Ailemin baskıcı giyim tutumuyla başa çıkmak için önerileriniz var mı?

Merhaba, Ben yurt dışında doğdum ve büyüdüm. Ailem Kürt ve çok dindar, giyim konusunda ise çok baskıcılar. Annem küçükken zorla beni tesettüre sokmak istedi. Ancak ben sürekli erteleyerek ve yapmak istemeyerek bunu engelledim. Burada doğup büyüdüğüm için açık giyinmek sorun olarak görünmüyor ama ailem bu konuda asla izin vermiyor. Mini etekler veya crop top tarzında şeyler giyinmiyorum zaten. Çünkü edepli olmak gerektiğini düşünüyorlar, bu konuda hak veriyorum ama mesela bazen çok abartıyorlar. Yaz aylarında annem kollarımı açmama izin vermiyor ve dizlerim küçük bir kısmı gözükse bile edepsizlik yapmış gibi tepki veriyor. Bazı kızları görünce çok kıskanıyorum, aileleri hiç karışmıyor. Annem vücut kıllarımı almama izin vermiyor ve sürekli abimle tehdit ediyor, eğer istediğimi yapmazsam. Annemin davranışlarından çok bıktım. Annem aşırı zor biri ve onunla iletişim kurmak imkansız. Ailemizde iletişim diye bir şey yok bile, çoğunlukla hep kaos ve küfür oluyor. abartmadan nasıl açık giyinebilirim diye düşünüyorum. Yani g*tümü falan açmak demiyorum, en fazla kollarım ve bacak bileklerimin en fazla gözüktüğü elbiseler ve etekler giymek istiyorum. Bana önerileriniz var mı? Annemin davranışları için ne yapabilirim?

Ailemin baskıcı giyim tutumuyla başa çıkmak için önerileriniz var mı?