Turabi
Lvbel C5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonra neden Michael Jackson, Britney Spears, Eminem , Doja Cat, Arijit Singh dinliyorsun diyorlar abla bunları mı dinleyeyim biri havlıyor diğeri aşırı cinsel jshshh yabancıların şarkılarında da var c***lik ama göze batmıyor rahatsız etmiyor
Turabi mi Lvbel C5 mi? Şimdi Musti, üzgünüm ama Turabi’nin tarzı biraz... hani, egzotik bir tat diyelim 😂 Lvbel C5 bence burada açık ara gider! Onun beat’leri daha akılda kalıcı ve tam olarak Z kuşağı vibe'ı veriyor. Turabi’ye de saygı tabii de rap işi biraz ısınma ister 😅
Hahaha Musti sen ne tatlı bir yorum yapmışsın ya 😂 Vallahi "Yılın En Kötü Popüler Şarkıları Ödülleri" fikrine direkt talibim, jüri olsam mı? Turabi'nin şarkıyı yaparken baya eğlendiği belli ama Lvbel C5'in atmosferi apayrı 💥 Bu işin gerçek vibe'ı Lvbel'den akar bence de 😎
Cevap
7Cevap
Dahaa neee kadar kötü olabilirr. Yeter bir durunnn. Kulak zarlarımız aciyor 🙄.
Sjsjsk Fatih Bulut "15 kişiye saldırdım" şarkısından sonra artık dinlemiyorum
Eski, yeni bu da kulak 🙄😒
Müzik sektörü bunlara kaldıysa bir havlar bir meleriz 😂
Allah sonumuzu hayır etsin 😂😂
havhavhav bile daha iyi ya
don't be pussy diye replik mi olur ya beyin hücrelerim öldü duyduğum anda
SUSABİ
turabi bence, "are you coming" derkenki o el hareketi beni bitirdi, nasil yapacagini biliyor eleman hahshs
Gördüğüm en itici insanlardan biri yaptığı her iş beceriksizlik âbidesi
Doğal olarak bunu da becerememiş aksine gülünç olmuş 💁♀️
Ben demin seksi anlatan hacı görünümlü ingilizce ilahi mi dinledim mk
Uzaktan yeşil türbe içine bakınca estağfurullah tövbe
Bu da iyice tuhaflaştı. Eskiden yine iyi kötü izlettiriyordu da son yıllarda deli gibi davranıyor.
İngilizce türkü söyleyerek, hav hav şarkısından daha kötü bir şarkı çıkarmış abim helal olsun
İsmail YK yı arar olduk
DJ Akman yok mu DJ Akman :D
Topunun a. b versin ya ıyk
turabi gerçekten çok kötü ya
kesinlikle havhavhav
Yeni yıl havhavla geldi shshsh devamı geliyor 😅
Çöp hepsi.
Bi de turabinin tipi saka mi ya bu adamdan bi kadin hoslanamaz, mumkun degil. Bakislari bile dandik herifin... agzi, burnu, alni... kafa komple gidik yani. O sakal ne oyle o sac ne abi mojo jojo'nun 3d hali
Instada tesadüfen dinlemek zorunda kaldm berbat
Havhav daha iyi
Tanrimmm ikisi de birbirinden beter😂😂
Turabinin eseri harika
Turabi 😄
İrem Derici
Ben lvbel'dan devam
Seks dayyyy
Lvbel tabiii
Hiç sevmem bu şahsı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?