Cem Yılmaz Haddini Aştı Onedio

Sanatçı bu sanatı izlemek isteyenlere özel platformda parayla bu sanatını sunuyor. İsteyen alır isteyen almaz. Bunlar bu kafayla mı Türkiye' yi yönetecek? Sonra Türkiye' ye neden yabancı sermaye gelmesin diyorlar. Neden gelsin? Gelmesi için tek sebep söyleyin? Türkiye Borsaları Dolar bazında düşüyor. Neden düşüyor? Böyle bir hükumet ve böyle bir hükumet ortağı olursa düşer tabi.
Bir dizide küfür olması gerektiği yerde küfür olmalıdır. Cem Yılmaz bunu çok güzel bir şekilde özetliyor. "Adam eroin kaçakçısını canlandırıyor ama o kadar güzel bir Türkçeyle konuşuyor ki; sanırsın Türk Dil Kurumu eroin kaçırıyor". Bu kendisinin sözleri.
Tamam Erşan Kuneri dizisinde gereksiz ve sırf güldürme amaçlı küfür olabilir. Evet eleştirilmesi doğru fakat eleştiri yanlış.
Çünkü küfür olması gereken yerde olmazsa cidden absürt duruyor. Hatırlıyorum da Avlu dizisinde kadın, kızının katilinin kim olduğunu öğrendiğinde kadının peşinden koşarken "sen manyaksın!" demişti. Şu devirde ne kadar mantıklı bu?
Eline geçse kadını elleriyle boğacak ama şu repliğin absürtlüğüne bak. Mesela burada küfür olmalı ki gerçekçi dursun.
"Sokakda da niye olmasin illa böyle projelerde mi küfür olacak, herkes kendi küfür kullanma özgürlüğüyle kullanması gerektiği yerde istediği küfürleri kullanmalı, yaşına, yerine, cinsiyetine bakmadan" bunu mu savunuyorsun hanımefendi ben anlamadım, yoksa sadece duyalım izleyim gülelim ama kesinlikle biz denemeyelim mi diyorsunuz?
@aaaliali hayır film gereği küfür edilmesi gerekiyorsa orada küfür olmalı diyorum
Doğru söylemiş. Komik değil bu adam bel atlı küfür ediyor ve insanlar çocuklarıyla eşiyle bu adamı izlemeye gidiyor sonra bu adamı ve bunun gibileri izleyenler ahlaktan konuşur saygı bekler sokakta küfür etseler böyle tekme tokat girer millet parasıyla sövülmeye giden bir milletiz maalesef
ülke de o kadar sorun varken aynen tüm sorun küfür kötü yapımlar, insanların özgür olduğunu istediği yapımları izleyebileceklerini ve sırf küfür duyduğu için ahlakın bozulmayacağını ne zaman anlayacaklar?
Cevap
16Cevap
cem yılmaz zaten komik değil ki :d buraya insanları eleştirip aşağılayarak geldi insanların gülünçlüklerinden faydalanıp. hepsi de gülüyodu şimdi mi sorun olmuş wow
:)))))))
bunu duzeltsinler :)
ahlakli ekonomide ozgur kaliteli egitim alan bir nesil yarattılar kendileri sagolsun
o yuzden simdi dizileri filmleri duzeltmeye geldi sıra :)
Mizah üretemeyen soytarı bunlar, küfürle kendilerine güldürmeye çalışıyorlar ama çocukların bunların yayınlarına her yerde ulaşabiliyor, ahlak yerlerde, facia facia
Çok iyi iş yapmış Cem Yılmaz , söyleyen kişiye baktımda Cem’in yaptıklarını beğenmeseydim de beğenirdim , onlar bir şeye olmamış , hadsiz diyorsa demekki kesin güzel , doğru şey yapmıştır
Çok küfürlü aynı zamanda cinsellik üzerine kurulmuş erkek kadın rolünde çatır çatır küfürler savuruyor aile yapısını bozuyor Sayın Devlet Bahçeli ye selam olsun
Konuşma kısmını Bahçeli'nin sesiyle okudum😄
Bahcelite sinir oluyorum. Her halti meclise taşıyor. Önce sezen, şimdi bu. Kendi kaç sene önce akpye yardırırken şimdi tayip sus dese susuyor, konuş dese konuşuyor. Kendi iyiyüzlülügünü bir kenara bırakıp milletin işine karışmasın.
Acaba Cem Yılmaz mı haddi aştı yoksa kendisini alakadar etmeyen her şeye karışan bazı siyasetçiler mi :d
Zaten hep küfür kullanan bir komedyendi. Şimdi mi battı? Ayrıca 18 ibaresi ve argo dil uyarısı da var. Çok boş bir eleştiri bence.
Ya he he onlar cok biliyor zaten de izleyen milyonlar bilmiyor
cem yilmaz tolga cevik bel alti ile mizah yapiyor bende sevmiyorum da bahceli kendi isine bakmali cunku baya is var
Son derece haklı tabi ama bu tür tepkiler akıntıya karşı kürek çekmek sadece
Sonuç olarak Türkiye'nin en boş ve karaktersiz adamı konuşmuş. Tanımlamak için adam kelimesini kullandım zaten o sıfatta yoktur. Kendisi ne dese kafası gibi bomboştur.
Yaa bırak şu döneği
Muhatap almaya değmez
Amin feryadi:) :) :)
Fakbaadi
Ben çok gülüyorum hemen bitmesin diye hergün bir bölüm izliyorum
Cem yılmaza ulaşalım da devlet bahçeliye de rol versin ikinci sezonda. Zira bayağı komikmiş kahkaha atarak okudum söylediklerini.
diziyi izledim çok saçma zaTen. dizi cem yılmazı yansıtıyor bütün skeçleri bel altı
Allah kimseyi orta mali yapmasın Cem Yılmaz'a helal olsun.
Cem yılmaza laf edenlere deniz anaları girsin okey?
Siyasetin başka çözecek sorunu yok mu ya :)
bahceli amcam bos yapmis yine
Haklı filmleri artık saçma.
dizi film tartışcaklarına ekonomiyi düşünsünler
Diziyi henüz izlemediğim için yorum yapamayacağım.
Bence tüm tepki gösterenler haklılar.
İkiside beni ilgilendirmiyor
Boşş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?