Giyim konusunda aile baskısı?

Merhaba arkadaşlar şimdi size aile baskım hakkında bilgi vermek istiyorum eminim ki benim gibi olan birçok genç kızlar aynı durumu yaşıyor. Ben 19 yaşındayım ve aile baskısı çok var üzerimde sevgiliyi geçtim normal erkek arkadaşım olsa mesafeli bir şekilde burnumdan getirirler. Kıyafet desen zaten hiçbir şekilde istediğimi giyemiyorum sürekli beni kapanmaya teşvik ediyorlar bu şekilde dinden de uzaklaşıyorum çünkü ben kapanıcak olsam annem babam için değil de Allah için kapanırım olması gereken bu. Göbeğim çok hafif açık olsa babam bana bağrıyor kâfir dinsiz diyor ve şiddet uygulamakla ilgili tehditler ediyor. Sıfır kollu zaten giyemiyorum pantolonların üstüne uzun giyeceksin diyerekten emir veriyorlar. Normal kız arkadaşlarımla şuana kadar ailemin rızasıyla 1 günlüğüne olsa bile izin vermediler. Çok isterdim ailemin rızasıyla kızlarla cafeye gidip sohbet edip gönül rahatlığıyla sohbet etmek. Okula giderken bile günde 10 kere arıyorlar gittin mi geliyor musun şu an otobüste misin indin mi ben bu baskıdan çok sıkıldım. Çok yoruldum. Böyle yaparak beni yalan söylemeye teşvik ediyorlar kursum var diyip arkadaşlarımla takılıyorum mesela biliyorum çok yanlış ama bunu yapmaya onlar beni itiyor. Babam dinine çok bağlı biri de değil alkolik sigara içiyor annemi aldattığı bile oldu aynı şekilde annem de sigara içiyor abim de. Aile sevgisi desem zaten zerre yok sürekli hakaret küfür. Hatırlıyorum da 8. Sınıfta sanaldan sevgilim olmuştu annem de telefonda konuşurken bizi yakalamıştı beni dövdü babam da dövdü bana çiçeksin dediler bizi rezil ediceksin dediler oysa tek yaptığım şey uzaktan sevmek konuşmaktı. Beni okuldan almışlardı 1 hafta yemek yiyemedim odadan çıkamadım telefonum elimden alındı çok utanıyordum oysaki yaptığım şey masumca sevmekmiş ve bu gayet normalmiş hep telefonum kontrol edilir mesela namussuz oldum onların gözünde ailem keşke bana gereken sevgiyi verseydi de başkalarında baba şefkatini aramasaydım.
Güncellemeler
+1 yıl
Çiçeksini burası çevirmiş o*ro*pusun dediler
Giyim konusunda aile baskısı?