Ailemden zamanında bu konuda hiç baskı görmedim zaten çok açık giyinen biri de değildim.

babam saçlarıma karışırdı ara sıra kendisi sürekli yanlar kısa üstler normal olduğu için benim ki gibi dağınık aşağıda ki gibi saçlar ona hitap etmiyo pek

Yok öyle bi sorunum yok Şimdi yanlış anlaşılma olmasın giyimle alakalı şunu Söyleyim Şimdi tamam isteyen istediğini Giyebilir Buna bende bir şey demiyorum ama bazıları o kadar abartıyor ki bi soyunmadiklari kalıyor Afedersiniz ne ahlak ne namus hiçe sayılıyor şimdi yanlış olduğunu söylesen hemen Sanane derler Oylelerini birakacan ne halleri varsa görsünler Nasihat etmek de kabahat suç oldu
Cevap
20Cevap
hayır karışamazlar
Ben karisilacak değil karışacak durumdayım artık. Başka şeye karışmam ama düğününe sakalla katılmaya kalkan damadım ya da oğlum olursa düğünü iptal ederim 😂
O sinek kaydı damat tıraşı olunacak 😂😂😂
Biliyorum, o yüzden dedim zaten ama sanırım benim karşıma sakallı çıkmaya cesaret edemez. Kıza bakıyorsun kuaföre gitmiş, uğraşmış,. didinmis , erkek öylesine birtakım elbise. Kravat bile adam gibi bağlanmamış, sakal pis. Sanki düğününde değil de plajda havası. Yerim ben öyle damadı 😂😂
Babam hiç karışmazdi ama giymemi istemedigi bisey olunca bu kiyafet güzelliğine yakışmamış derdi anlardim ki giymemi istemiyor canım babam🥰
Karışır ama konuştuğuyla kalır en nefret ettiğim durum hayatıma müdahale edebileceğini sanan insan tipi ailem olsa da kimse bana ne yapmam gerektigini söyleyemez
#SelamGençlik 🍀🍀
Kimse karışamaz çünkü buna müsaadem de olmaz. Karışma heveslilerle epeydir görüşmüyorum zaten. Nerede nasıl giyineceğimi bilen biriyim..
#TubaSueda 🍀🍀
Evet ama açık kapalı giyinmemi istedikleri için değil benimkiler ayrı deli 😅 renkli giyin çicekli giyin gencsin böyle şeyler söylüyorlar adhshs
Ne güzel işte çiçekli etek giyebilirsin☺️
Sesimi atayım üşendim yazmaya sj
ttps://voca.ro/14EqFH33DIT
@Cann3131 zaten başka soruya yaptığım yorum kopyalamış ajshd
Dışarda kapalıyım tabi bu benim kendi tercihim, evde istediğimi giyiyorum ailem zaten karışmaz benim.
Ailemin karışmasını gerektirecek şekilde giyinmiyorum. Nasıl giyinmem gerektiğini bilip, uyguluyorum, onlara söyleyecek bir şey kalmıyor hâliyle.
Düşünsene babam onu giyemezsin vs diyormuş 😀😀
Hiç karışmazlar. Ben de zaten nasıl giyinmem gerektiğini bilirim.
annem daha sade düz giyinmemi istiyo sadece ama karışmıyolar
Annem daha kız gibi giyin der genelde. Babam pek karışmaz.
Istedikleri kadar karişsınlar ben istediğim gibi giyerim
Hayır bu tur konularda hic karısmazlar, boyle bir seyle hic karsilasmadim
Hayır karışmaz. Zaten nerede ne giymesini bilen biriyim.
Arada anneannem karışır ponçik ponçik laf eder. 😀 Bende gülerim.
karışıyorlar evde tayt bile giyemiyorum... tuhaf bakışları üzerimde hissetmek beni çok kötü hissettiriyo
Giyme knk popon belli oluyor şahsen bnmm kızım olsa tayt giydirmem
Geçen short giydim evde babam tıp tıp bakıyor ne dedim baba yaz geldi pardesü ilemi gezeyim erkek adam short giymezmiş
Pek değil aşırı açık giyinmem lazım ki bisi desinler yoksa hiç karismazlar medeniyett
Babam sadece bir kere giyim yuzunden kızdı.
Bu yastan sonra oyle bi seye kalkisirlarsa cenelerini yorarlar anca
Kimse karışamaz stilime ben de kimsenin stiline karışamam.
Karışsalar bile bi fark olmaz… yine istediğimi yaparım
Karışmaz. Ben de giyinmesini bilirim
Genelde karışmazlar karışırsa annem karışır
laf ediyolar ama engellemiyolar
Hic bir zaman karismadilar.
Hayır hiç karışmazlar.
Hayır hiç bir zaman karışmadılar
Hiç kimse giyim tarzıma karışmaz.
Çoooook karıştılar 😒
Evet çok fazla karışırlar
Siyahtan başka bir şey giy diyor
Maalesef karisiyorlar😒
bu yasta bile karısıyolar
Karışmaz
Hayır karışmazlar.
Ne giyersem giyeyim karışmazlar bana
Hayır, karışmazlar..
Karışmazlar
Karışmaz
Hayır
Hayır
Karışır maalesefki
hayır
Hayır
Karışamaz.
Karışmaz
Karışmaz
Hayır
karışmaz
Nerede ne giyeceğimi bildiğim için karışan yok ;)
Hayır, karışmazlar.
her b@kuma karisiyolar
Asla karışmaz
Hayir
Hayir karismaz
Karismaz
Hayır saygı duyarlar