Muhafazakar kadınlar altın gününe giderken mantolarjnın altına süslü ve açık kıyafetler giyip birbirine gidiyorlar. Mevzu erkekler üzerinden ego tatmini olsaydı annen ayten teyzene giderken pardesü altına askılı dekolteli giyinmezdi Ebubekir Sıddık bebek :d
15 dakik demiş ki süresiyle dalga geçmeyelim ama kendisinin şimdiye dek yaşadığı cinsellik süresi 0 dk ahahahaha. Okuduğunu da anlamamış üstelik. Ortadoğulu erkeğin yaşayamadığı cinsellik üzerine bir de sağlamaya çalıştığı üstünlük ironik ;D
Baskıcı değil. Eteğin ucu diz kapağı hizasından yukarı olmamalı bence. Aksi düşük ahlak göstergesidir bana göre. Bakın benim ne güzel bacaklarım var demektir. Milletin şehvetini galeyana getirir.
Ahlak kıyafetle mi oluyor kime göre? Dine göre ise kendi ibadetlerini 5 vakit namazını orucunu yerine getir başkasının ahlakına dil uzatacak vaktin kalmaz.
@SudeDwmir22 Elbette kıyafetle de olur. Her hal ve harekette olur. Bana göre olduğunu söylemiştim zaten. Dil uzatma yok ortada. Fikir beyanı var. Soru sormak ve fikir beyan etmek üzere oluşturulan bir platformda bir soru ve bir durum hakkında fikir beyan ettim. Ama senin anlayışın kıt belli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
E bu zaten kapalı bir şey değil ki. Ailen seni sınırlamıyor. Çıplak mı gezicen yani?
haklılar . yasadıgın yer buyuk sehır degılse dahada haklılar .
Daha ne kadar açık giyinip abazalar sayesinde egonuzu tatmin edip kendinizi bir şey sanmaya devam edeceksiniz sayın objeler?
Muhafazakar kadınlar altın gününe giderken mantolarjnın altına süslü ve açık kıyafetler giyip birbirine gidiyorlar. Mevzu erkekler üzerinden ego tatmini olsaydı annen ayten teyzene giderken pardesü altına askılı dekolteli giyinmezdi Ebubekir Sıddık bebek :d
@Sigaravarmı ŞŞŞŞT havlama obje o altın gününe giden annen de sende 15 dklik k3yif için varsınız bu dünyada
Ebubekir sıddık doğurmaya yararsınız anca :D :D :D
15 dakik demiş ki süresiyle dalga geçmeyelim ama kendisinin şimdiye dek yaşadığı cinsellik süresi 0 dk ahahahaha. Okuduğunu da anlamamış üstelik. Ortadoğulu erkeğin yaşayamadığı cinsellik üzerine bir de sağlamaya çalıştığı üstünlük ironik ;D
@Sigaravarmı Tamam sen öyle diyosan öyle olsun :D
Baskıcı değil. Eteğin ucu diz kapağı hizasından yukarı olmamalı bence. Aksi düşük ahlak göstergesidir bana göre. Bakın benim ne güzel bacaklarım var demektir. Milletin şehvetini galeyana getirir.
Ahlak kıyafetle mi oluyor kime göre? Dine göre ise kendi ibadetlerini 5 vakit namazını orucunu yerine getir başkasının ahlakına dil uzatacak vaktin kalmaz.
bakmanda günah zaten gözünü çevirmen gerek
@SudeDwmir22
Elbette kıyafetle de olur. Her hal ve harekette olur. Bana göre olduğunu söylemiştim zaten. Dil uzatma yok ortada. Fikir beyanı var. Soru sormak ve fikir beyan etmek üzere oluşturulan bir platformda bir soru ve bir durum hakkında fikir beyan ettim. Ama senin anlayışın kıt belli.
@nogrenci ne fikir beyanı milletin hakkında yorumuna bsk bakın benim ne füzel bacaklarım vsr demekmiş ahlaklı gözüken seni
@GetLostBtch
Müslümana günah evet. Günaha davet de günah.
bakman daha günah sonuçta televizyon da var yani
@SudeDwmir22
Ben öyle düşünüyorum. Kişinin böyle giyinmekteki düşüncesi bu bana göre.
@nogrenci günaha davet mi öyle giyinmiyor ise günahı kendine millet şarap içiyor diye içeceksen kendin bilirsin
Sen ne istiyorsun ki. yani ne kadar cesur mu giyinmek istersin
Sadece bacakta ve kolda sınırım yok. Onun dışında gövdemi ben de belli etmem
Süper minimi istiyorsun
Evet ama onun altına da zaten koruma şortu giyerim ya da süper mini şort etek alırım
Bacakların güzelse çok yakışır ve ilgi çeker ama 😁
Benim ailem dar pantolon giymeme bile yan gözle bakiyorlar bu elbiseyi giyebiliyorsan çok şanslısın
Peki sen nasil giyinmek istiyorsun
Sadece bacakta ve kolda sınırım yok. Onun dışında kendi halime bıraksalar gövdemi belli etmem.
Him
Burası avrupa değil maalesef o yüzden
Yurt dışına gittiğimizde de bu kadarına izin verdiler
Ben İzmirde yaşıyorum valla Alsancak Kordonda üstü çıplak sahilde gibi bisiklet süren erkekler vardı yaşadığın şehirede bağlı biraz.
Biz de Antalyadayız. Burada da çok açık var
Ailen muhafazakar müslüman mı
Evet öyleler
Ama bilinçli müslümanlar. Doğmatik değiller
O zaman normal ya kısıtlamak istemeleri
Güzel sen begenmiyor musun
Hayır, ben daha açık giyinmek istiyorum
Ne tür acık
Sadece bacakta ve kolda sınırım yok. Onun dışında gövdemi belli etmeyi ben de istemem.
En güzeli tabi
modern aileyiz biz ben giymiyorum bol severim
Bence değil
Evet..
eve baskıcı baya
Baskıcı
Bana göre evet
yaş kaç
Bence degıl