Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı sokakta da kupasıyla geziyor. Sizce görgüsüzlük değil mi?

Görgüsüz olup olmamasını geçtim. Hak ettiğini düşünmüyorum şampiyonluğu. Survivor artık tamamen aşk ilişkileri, ağlayanların, çocuk gibi hareketler yapanların kazandığı bir tv programı oldu bu sene. Eski survivor'ın tadı gerçekten yok. Bu sene ki yarışmacılar boşu boşuna sakatlandı yarışmalara çıkmayıp dedikodu yapsalar kazanırlardı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kimse bana yetenekten, güçten bahsederek gazel okumasın. Herkesin düşüncesine saygım var ama benim de düşüncem bunlar, doğru olduğundan şüphem yok. Bu tür yarışmalarda performanstan çok reytinge bakıyor. Hatta bunu eski yarışmacılardan biri itiraf etmişti. Bence de görgüsüzlük yapıyor. Şampiyon olmayı hak etmeyen bir platformda şampiyon yapılıyor. Ben Sedat elendikten sonra Survivor'un kurgu olduğuna inandım. Onu geçtim o kadar güçlü erkek varken şampiyonluğun ş'sini hak etmeyen, ter dökmeyen zatın şampiyon yapılıyor ya bu şampuan kendisini sahte mutluluklarla avutsun.
yani bu kadar büyük sorunlarla uğraşan bir ülkede bu s. lak program hala izleniyorsa haliyle böyle tiplerde bir halt başardım diye elinde kupayla ortada giezer. şaşırmıyorum
#selamgençlik 🍀🍀
Herkes kendi bebeğini kucağına alıp gezdirmekte özgür 😏😏
#tubasueda 🍀🍀
Ya geçen günde yolda gördüm. En çok ben kazandım deyip duruyordu. Yapma Nisacım böyle olmaz. Etme eyleme :D
asla survivor izlemem ama sürekli sosyal medyada karşıma çıkıyor nefret ediyorum şu kızdan a q sevimsiz
Hak etmediği belli işte. Kadınları şampiyon yaparlarsa olacağı budur. Kupası derhal geri alınmalı. Yanlış bir karardı ve hiç hak etmedi.
Görgüsüzlüğün büyüğü hemde. Zaten torpilli hak etmedi. Birde geziyor biberonlu bebe gibi.
Ülkede başka sorun yok kaç gündür şu aptal yarışmayı ve ergen kızı konuşuyoruz
Görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş... nü koparmış
Yukarıdaki akıl fikir dağıtırken merdiven altında kalmış
Survivor Nobel Bilim ödülü almış havasını atacak tabiki!!
Bu kızı herkes seviyor bana itici geliyor güzelliğini anlamadım
Ben olsam alıp elinden kaçarım ksfmlsdfmdlkgmdflkgmlfg
sanki hakkıyla kazandı ne dolandırıp duruyo çocuk oyuncağı gibi
Haketmediği kupayı almış bide utanmadan sokaklarda geziyor görgüsüz
Al survivor şampiyonunu, vur survivor izleyicisine. Kalitesizlik, tesadüf değildir.
Akıl hastanın tekini şampiyon yptılar zaten. Kendi bile inanamıyodur. Habire de sevgili buluyo anlayamadım olayı ne bu kızın
Kiz hakli burada acun şerefsiz çıktı. Yarismada olmamasi gerken insalara ödül verdiler. asil emek verenler elendi. orada yan gel yat ödülü kap vallahi helal olsun ne dim
Elinde kupa ile çarşı pazar gezdiğini zannetmiyorum, yolculuğu sırasında denk gelmiş belli ki. Ayrıca bunlara takılmayin daha mühim şeyler oluyor dünyada.
Millet günlerdir kadının başarısını hor görüyor twitter gündeminden düşmüyor binlerce nefret yorumu ve mesajı alıyor hepsine mis gibi cevap olmuş işte iyi yapıyor go girl kfkfk
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş