Ailem giyim tarzıma aşırı karışıyor ne yapabilirim?

Aslında açık giyinmeyen biriyim zaten dar paça pantolon kısa penyeler falan giymem söz konusu dahi olamaz. Bugün pijama takımı baktım internetten anneme gösterdim annem al dedi daha sonradan akşam otururken babamdan para istedim babamda al dedi o sırada annem bunun istediği şey odasından dışarıda asla giyemeyeceği birşey dedi (alacağım şey altı diz kapağında ve üstü uzun bı t-shirt) Babamda senin bu giymek istedigin şeylerden iğreniyorum en tiksindigim kadın tiplerinden biri senin gibiler dedi 2-3 saattir odamda ağlıyorum birine anlatmak istedim buraya yazdım artık ben bu kıyafet polemiği sen bıktım açık asla giyinmiyorum ailem kapansam beni rahat bırakırlar ama bende hiç kapanmak istemiyorum dışarıda arkadaşlarım giyim tarzından dolayı benimle sakasinada olsa dalga geçiyorlar (ne zaman annenin yaşına uygun kıyafetleri giymeyi birakicaksin tarzında) artık çok daraldim biktim
Güncellemeler
+1 yıl
Aileme göre ben dünyanın en kötü kızıyım dışarıda nasıl giyindigimi anlatayım İspanyol paça pantolon üstüne uzun ve bol t-shirt mascara bile sürsem kızıyorlar hiçbir şekilde kendimi güzel hissetmiyorum artık bu durumdan çok sıkıldım bana bir fikir verin
Ailem giyim tarzıma aşırı karışıyor ne yapabilirim?