protein ve karbonhidrat olur. Gainer ile birlikte yemek de yemem lazım. Hatta spor da yaparsan çok daha sağlıklı kilo alırsın. İlaçla falan olacak işler değil. 2 ayda 21 kilo aldım. Bundan ötesini bilmem gerisi hikaye gelir bana.
@yaselsiz megace dediğin ilaç kanser hastalarında kullanılan ilaçmış. Sen millete ne öneriyorsun öyle ya.
Megace kanser için kullanılmıyor yanlız okudugunu bile anlamıyorsun kendim iyice araştırarak emin olarak kullanmaya başladığım ilacı öneriyorum sen eczacıdan dahami iyi biliyorsun ilac kanser hastaları için degil onların iştah ve kilo kaybının tedavisinde kullanılıyor yani kullanmak için Allah korusun kanser olmaya gerek yok eczacı bana bunu iştah ilacı olarak verdiklerini söyledi ayrıca kendim kullaniyorum aksi durum olsa ben niye kullanayım ruh hastasımıyım gayette kilo aldıran bir ilaç o gereksiz tozlardan daha saglikli bu ilaci kullanip faydali seyleri bol bol tüketip spor yapılabilir o saçma sapan tozlardan bin kat daha saglikli en azından yolu dogal beslenmekten geçiyor neyse hadi sen devam tozlanmaya
@yaselsiz saçma sapan toz diyip ilaç övmek de beyin kafası 🤣🤣 hiç bir diyetisyen ilaç önermez. Ama çoğu diyetisyen gainer önerir. İnsanın günlük kalori açığını gainer ile tamamlarsın. Tamamlarken vitamin ve aminoasit desteği de alırsın. Bir yandan da yemek yediğin için miden büyür ve iştahın açılır. İlaçla sağlıklı kilo alınmaz. Neyse anlayacak kapasitede değilsin. Hadi sen ilaçlanmaya devam.
Toz kafa yapmıs sende bu ilaç iştah açıcı iştahın açıldığı için proteini karbonhidratı yiyerek yani sıkı beslenerek doğal yolla alıyorsun o tozların içinde ne olduğu belli değil sen kullandığın şeyi önermissin ben kullandigim seyi önermişim yanlız dogru tektir. Israrla bu tozu övüyorsun ya kendin satıyorsun ya da saticilarla bi baglantin var nett. Neyse hadi sagol sagol
@yaselsiz senin kafa yerinde değil belli ki. Kalkmış bana ilaç övüyor. Sanki içinde ne olduğunu biliyor alık ya. Kafan basmıyor iştah nasıl açılır yazdım ama beyin yok ki sende anlayasın. He gainer Türkiye ithalatını ben yapıyorum doğru söylüyorsun
Sen icinde ne oldugunu bilmedigin tozu övünce dünya dehasi falanmı oluyorsun avel iştah için en etkili yöntem bu diyorum bilgin yok fikrin var karşındakine saygın olsun biraz bak ikinci kutuda daha 1 bucuk tabletim var istedigim kiloya geldim bile hicbir yan etkide yaşamadım kilo almak isteyen sormuş bende bana derman olanı yazdım sen ne atliyorsun yok öyle olmaz böyle olur diye bide mantıklı bir önerin olsa tamam derimde toz yani agzinla söylüyosun bide sende üretmiyomuşsun ne biliyosun içinde farelermi geziyor ne ufalıyolar içine merdiven altı bile üretiliyor zeytinin sütün icinde adamlar yüzüyor nesini övdün bu kadar ben eczanede satılan ve agır hastalara bile çare olan ilactan bahsediyorum yediriyor arkadas yalanmi söylüyorum ilk kutuyla rahat 5-6 kilo almayan istedigini yazabilir buraya o kadarda garanti bir ilac sende tozlan demistim tekrarlıyorum hadi banada cevap yazıp durma senlemi ugrasicam
@yaselsiz yav he he sensin hadi ikile
Bca, protein tozu, gainer, karbonhidrat tozu.
Bunları almak yerine hünde 300 gram pirinç 750 gram tabuk yemen daha mantıklı bence ben öyle yapıyorum ama yinede sana kalmış
Megace 160 mg kullan ve seyret kilo nasil alınırmış 1 haftada 5-6 kilo garanti alacaksın
Yaaa nerden alabilirim
Reçetesiz alınıyomu
Ben eczaneden gidip direk recetesiz aldım ilkini 357 tl ye almistim ikinci alışımda 475 tl olmuştu ama kullan bak bin tl olsa alirsin o kadar etkili bir ilac habire biseyler yemek istiyorsun gecen arkadasim diyorki sanki yagmurla degilde baska biriyle konuşuyormuşum gibi hissettim ne kadar hızlı kilo aldın diyor tabi buda beni cok mutlu ediyor. Yanlız 7 sinde kızımın aşısı var saglık olacagındaki doktorumuza sorucam bana yazabiliyormu bu ilacı diye evet yıllardır kilo alamayan bana derman oldu ama sürekli alacak olursam yazabiliyorsa neden daha uyguna almayayimki:) Ben bir ögreneyim iki gün sonra sanada bilgi veririm saglik ocagi yaziyorsa sende yazdirip uyguna alirsin
Ay mutlaka haber bekliyorum sizden
Canim merhaba ben siteye çok gec girdim k. bkma aklımdan çıkmış çok pardon ama hemen bilgi vereyim saglik ocagi doktorum istah acıcı diye bahsettigim icin yazmadı sağlık sorunu varsa yazarmış yani iştah sorunum keyfi bişey gibi geldi ona sanırım ondan yazmadı ama ben hala alıyorum kimiside çok zayıf olduklarından endokrin doktoru yazıyormuş onu denemedim ama zaten şu an gitsemde bana yazmazlar çünkü çok zayıf değilim artık çok şükür:) Sen ne yaptın kullandınmı ilacı ya da başka bir yolla ulaştınmı istedigin kiloya
Kuru inciri anasona batırıp aç karnına 40 gün boyunca her gün ye kilo almaya başlarsın
Gerçekten işe yarıyormu
Gerçekten işe yarıyor deneyip görebilirsin. sadece 40 gün bunu tekrarla kilo almaya başladığını farkedersin
Yani nasıl kullanıcazbunu
1 çay kaşığı anasonu 1 adet incirin içine koyun ve ağzını kapatın. Sonra yiyin 40 gün boyunca böyle yap. Normal kuru incirin içine kuru anasondan 1 kaşık alıp koyacaksın ve yiyeceksin hergün 1 tane
gainer
Hangisi
marka seçimi bütçenize göre olur orta fiyatlı hardline ya da bigjoy olabilir
Granier