Uzun yıllar sonra bir kadın şampiyon oldu tebrikler...🥳Ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler:
1 ay
Bu oyları atan ben değilim siz değilsiniz kendi kendine şampiyon olacak değil ya😃
Uzun yıllar sonra bir kadın şampiyon oldu tebrikler...🥳Ne düşünüyorsunuz?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
723Ya bir insan neden bunlara oy atar asıl sorgulanması gereken şey bu :D
Hahah
Daha demin fenomen birisinin sorusuna bunlari yazdim...
"Nisa aldi ki. Bu da son sezon olur benim icin, gerci izledigimden degil de ordan burada cat pat YT da oyundan sahneler falan denk gelir de izlersem ama yinede bu kadar sacma oylama olamaz yaa bu kucuk fanatik bebeler yok mu en cok da onlar etkiliyor sanirim. Bundan onceki sezonda da cemal can sampiyon oldu arkadas sampiyonluk nesi var, atis desen oyle ortalama bir sey, hiz desen o da oralar da hani bunlar hep yok tatli insan yok neseli yok guler yuzlu iyi kalbli falan @mk bi bunlar boyle sanki o zaman butun boyle olanlari sampiyon etsinler bir tane degil 10 tane sampiyon cikar o zaman, bu performans yarisiysa performansa gore oylama yapilsin o yuzden cok hak yiyorlar bu survivor da - dedim batuhani eledi ama ademi de elemez artik herhalde o da olursa artik izlemeyin arkadas boyle hak yenilen yarismayi... Ben haksizligi sevmiyom gelemiyom arkadas kim olursa olsun..."
Nisa aslında kazanamayacaktı ben telefondan 10 katirilyonluk oy attım parmaklarım hep nasır oldu ben şampiyon yaptım Nisayı Azerbeycanda tanınmış çok ünlü bir güzel kardeşim
İki finalistte haketmedi bakarsak. Sonuçta ikiside performans olarak çok gerilerdelerdi. Performansa bakarsak nagi ve Berkan orada olurdu. Ama karaktere bakarsak nisanın kalbi hep çok temizdi çok sevindim
nasıl hak etmedi Adem Makina...
Gereksiz zaman kaybı her gün başına geçip takip etmek nedir hayatta yapacak düşünecek hiç bir şeyleri olmayanlar için ideal senaryo içerikli yarışma...
Bırak ya oy manyağı olan kazanıyor mantığına ters yarışmanın ebru. Sence de öyle değil mi?
Şu programları izleyenleri anlamıyorum şunlara para atanları hiç anlamıyorum
Bir üst konu da söyledim. Bu program tamamıyla saçmalık. her şey kurgu.
Bana göre haketmedi. Çünkü anca yan gelip yattı. Bireysel olarak çok üst düzeyde bir performans oyunlarda gösterseydi bir şey demezdim. Tamamen seyirci onu şampiyon yaptı. Yoksa en erken elenmesi gereklerdendi.
Survivor izleyenin kendine saygısı yokturdur. Kim kaydıraktan ilk kayacak diye izlemekte ne bileyim
Sırıkla atlamada izleme, futbol da izleme, dizi film hic izleme gercek bile degil
Olayı çözenlerin olması umut verici.
@miksizmik boş yapmışsın kardeşim sen üç saat televizyonun başına oturup beynini onlarla yıka mustehak sana
Bu saydıklarim da en az iki-üc saat
@miksizmik aynen kardeşim her akşam oturup bekliyorum televizyon başında saçma sapan oylama çirkef muhabbetler ile ilgileniyorum gidip. Futbolcu dediğin adam çıkıyor oyununu oynuyor bitiyor. Şu bahsettiğiniz oyunun kanalını izlemeye bile 3 saniye dayanamiyorum sizler devam edin bu kafayla.
Futbolda da tribünler kavga küfür, ben küfür edilmeyen maç hiç duymadım. Saatleri bırak günler öncesinden bilet alıp gidecegin maçı bekliyorsun. Aaa ama o çok elit bir şey pardon.
@miksizmik boş yapma kardeşim git acunu zengin et sen sms falan da at
Sen de demiröreni zengin et hadi
Artık sıktı ve hiç ilgilenmiyorum ve seyretmiyorum çünkü kurgu adamlar yazıyor onlar oynuyor sizler seyredip acunu dahada zengin yapıyorsunuz
Devam edin
Hiç izlemememe rağmen nasıl oluyor da bu konularda haberim oluyor anlamıyorum
Ben veriyorum ya
Senle alakası yok ki ilk kez burada duymadım sonuçta
Abi yata yata duygu sömürüsü yapa yapa birinci oldu. Hiç hak etmedi.
survivor izlemiyorum
Beyinsiz turnusolu bir program. İzlemiyorum
Çok zorladılar kadın olsun diye😅
Programı izlemiyorum ama nasıl Nisa oldu ilginç
Yüzde 39 performansla haketmedi survivor bitmiş
Tebrikler Nisa'nın kazanmasına sevindim
Azimle zıçtı mermi deldi helal valla