Oyuna çıkarken sakatlanmıştı. Survivor'a devam edemeyecekmiş.

Oyuna çıkarken sakatlanmıştı. Survivor'a devam edemeyecekmiş.

Bıktım survivorde hep aynı yüzleri görmekten gına geldi izlemiyorum artık evirip çevirip eski oyuncuları koyuyor 2 kere şampiyon oldu yeter yaşlandı da ye i yetenekler lazım bizim ülkedeki koltuk sevdası siyasetten en ufak yarışmaya kadar bitmek bilmiyor
Turabi devri bitti artık sıkıyor 2 kere şampiyon olmuşsun bazı şeylerin tadında bırakacaksin devamlı devamlı böyle çıkarılmamalidir hoş olmuyor bence de gitmeliydi bir daha da şampiyon falan olamaz artık sıktı baydı devamlı aynı kişileri çıkarmakla ne buluyorlar ben 2017 den sonra bir daha izlemedim sürekli devamlı aynı kişilerin geldiğini gördüm böyle olmaz devamlı aynı kişiler gelmemeli
Cevap
55Cevap
Bence anlasamadilar. Turabi zaten son zamanlarda oyunlarda bir var bir yoktu. Sesi cikmiyordu. Kafasini bastona koyup oturup duruyordu. Performansi iyi degildi ve kendinden guclu yarismacilar vardi. Turabinin halkta etkisi buyuk. Sms te yok ki halk kurtarsin, kendini kurtaramadigi zaman. Duello da ozgur, sercana falan anca gucu yetti. Oyle elenecegime boyle eleneyim demis olabilir.
Bir de ben her sene bu yarismayi izlemesem de bir yarismacinin boyle gonderildigini ilk kez goruyorum. O kadar sakatlik yasayan yarismadan ayrilan yarismaci arkadaslarina, seyirciye veda edip gidiyordu. Merve aydinin sakatliginda kiz adaya gelemese bile hastanede ziyaret goruntuleri gostermislerdi.
Turabi hic veda etmedi ve 20 saniyelik bir konusmayla gecistirildi gibi oldu. Bence acun ve ekiple anlasamadi ve ayrilmak istedi. Ozellikle acunun kaydigi fircadan sonra turabinin dengesi bozulmus gibiydi, acuna tripliydi biraz. Belki bu da etkilidir.
Acun da yarismacilari bir sekilde belki rica ederek, gelsinler diye maddi olarak iyi bir teklifle getiriyor sonra fircaliyor, azarliyor. Yani o insanlar sana reyting, para kazandiriyorsa sende onun huyuna, gonlune gideceksin biraz. Bu isler alma verme dengesiyle olur.
Bu yarismacilarin paraya artik ihtiyaci da yok ki o adayi, patronun bagirmasini falan cekmek istesinler. Eskiden unlu olmadan, para olmadan once bu seyleri sineye cekiyorlardi ama artik paraya cogunun ihtiyaci yok ki hem o zorlu sartlari, kavgalari, hemde patronun bir ton laf soylemesini cekmek istesinler.
Çok lazımdi , ülkenin tek derdiydi;))
Sunun tipe bak ya evlat olsa sevılmez bu. Bence bu elendıyse daha cok ızlerler
Sakatlık değil o direk kırgınlık. Yaşanılanlar çok kırdı ve üzdü onu. O da son konseyde veda ederek gitti.
Olmasın artık o ya yeter zaten, iyi ki de gitti. Sürekli Bi asarım keserim tarzı, dağdan inme kabasakal
Survivor'da sizi görmek istiyoruz 😊
Performansı düşüktü bence olamazdı. Turabinin yerine avatar atakanla hilmicem geliyor.
Turabi belediye başkanı olsun koltuğu hiç bırakmasın
Hilmicem ve Atakan geldi ya Survivor şimdi başlıyor. :D
Sevindim. Sadece ortamı geren negatif bir kişilikti
olamazdı avatar geliyor o da olamaz ögedayda olamaz
Survivor deyince akla ilk gelen efsan turbo Turabi bizi üzdü. Bir daha gelmez artık.
Yaşlandı artık. Vücut esnekliği ve hızı eskisi gibi değil
Yaşlandı artık. Çok itici olmaya başlamıştı. Favorin kim?
Bence bu sene olmamazdı hem sakatlıgından dolayı hemde uzun süredir formunda değil
okuduğuma göre konuşmaktan başka bir şey yapmıyormuş bu sene
Biz de amcaoğullarıyla bu meseleyi konuşuyorduk.. emin olamadık.
bir at yaprağının varlığına ihtiyaç var. cinsiyet ayırmadn aksiyon alacak. heppinizin hakkından gelecek.
Olamazdı. Turbo babadan geçmş artık survivor
ya kanka turabinin şeyi çok büyük ve kalın diyolaaa... sen ne diüşünüyon
🤣🤣sn şu onun şeyine takılan, soru soran kızsın sanırım taktın şeyıne
heyecan katıyordu ama olsun ben Nefise'yi tutuyorum ((:
zor biraz cünki sakatlik artik derece boyutuna varmis birakmasi iyi oldu haaa sakat olmasa olurdu
tam sakatlanmadan gelse adaydi tabi ama sakatliklar bitirdi
Keşke şunları düşünecek kadar boş olsam
Hiç izlemedim be kral Allah şifa versin 😂
Ogeday şampiyon ☺️
Turabi yaşlanmış
Senin tipin tam survivor;))
Halen daha bu saçmalığı izleyen var mı?
Seviyesiz biri ben tarzını sevmiyorum
milli yas ilan edilecek
Bundan gecmis artik olamazdi
Şampiyon olamazdı ama egleniyorduk en azından
Sakal çok kötü duruyor