Muhafazakar bir ailem var ve kıyafet konusunda çok baskı görüyorum, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben tesettürlü değilim ve düşünmüyorum da hatta azıcık isteğim varsa bile asla artık kapanmam. Pantolon tişört giymene bile kızıyorlar zaten pantolonların mom Jean ona bile kızıyorlar. 21 yaşındayım kuzenimin düğünü olacak ve elbise giymek istiyorum elbiseler de genelde muhakkak dekolteli oluyor begendiklerimi her gostermemde olay çıkıyor bıktım artık hiç elbise giymedim şimdiye kadar ilk kez bir kaç saatliğine bı elbise giymek istiyorum nasıl ikna edebilirim ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınızı şimdi gördüm ve açıkçası bazilariniz gercekten sırf yorum yapmak için yapmis. Ben ilk defa elbise giymek istiyorum demişim siz bana oranı burani açmaya meraklisin yok libidon yüksek gibi saçma sapan şeyler yazmışsınız bı yerlerimi göstermek çabasında değilim akrabalarıma. libido ne alaka onu da anlamadım elbise giyenlerin libidosu yüksek mi oluyor çok boş yapmizsiniz. Yok efendim sende dekolteli giymeyi ver yazmışsınız ama baktığım elbiseler dekolteli değil. Sadece 0 kol
Güncellemeler
+1 yıl
Demek istediğim her yeri kapalı 0 kol elbise giymeme de izin vermiyorlar. Tesettür abiyesi giymemi istiyorlar bunu kastettim ama o kadar aptalsiniz ki her haltı teshircilige bagladiniz. Mesaj kutuma da bir sürü sapik dolusmus ilginçtir ki bu sorumdan dolayı beni yargilayanlar bunlar.
Muhafazakar bir ailem var ve kıyafet konusunda çok baskı görüyorum, ne yapmalıyım?