Survivor All Star'ın yeni kadrosu netleşmeye başladı. Acun Ilıcalı: "Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor." açıklamasında bulundu. Peki sizce tekrar şampiyon olabilir mi? Favoriniz Turabi mi?

Survivor All Star'ın yeni kadrosu netleşmeye başladı. Acun Ilıcalı: "Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor." açıklamasında bulundu. Peki sizce tekrar şampiyon olabilir mi? Favoriniz Turabi mi?

Başka adam mı yok da hayla eski adamları çıkarıyorlar ben Ogeday dan sonra izlemdim her şeyi tadı tuzu vardır 2018 de bütün aynı kişileri tekrar geri getirdiler çok sıkıcıydı anlamsızdı yine aynı tezahüratlar yine aynı laf sokmalar yine aynı karakterik davranışlar Turabi'nin yine adamlık delikanlılık çabaları sanki koskoca Survivor programı bu adamların etrafında dönüyor başka katılan mı yok da bu adamlar her sene her sene seçiliyor Turabi 2 kere şampiyon oldu diye hatırlıyorum başka insanlara hak tanıyın artık bir sürü insanın paraya ihtiyacı var bu adamlar artık köşe oldu ne olacak yine şampiyonluğu kazansa servetine servet mi katacak.
Cevap
28Cevap
Eskisi kadar iyi değil ego kibir her şey var zor olue gadası
İzlemiyorum
Olum bu adam hastalanip hastanelere dusmustu en son (bir kac hafta once). Bilen bilir zaten Amerikada kari kizla hep full video falan cekiyordu bildigin alem falan yapiyordu en son hastalaninca kafasi yerine gelip o isleri biraktim falan demisti bakalim tutacak mi sozunu ama iyilesmesini bilmiyom survivor a katilacaksa.
Adam ayakta zor yuruyordu destek alarak adim atiyordu…
Aga yeni kamyon arkasi sozler ezberlemeden kendini hazir hissetmedi sanirim ama cok ma ny ak olucak bu sezonu cidden izlemek istiyorum kadro baya iyi bnce
Reytingler baktı düşük çağıralım diyor. Oydanda bir sürü kazanıyor tabi sazende kızıyor turabiye ceza falan veriyor çıkarı olmasa bu adamın suratına bile bakmaz.
Yapma acun abey turbo severiz de felsefe dersi almaktan bıktık konuşacakta konuşacak.
Oldu olacak Nihat doğan da gelsin konuşup dursunlar çatlayalım ekran başında
survivor mı kaldı ya, millet survivorun kendisini yaşıyor bir de aynı hayatı izleyecek mi?
Bu bebe geçtiğimiz günlerde hastanelik olmadı mı? Güya namaz kılıp tövbe edeceğini söylemişti. Demek ki şeytandan teklifi alana kadarmış her şey :D
Bu adam ölümden döndü sonra tövbe etmişti böyle boş hayat yaşamaya
Her sene aynı adamları çıkarıp durmayın. Oylama da kalkmış bakalım kim birinci olacak
Hiç izlemediğim bir program neler oluyor içeride bilmiyorum bile
Harbiden şu a. Ptal yarışmayı neden izliyorsunuz ya. Görünce bile midem kalktı şu herifi.
İzlenmiyor, izlemiyoruz, çekmesinler artık su programı geçti doldu miladi öf
Bu acun akıllı ve uyanık bir adam. Nasıl köşeyi döneceğini çok iyi biliyor.
Turabi o iğrenç yaşantısında sonra 1. olursa yine bu halktan ümidim tamamen biter
hiç izlemiyorum hep saçma ve sıkıcı ve yapmacık geldi bana
Baydı ya Turabi. Ben seviyorum kendisini ama mokunu çıkarmaya gerek yok.
izlemiyorum ben bu programı ama bu adamı tanıyorum
kazanır
Bu hayat şartları ile yaşıyorum bence şampiyon benim
Şu acunla karşılaşan herkesin hayatı değişiyor para ve şöhret kazanıyor keşke bizde tanışsak adam kaç kişiyi ünlü etti 😄
survıvor yarışmacılarını tek seferde açıklasalar olmaz mı?
turabı varsa kavga gürültü de vardır
Gelmesin sıktı artık all star da saçma yeni yüzler görmek daha iyi
Sezon başlamadan bitti benim için. Nagehan ve Turabi.. Üzgünüm survivor bizimla değılsın 🤦🏻♀️
Reytingler baktı düşük çağıralım diyor. Oydanda bir sürü kazanıyor tabi sazende kızıyor turabiye ceza falan veriyor çıkarı olmasa bu adamın suratına bile bakmaz.
Terbiyesiz herife asla oy vermem, günahimi bile vermem
Çakma Dan Bilzerian😂
Neyse ki bu saçmalıklarla ilgilenmiyorum 😄
Bu adamdan tiksindim istekli abazanın teki
Favorim olacağını pek zannetmiyorum ama bakalım.
başka adam kalmadı kalmaks
Kaçıncı kez yarışıyor bu adam ya
İzlemiyorum iyice boku çıktı hep aynı insanlar
Nerden Reyting yapacağını biliyor tabi
Çok saçma bir program. İzleyenlerin zevki böyle
Atarlı lafları için bakılır 😅
Turabi her zaman onceydo
gelsin iyi yarışmacı
bunu da kazanır kesin
Ay bıktık turabiden ya
Hayır neden favorim olsun
Parasımı bitmiş 😅😅🤣🤣