Turabi&Hilmicem dostluğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Seviyor musunuz?
Seviyorum
Eh işte
Sevmiyorum
Bilmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç samimi bulmuyorum.
Hilmicem kim güçlüyse ona yalakalık yapan biri, adam stratejik ilerliyor.
Önceki yıllarda da Murat'a "kardeşim, kardeşim" dedi, finale kadar gitti. Şimdi de Turabi'ye kardeş ayağı çekiyor.
Ama Murat çok güçlü bir rakip değildi. Hem adada Turabi'den güçlü isimler de var. Hasan mesela. Hem Hilmi Cem zeki adam Turabiyle takılınca sosyal statüsünün düşeceğini biliyordur. Ben olsam göze almazdım şahsen. Demekki seviyor Turabiyi.
Yahu Turabi evlat olsa sevilmez, iticilikte sınır tanımıyor.
Hilmicem'in Turabi'yi sevdiğine inanmıyorum.
Kişiden kişiye değişir o. Ben seviyorum mesela. Ama Hilmi cem ve Turabi çok zıtlar sevmiyor da olabilir. Neyse şu an konumuz bu değil :D
Hilmicem, Turabi yalakası. Kıl oluyorum. Tiksiniyorum. Her hareketi batıyor bana. Keza Turabi' de öyle. Sevimsizler.
Orda bir sevdigim hasan var bide merve aydın gerisi milletin akrasından konuşuyor
Hasanı bende seviyorum da Merve Aydın çok itici ya
Aynen öyle huyları var. Bir de çok egoist bana göre. Neyse herkesin kendi fikri saygı duyarım :)
@Paladin Hakanın yüzünede söylüyor o hakan adamım diye gezsin ortalarda Turabi üstünden prim yapmaya çalışıyor onun haraketlerine özeniyor birde geçen sene bir magazin programında görmüştüm Turabi yarışmacıyken yanında karısıda vardı ben orda olsam Turabiye haddini bildirirm diyordur bu sene tesadüfen aynı adadalar ne oldu ne yapıyor :D adam olsa o milletle bişeyini paylaşmasını ögrenir
Çok zıt karakterler onlar
Bence menfaat ilişkisi var aralarında sadece
Zıt kutuplar birbirini çeker
Cevap
3Cevap
Hilmicem adam diye hatırlıyorum. Olmayabilir de.:):
En azından Turabiden iyi :)
Turabi ve bozok adamdır!!!
ikiside itici
nayn
Sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?