Nestle Nesfit gevrek ne için kullanılır? Aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
- Nesfit kilo aldırır mı?
- Nesfit kilo verdirir mi, zayıflatır mı?
- Nestle nesfit sağlıklı mı?
Nestle Nesfit gevrek ne için kullanılır? Aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
Selam, her mısır gevreği maalesef sağlıklı değil. Bu yüzden seninle diyet zamanımda araştırdığım ve en sevdiğim mısır gevreğini paylaşacağım.

En, en, en temiz içerikli mısır gevreği olur kendisi! Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsanız bu mısır gevreği kesinlikle mutfağınızda olmalı. Tadı sana şekersiz/kötü geliyorsa hafif bal dök, meyve doğra, tarçın dök. Gerçekten o şeker dolu gevreklerden bin kat daha lezzetli ve sağlıklı olur. Şiddetle tavsiye ediyorum, benim favorim kesinlikle.
Piyasaya baktığımda sade içeriklerden en temizi bu mısır gevreği aslında. Yani diğerlerinin şeker oranı %13’ün üstündeyken Nestlé Nesfit’in oranı %9, bu yüzden daha tercih edilebilesi.

Spor yaparsan, şekeri azaltırsan bu mümkün ama bunları uygulamazsan maalesef bir başarı elde edemezsin. Sporunu yaptın, şekerini azalttın diyelim işte o zaman 2-3 kilo verirsin. :)

Hepsi olmasa da bazıları kesinlikle zayıflatıyor. Burada önemli olan şekersiz olanları ya da sade olanlarını tercih etmek. Kesinlikle meyveli olanlardan uzak durmalısın çünkü içeriklerin yarısı şeker dolu. Bunun yerine sürekli yemek yemek daha faydalı inan bana..
Küçük bir öneri olarak şunu iletebilirim ki bence ara öğünlerinde kesinlikle kullanmalısın. Kıtır kıtır oluşu sanki abur cubur yiyormuşsun hissi veriyor ve rahatlatıyor sanki. :))
Selamlar, diyet döneminde çok araştırdığım bir konuydu açıkçası fakat araştırdıkça doğru olmadığını gördüm. Bu yüzden seninle bilgilerimi paylaşmak isterim.😍

Öncelikle tek bir şey yiyerek zayıflaman asla mümkün değil. Bunun yanında spor yapman lazım, şekeri hayatından çıkartman lazım, karbonhidratı azaltman lazım, lazım da lazım yani! :)
Ayrıca diyetisyenlerde pek önermiyor. Nestlé Nesfit yerine yumurta, peynir şeklinde bir kahvaltı yapman çok daha işe yarar.

Aslında ne sağlıklı diyebiliriz ne de zararlı. Yukarıda da dediğim gibi kahvaltıda yumurta, peynir yersen daha iyi olur ama atıyorum acelen varsa ‘’laktozsuz’’ ya da ‘’yarım yağlı’’ süt ile birlikte Nestlé Nesfit yemen günü kurtarır.
Sağlık diyememin sebebi ise içeriğinde %21 oranında şeker olması. Zayıflamak isteyenler için bu oran fazla bence. Bunun için sade olanı tercih edebilirsin, en azından şeker oranı %9.

Nesle Nesfit bence kesinlikle hayatımızı kolaylaştırır, aperitif yani. Acelen varsa sütle karıştırıp yiyebilirsin, ara öğün için çerez gibi yanına alıp yiyebilirsin yani her yere seninle gelip zamanına uyum sağlayabilir. Ayrıca uzun süre tokluk hissi de yaratıyor bu yüzden diyet yapanlarda ‘’ Evet, ben sağlıklı besleniyorum!’’ duygusu da yaratabilir.

Eğer sporunu yapıyorsan, öğünlerine dikkat ediyorsan, şeker ve karbonhidrat kullanmıyorsan 2-3 kilo bence kesinlikle verirsin. Ha, eğer yukarıda dediğim şeyleri uygulamıyorsan rahat 1-2 kilo bile alabilirsin. Dengeyi korumakta fayda var yani. :)

Nestlé Nesfit kesinlikle kahvaltıda yenilmeli. Bunun dışında öğle yemeği olarak da tercih edilebilir tabii ki. Bir de ara öğünlerimde elmadan, muzdan çok sıkılıyorum ben o yüzden Nestlé Nesfit’i böyle cips yer gibi kıtır kıtır yiyordum! :D Tavsiye edilir, gerçekten tatmin ediyor. Ayrıca gece acıkmalarında da iyi gidiyor, bu konuda güzel bir alternatif.
Bence kesinlikle yenilmemeli çünkü içeriğinin %21 şeker.. Yani bunun yerine bol bol yemek yemek cidden çok daha iyi olur, en azından aç kalmayız…
Eğer gerçekten çok şekerimiz düşüyorsa, tatlı krizimiz geliyorsa yenilebilir ama ben bunun yerine taze meyveleri küp küp doğrar yoğurtla yerim şahsen..
dıyetısyenım bana kellogs un %2 yag ıceren gevregını sabah kahvaltısında vermıstı.ama sanırım turkıyede ulker kellogs olarak var ama sunu soyleyebılırım kı nesfıtın tadı kellogs a gore ( cunku turkıyede her ıkısınıde yedım) daha tatlı. yınede dıyetısyenım bana, kı ben bır f olarak, kı bu durum m lerde farklı olacaktır ,1 su bardagı kellogs u 1 su bardagı %0 yagsız sutle beraber vermıstı kı bu kahvaltı 2 dılım kepek ekmegıyle yapılan kahvaltıya gırıyor.yemıstım.
yalnız sunu soyleyebılırım kı tek ogun gevrekle sadece saglıgını bozarsın.bunu sakın yapma.
yıyeceklerınde kucuk farklılıklarla fark yaratabılırsın.tatlı yerıne meyve,ekmek yerıne kepek ya da cavdar,sıcak ıceceklerı sekersız gazlı ıceceklerden mumkun oldugunca uzak,kızartmalardan ve fast fooddan uzak durarak yapılabılır.
bol sans
Aç kalarak kilo verilmiyo ve o şeylere daha çok yağ yakıcı şeyler yemelisini haşlanmış yumurta gibi lahana gibi :) 3 l su içmelisin böyle eriyip gidiosun bu arada sabrlym diosan 1 haftada 8kilo verdim lahana çorbası diyetyle deniye bilrsn
Bir şeyi yiyerek kilo veremezsin önce neleri yemeyeceğini bilmen gerekli.
Verdirmez ve sağlıksız olur bence. Belgeseli vardı bunun aslında. Ama şöyle bir öneri yapabilirim:Öncelikle ara öğün yememeni önerebilirim. Yani sabah-öğle-akşam yapabilirsin. Atıştırma çok yapma. Mümkünse akşam yemeğini bir sandviçle geçiştirip sabahları içinde yağ içermeyen fazla şeker içermeyen ama bol proteinli bir kahvaltı yapabilirsin. Ama akşamları çok yeme yani spor yapsan bile akşam yemenin vücuda pek yararı olmaz. Güne başlarken düzgün yersen zaten sonra fazla acıkmazsın.
Protein içeren gıdaların özellikle etin insanı en çok tok tutan gıdalar olduğu ispatlanmıştır. Bu nedenle sık sık yağsız et yiyebilirsin. Ne yersen vücudun ona benzer.
Tatlıyı bırakmasan bile azaltmalısın. Bu yüzden mısır gevreği ile kilo vermeyi bekleme derim. Çok deneyeni gördüm sonuç alanı görmedim. Neyse tatlı meselesine dönersek sütlü tatlı yemeni öneririm yediğinde. Haftada bir yemen en doğrusu olacaktır. Tabi kızlar biraz daha dirençsiz olabiliyor bu konuda ama deneyebilirsin :)
Yada günde bir parça çikolata yiyip beynin glikoz ihtiyacını karşılayarak protein diyeti yapabilirsin hızlı kilo verdirir teorik olarak. Tabi etleri soslamadan ketçap mayonez katmadan yemeyi unutmamanı da önerebilirim. Böyle işte :D
kilo verdirmek için yetersizdir. nesfit gibi ürünleri ara öğünlerde tüketilir zaten. bir de sabahları eğer kahvaltı yapmakta zorlananlar için de ideal oluyor ancak yumurta, bal, zeytin ve peynirin yerini tutmuyor. eğer kilo vermek için uğraşıyorsanız ara öğünde tüketmenizi öneririm..
Cevap
8Cevap
Hani coco popslar var ya içlerindeki şeker ve kalori miktarı neredeyse aynı (demek istiyorum ki sağlıksız, besin değeri yok ve tok tutmaz) onun yerine yulaf ezmesi öneririm. İnstagramda bircok diyetisyen lezzetli yulaf lapası tarifleri veriyor. Özelden ben de yazabilirim. Hem lif oranı yüksek (bağırsaklarını çalıştırır), hem tok tutar hem de kalorisi fazla değil :)
ben sabah kahvaltısında çok ekmek yediğim için onu kesmek light süt ve tahıl gevreği yiyorum kellogs.. hem pratik hemde ekmek olayını kesiyor. ama diğer öğünlerde normal yemek yiyorum.
porsiyonlarını azalt ekmeği kes nesfit falan hikaye sen sağlıklı beslen sporunu eksik etme daha uyumlu düzenli kilo verirsin
her gün 20 dk yürürsen ve beslenmene dikkat edip her sabah yersen evet bana verdirtti ama biraz gaz yapar canim haberin olsun
hahahaha ama cok kötü o durum o yüzden sütü ısıtmak lazım :))
öğünlerde aşırı yemek yiyip nesfitten medet umuyorsan yanılıyorsun
hicbirsey yemeyince kilo vermiyosun ki... sadece duzenli beslenip spor yapinca kilo verirsin
tugçe ışınsu kilo vermek yaz google emmiye sana çıkarıcak dogru yeri
kilo verdirmez hazmı kolaylaştıtr şişlikten kurtulursun ya da kurtulmazsın
kilo vermek için ilk tercih olmasada yenilebilir kalori açığı yarattıktan sonra pizza bile yiyebilirsin
Arkadaşlar bisey soracaktim nesfit zayiflatiyomu acaba kullananan var mı
sporunu yap beslenmene dikkat et
verdirmez saglıgını bozarsın deneme bile
Ne kadar cahilce bir yorum ya
az yersen kilo verirsin nesle falan uğraşma
0 TL çünkü karnımı zor doyuruyorum
Alırsın
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Tek bir ürün üzerinden beslenerek sağlıklı şekilde kilo veremezsiniz. Ancak Nesfiti gün içerisinde ara öğün olarak/sabah kahvaltısına alternatif olarak veya hafif bir akşam yemeği geçirmek için tercih edebilirsiniz.
Genel itibariyle sağlıklı şekilde kilo vermek için birçok üründen yeterli ve dengeli şekilde tüketmek gerekir.
Tüketerek sağlıklı bir şekilde kilo kaybetmeye başlayabilirsiniz.
Sevgiler...