AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Skinny pantalon crop kombini yapabilirsin ya da aksesuarlarla kombinini zenginlestirebilirsin
Ailen haklı edepli giyin, tayt giyince her yerin meydanda olucak dışarda gezerken, koltuk altı ve göğsün gözükmesin
Ben arkadaşa söyledim asıl sanane girme araya
Fikrimi söyledim sadece araya girme
@Soran sorunu beğenirsem bana ulaşır mısın konuşalım?
karışmakta haklılar ortalık sapık dolu vallahi, sen de onların dediğini giyiver bu dünyada pişer ahirette pişmezsin hem.
noldu işinize gelmedi mi beğenmeyenler ;)
Uzun elbise al kısa kollu olanlardan , bu sene çok renkli elbiseler var.
Bence nasıl istiyorsan öyle giyinmelisin. Aile fikri öngördüğünü göstermen gereken ilk kurumdur
Giyim degil mi alt tarafi bosver onlari kirma bunun icin. Bendede öyleydi bende onlarin sartlari altinda tarz olmaya caliyordum.
Bence fazla da açık giyinmeBi ara adamın biri kadını taciz etti Adamın savunması ne biliyon mu o da şort giymeseymişAdamı serbest bırakmıştı mahkemeBen bu ülkenin adaletine sokayım bu arada küfrwttiğim için özür dilerim
Benim ailemde hep oyleydı hayatımda askılı bısı giymedim :)
Senin iyiliğin için sana karisiyorlar seni sevdikleri için
Bence ailene bir birey olduğunu anlatman lazım asıl. Bu kombin seçmekten daha doğru olur
Hmm Acik Olmayip Cok Guzel Giyinenler Var Ki Arastirmalisin
Ailen işte yapacak bir şey yok.. genelde çoğu aile giyim konusunda taviz vermiyor.. Sıkma canını tek derdin bu olsun
Mall mall sorular. Özgüven çıplaklıkla alakalı ise ben çırılçıplak gezenler en özgüvenillisi mi oluyor
@sedoliiii mall bir sataşma yorumu var bence.
engelini kaldır
ne oldu sana vereceğim cevaptan mı korktun da beni engelledin?
hakkın da hayırlısı diyelim ya gizli olmasn sisterrim sormwyi da olmaz burdn ama ya var dir elebet bir nedeni tpedemisn
Keşke senin gibi ailem izin vermediği için giyemesem. Bacaklarım çok çarpık olduğu için giyemiyorum
Canım hala burada mısın benim ailem de seninki ile bire bir aynı konuşalım istersen
Daha şık pantolon ve tişörtler tercih edebilirsin. Bin çeşit pantolon var :)
Bence bu sorunun cevabını burda bulman mümkün değil
Açık giyinince öz güvenin yerine mi gelecek bence çok saçma
Pantolon tişörtle de bakımlı süslü durabilirsin ama açık giyim daha rahat ve daha güzel
Haklılar dinde açıklık haram erkekler baksa günah haram güzelce kapanacsksn ferace giyineceksin vallahi dövseler seni haklılar karşı gelme
nE CXNMÖÇXNBMÖÇXCBNÇXCB
Olabildiğince kendi tarzını isteklerini giymek için diret biraz dişini göster
Onlar diyorsa vardır bir bildikleri 😉
Elbet bir gün özgür kalıcaksın iste o zaman canın ne isterse onu yaparsın çünkü bu hayat senin
Seni çok iyi anlıyorum ben evden çıkarken kapali giyiyorum sonra metro avm tuvaleti gibi yerlerde değiştiriyorum üstümü buna mecbur ettiler artık
Diyosun ki yani evde namuslu gözüküyorum dışarda her yerimi açıp yaprak arıyorum...
Bunu söylediğine göre sende ar namus kalmamış kardeşim seni çıplak görseler hiç utanmazsın daha çok sikkin beni diye yalvarırsın...
@CRAZY_TÜRK53 Ne alakasi var her açık giyinen yaprak mi arıyor açık giyiniyorum ama namusluyum şu boş beynini doldurmaya çalış böyle çok yaşamazsın
Artık 18 yaşını geçtiğini söyle özgür olabilirim de.
Hshdjsj burası Türkiye kadın hakları ve 18 yaş sınırı geçersiz.
Almanya'da yaşıyorum kusura bakmayın. Şimdi dediklerim biraz saçma gelecek ama 18 yaşını geçtiği için isterse ailesine bile dava açabilir. Çünkü özgürlüğü var.
@Manifalitikko kadın haklarında dünyada 53885485558558538566 sıradayız
Biz de dava açabiliriz ama açacak cesaret yok. Almanyadaki gençler gibi belli bir yaşa gelip evden ayrılmıyoruz çünkü ailenin gözünde halen çocuğuz. Bu yüzden biraz burnunun dikine gitmek gerekiyor. Ben bu yüzden ailemden uzakta okuyorum. Lisedeyken ailem olmadan yurt disina ciktim, tabii ogretmenlerim vardi. Simdi ailem olmadan hava limanina gidiyorum, biletimi kendim aliyorum, yolculugumu kendim yapiyorum. Her şeyi aileden bekleyince insan hak sahibi olmasi da zor oluyor.
Ve tek basima yurt disina da cikma planim var hatta orada 1 yil gecirmeyi dusunuyorum. Bunlari yaptikca ailenin guveni artiyor.
@Cikolataf cesaretinden dolayı tebrik ederim seni
Benim ailem kıyafetlerime karışmıyor sonuçta reşit bireyiz kendi kararlarımız.
Mesela neye kadar karışıyorlar? Şort ya da kısa kol hiç giyemiyor musun? Ya da süper mini olmasına, askılı ya da göbeği açık olmasına mı karışıyorlar?
Kısa kol serbest
Diğer herşey yasak
Şey yapabilirsin. Zaten bu yaz moda oldu. Midi boy elbiseler diz altı ve bileğe yakın. Kısa kollu ve yakası da açık değildir. Istersen senin için bir tane örnek görsel atabilirim mesaj olarak
https://images.app.goo.gl/e4PM9ZaLegJEM5AK9
https://images.app.goo.gl/7frrRt4h9EUhyZF77
Yani denenebilir, teşekkür ederimm
Rica ederim ya da şey yapabilirsin. bir jean giyersin ustune askili, sifir kol ya da crop. Yasadigin yer asiri sicak degildir umarim. Eger degilse uzerine çok ince bir gömlek sanki ceket giymis gibi. Disarda da arkadaslarinlayken gomlegi cikarabilirsin ne olacak
Askılı, sıfır kol ya da crop giymem de yasak ve İzmirde yaşıyorum aşırı sıcak
Nemden zaten yapış yapış oluyoruz, gömlek imkânsız yani
İste diyorum ya icinden giy uzerine ceket niyetine gomelek sonra gomlegi cikarirsin gittigin yerde. Bir de yazin aslinda onemli olan acik giyinmek de degil yani ferahlamani saglayacak şey degil aksine gunesin tenine degmesi daha yakiyor. O yuzden ince kumaslar tercih et bence kilo problemin yoksa bol ve ince kumaşli kiyafetler olabilir. Ince keten bol bir pantolon olabilir, çok şık bulurum ben. Açık renkte uzerine bir bluz olur tülden içine de atlet falan giyersin ince seyler giyersen çok da sıcak olmaz hem de şık görünürsün ayakkabi yerine sandaletler olabilir
Evet olabilir
Önceden yaşıma yakıştırmazdım ama artık 20 oldum 🙄 giyilir
Çok kasma ya. Sana yakışanı giy yani sonuçta artık çocuk degilsin. Çok kadınsı da giyinme tabii saçında bir çılgınlık yap. Biraz kısa kestir mesela. Makyajında bir degisiklik yap farkli bir renk kullan. Çok zor değil hoş görünmek :)
Makyaj yapmıyorum hiç başlayabilirim
Saçlar içinde kısıltmayı planlıyorum
Değişiklik iyi gelir umarım 😊
www2.hm.com/tr_tr/productpage.0816563002.html
m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0860651001.html
Bak mesela bunlar da çok hoş olanilir, uzun efil efil bir etek bence çok güzel olabilir. Makyajda da sadelikten yana olabilirsin. Yazın makyajlarında cok cilt urunu kullanmamanı öneririm, fondoten mesela, onun yerine çok gerekliyse bir sey surmen bb krem olabilir ama ben hicbirini kullanmiuorum, dudagin icin parlatici tavsiye ederim, ya da nude rekler. Gözlerin icin de ayni sekilde, bir de rimel ve hafif allık, sanki guneste yanmis efekti versen bence tamamsın!
Evet olabilir, fiziğime uygun şeyleri bulduktan sonra daha güzel hissedebilirim
Ben de yazın pek açık giyinen biri değilimdir. Yani çok çok sıcak bir yerde olursam giyebilirim, tatile falan gitsem. Ama açık giyineceksem de deniz kenarında bir tatil yani bronzlaşmak falan istersem onun disinda dedigim gibi sicaktan korunmak icin ince kumaşlar daha önemli
Öyle tabiii de ben pek kaldıramıyorum, boğuluyorum
Birde yazın her gün yüzme kursuna gidiyorum, oranın çıkışında yürüyerek eve dönüyorum (3 km) aşırı terliyorum, fazla kıyafet kaldıramıyorum.
Vücudum ıslak ya da nemli kalıyor üstüne giyinince de aşırı rahatsız ediyor
Böyle geniş şeylere ihtiyaç vardı, durumlar düzelince bir alışveriş yapacağım
Aileme Gore giyin sıkıntıya girme ne gerek var ki diğer tutkusu
Salas giyin en rahatı🤗 cok guzel salaş seyler var eminim yakışırda
Umarımm
Ne istiyorsan onu giy
Yasak
öz güveni açılmaktan başka yerde ara bence.
Onlar karışmadan
Sen dikkat et
👏🏻👍🏻
Çıplak gez, herkes mutlu olsun.
Ailenin dedigini yap
#Emirhancankir1
Bence giyim konusunda aileni dinle
Saçlarına değişik modeller yap, aksesuar kullan..
ailen sen evleninceue kadar karışmak zorundalar
bluz ve pantolon giyebilirsin
Peçe giy.
Yasin kac
Yani onlarda ortalığı dusunuyorlardır...
haline sükret bizimkiler zorla esarp taktırıyor😐
Şalvar
Ailen senin için en iyisini ister, aileni dinle
Filmi izleyen
elbiselerin çok mu rahatsız edici
ailenin dediklerini giy
Ee vermesinler
Acik giyinmeyerek de tarz olabilirsin tabii ki
bershka baby
Mesafe koy
Kendi istediklerini.
kocan evlenince istediğini giydirir boşver