Kilo almak için yaktığın enerjiden fazlasını almalısın. Kilo alımına yardımcı olur fakat şuna dikkat edilmeli başka öğünlerde yediklerinde önemli. Sonuçta bu karışım belli dozajda bir kere yiyebilirsin günde fazlası zararlı olur. Pirinç pilavı, yulaf ezmesi gibi besinleri ekleyebilirsin aslında öğünlerine. Karbonhidrat miktarı yüksek üstelik. Bunun yanı sıra tencere uygunsa yağsız veya en az miktarda yağ konularak mısır patlatıp ara öğün niyetine patlamış mısır yiyebilirsin hatta. Bunla uğraşmak istemem habire diyorsan. A101 de genelde görüyorum nadiren Bimde de görüyorum. Mısır kavurgası var çerez niyetine tüketebilirsin. ÖYle pahalı bir şeyde değil. Karbonhidrat miktarı yüksek lif miktarıda iyi. Sadece nötr bir tat olduğundan bir raddeden sonra sıkabilir ama atıyourm mesela film izlerken ara ara at ağzına gitsin çerez niyetine. Birden 100-150 gram tüketmek bayıyor.
bi ara tartıya çıktım bir baktım 3.5 kg yemişim tek oturuşta yemeğe de bağlı böyle midenin aldığı yemekleri seç ben pilavı midem çok sever yerken kusma hissi gelmez mesela patates yemeğiyle miss
Şimdi midem büyüdü ya çok müsaitim kilo almaya göbek yaptım sporda yaptım ama yeterli olmadı bunca hırsa çünki ben kaç senedir 63 kiloydum bir zorladım 86 oldum şimdide kilo verecem biraz yağlandım
Bak mesela makarna sıcak olursa ben baya yiyebilirim ama soğuk olursa midem çok almaz bazı yemekler böyle iştahını kaçırabilir neyi çok yiyebiliyorsan onu yicen protein almayı unutma yoğurt süt vs onları da ye yoksa hep yağ alırsın bu arada su içip sporda yaparsan çok daha kolay kilo alırsın sporun çok etkisi var
yani yapacakların şu özetle : Karnın şişecek çok şişmesine gerek yok hafif şişkinlik hissedince bırak günde 3 öğün yemek ye 3 kere şişsin karnın yani sonra midenin aldığı yemekleri ye ve protein tüket yoğurt gibi ve spor yap sonra alırsın her türlü bende alamıyorum diyip duruyordum alınıyormus
Sıcak yiceksin o yüzden ancak şeyde yapabilirsin bak midenin zor aldığı yiyecekleri yemeye çalışıp kusma hissi geldiğinde kusmamayı başar miden güçlenir beni dinle kesinlikle böyle çokta tahammül edemediğini demiyorum böyle kusma hissi oluşturan yerken birisi mesela pis bir şey söylese ağzından çıkartacağın bir yiyecek varsa onu ye ve kusmamaya çalış böyle böyle miden güçlenir kıl çıkınca yiyecekten o yemeği ye gibi bunlarla kilo alırsın
ben dert etmiyorum sen kızsın birilerine güzel gözükmek istersin zaten alacaksın dediğimi uygularsan bende uzun yıllar bu dertten yakınan biri olarak konusuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kilo almak için yaktığın enerjiden fazlasını almalısın.
Kilo alımına yardımcı olur fakat şuna dikkat edilmeli başka öğünlerde yediklerinde önemli. Sonuçta bu karışım belli dozajda bir kere yiyebilirsin günde fazlası zararlı olur.
Pirinç pilavı, yulaf ezmesi gibi besinleri ekleyebilirsin aslında öğünlerine. Karbonhidrat miktarı yüksek üstelik.
Bunun yanı sıra tencere uygunsa yağsız veya en az miktarda yağ konularak mısır patlatıp ara öğün niyetine patlamış mısır yiyebilirsin hatta. Bunla uğraşmak istemem habire diyorsan. A101 de genelde görüyorum nadiren Bimde de görüyorum. Mısır kavurgası var çerez niyetine tüketebilirsin. ÖYle pahalı bir şeyde değil. Karbonhidrat miktarı yüksek lif miktarıda iyi. Sadece nötr bir tat olduğundan bir raddeden sonra sıkabilir ama atıyourm mesela film izlerken ara ara at ağzına gitsin çerez niyetine. Birden 100-150 gram tüketmek bayıyor.
twşekkürlerr 🙏
Rica ederim :)
Onun hakkında bir bilgim yok ama diyeti ve sporu öneririm
Kalorisi yüksek aldırır tabi
yemek yerken miden dolacak ondan sonra kalkacasın ben 5 ayda 23 kilo aldım şimdi kilo vermeye calısıyom
oha
ne kadar yedin de o kadar aldırdı
vazgeçtim yemicem sıakalsmslsm
bi ara tartıya çıktım bir baktım 3.5 kg yemişim tek oturuşta yemeğe de bağlı böyle midenin aldığı yemekleri seç ben pilavı midem çok sever yerken kusma hissi gelmez mesela patates yemeğiyle miss
Şimdi midem büyüdü ya çok müsaitim kilo almaya göbek yaptım sporda yaptım ama yeterli olmadı bunca hırsa çünki ben kaç senedir 63 kiloydum bir zorladım 86 oldum şimdide kilo verecem biraz yağlandım
benimde makarna ne kadar yersem yiyeyim midem bulanmaz
63 zayıf değilmiş aslında
Bak mesela makarna sıcak olursa ben baya yiyebilirim ama soğuk olursa midem çok almaz bazı yemekler böyle iştahını kaçırabilir neyi çok yiyebiliyorsan onu yicen protein almayı unutma yoğurt süt vs onları da ye yoksa hep yağ alırsın bu arada su içip sporda yaparsan çok daha kolay kilo alırsın sporun çok etkisi var
zayıf ya 1.78 boyum var 63 kilo kemiklerim gözüküyordu şimdi biraz kilo vereyim yağlar gitsin bir daha belki alırım kilo
yani yapacakların şu özetle : Karnın şişecek çok şişmesine gerek yok hafif şişkinlik hissedince bırak günde 3 öğün yemek ye 3 kere şişsin karnın yani sonra midenin aldığı yemekleri ye ve protein tüket yoğurt gibi ve spor yap sonra alırsın her türlü bende alamıyorum diyip duruyordum alınıyormus
evet boyuna göre zayıfmışsın
bende soğuk yiyemem bu arada
çok sağolll umarım ikimizde istediğimiz kiloya ulaşırız
Sıcak yiceksin o yüzden ancak şeyde yapabilirsin bak midenin zor aldığı yiyecekleri yemeye çalışıp kusma hissi geldiğinde kusmamayı başar miden güçlenir beni dinle kesinlikle böyle çokta tahammül edemediğini demiyorum böyle kusma hissi oluşturan yerken birisi mesela pis bir şey söylese ağzından çıkartacağın bir yiyecek varsa onu ye ve kusmamaya çalış böyle böyle miden güçlenir kıl çıkınca yiyecekten o yemeği ye gibi bunlarla kilo alırsın
Ben hedefime ulaştım ya mutluyum istediğim zaman alıp istediğim zaman verebilir şekildeyim sende başaracaksın benim tavsiyelerimle
teşekkür ederim denicem ama kıl çıkarsa o görüntü aklıma geliyor çıkarsamda yiyemiyorum
bende öyleydim şimdi saç da çıksa yiyebiliyom kiminki çıkarsa çıksın yani kendimi kendime kanıtladım
pslağsöwğsöspsmwl
kanka benim bacaklar çatladı go tumde damar çatladı bacağımda çatladı yani onagöre :D
Diyetisyene gidersende alırsın evet ama yavaş alırsın ama sağlıklı alırsın hemde bir sürü para ödersin
bişe olmaz çatlasın aşslağsşla ama sen baya almışsın ben 20 kilo almam ya 10 kilo falan yeter
ben dert etmiyorum sen kızsın birilerine güzel gözükmek istersin zaten alacaksın dediğimi uygularsan bende uzun yıllar bu dertten yakınan biri olarak konusuyorum
hm anladım sağol
Kalorisi yüksek besleyici
Çok yersen evet sonuçta şeker
Kaç yaşındasın yaşam tarzini degistirmen lazım knk
aldırıe , kan yapar
Kaç yaşındasın