Şarkıcı Murat Dalkılıç, eski eşi oyuncu Merve Boluğur için "psikolojisini bozdun, bu hale sen getirdin" yorumlarını kaldıramadı. Sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Siz ne diyorsunuz bu olaya?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şarkıcı Murat Dalkılıç, eski eşi oyuncu Merve Boluğur için "psikolojisini bozdun, bu hale sen getirdin" yorumlarını kaldıramadı. Sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Siz ne diyorsunuz bu olaya?

Şu tiplere bakınca deliriyorsun 😃
şakası bir yana açıklama hiç iç açıcı değil. Konu içindeki fotoğrafa bakınca Murat’ın tipi güven vermiyor 😃
Merve’yi otobüse bindiği daha yeni meşhur olduğu zaman görmüştüm, keşke gaçıraydım böyle olmazdı 😃
Gerçekten direk adamı suçluyor insanlarda 😄 Merve kendisi öyle yapıyor oyunculuğa devam edebilirdi ama saçma bir şekilde gündemde kalmaya çalışıyor
Cevap
16Cevap
Evet haklı bence
Çok güzel bir açıklama yapmış, çok abartıldı, belkide Merve boloğur bu şekilde deli dolu yaşamayı seviyor.
Yapmacık olmadan içinden geldiği gibi doğal davranmayı seviyor.
İlk zamanlar üzülsede atlatmış ve yoluna devam eden bir insan.
Artık saygısızlığa hadsizliğe dönüştü.
Murat Dalkılıç'ı tebrik etmek lazım.
Kızı gidip en yakın arkadaşı Hande Erçelle aldatmasaydın o zaman. İkinizde de suç var. sizin düğün hazırlığınız günlerce sürmüştü. Gelin hamamı İçin bir sürü arkadaşı gelmişti. Kına yine öyle sultan kınası düğün desen yine öyle. Sonuç : 1 sene dolmadan gittin arkadaşıyla yattın. Kız delirdi ve bu sen ve Hande yüzünden oldu. Bir de “ deli demeyin öyle olur” mizahı yapıp durma.
Haklı tabii ki kadının acizliğini ve saçma davranışlarını bir erkeğe bağlamak ne kadar mantıklı? Hepimiz ayrılıyoruz, ilişkimizi bitiriyoruz. Kalbimizin de kırıldığı oluyor ama böyle saçmalamıyoruz, o kadının psikolojisi bozuk işte belli. Millet de bitmedi gitti bunu Murat'tan sorumlu tutmaya. İnsanlar cidden çok boş yapıyor.
Belli ki bir oyun oynamış, Merve tepki göstermeyince ikinci bir müdahale yapmış. Tamamen tiyatro olduğunu düşünüyorum. Öyle hassas erkek, düşünceli adam hareketleri rol kesmek gibi duruyor. Tipe bakınca üç kağıtçı diyorum içinden. Kız da çok masum değil zaten, al birini vur ötekine.
Murat'tan sonra dengesi sarsıldı bence de. Görünen köy kıkavuz istemez. Murat her ne kadar hayır dese de ilgisi var.
Kadın haklı herkes hayatına devam ediyor bu Kadın da hayatına devam ediyor kimse vazgeçilmez değildir
Öf ağzı olan konuşuyo, kime ne yani anlamıyorum. İnsanlar çok boş. Herkes kendi hayatını yola sokmuş gibi bi de ünlülerle uğraşıyo.
Doğru yalan mı kadın bundan sonra değişti.. Bu ünlü diye böyle göz önünde burdaki sitede çevrenizde böyle olanlar yok mu..
Haklı bizim milletimiz cok saygısız ve aptal. Özgürce yaşamayı delilik sanıyolar kafes kuşları.
İnsanlar zaten kendi dertlerini bırakmış bunlarla uğraşıyor.
Kendi dertleri ile yuzlesemedikleri icin
@Isimsizx0000 aynen öyle maselef.
Olaya çok uzağım da bu iki pigme de kim? Ben tanımıyorum.
Deli diye diye deli olduya siz yaptıya mi getiriyor anlamadim. Kız delirmemis gayet guzel hayatını yaşıyor aynısını yabancı basın Selena'ya yapıyor bu çok kötü bir durum. Lakin 170 murat sende masum falan değilsin hiç kusura bakma.
yaa insanlar çok canım belki başka sorunlarıda vardır karakter sorunları vardır mervenin takıntılı biridir kaldıramamıştır.
Şerefsiz aldatmış bi de tatava yapıyo anlının kara lekesi o g. o ünlü de olsan insansın yargılanıcaksın
ülke kadınlarıjın psikolojileri zaten berbat
çocuğun psikoljisini bozdu
çocuk kaçtı!
Kızı aldatmış delirtmiş şimdi bıdı bıdı yapıyo.
Ee kadından ayrılıp hemen gidip hande erçelle sevgili oldun tabi senin yüzünden
Ya sizene amw adam ayrılmış abartmasın kızda. d
Ben ikna oldum
Murat baba kızdı vaziyet alın
Yorumsuz bir hayatı seçiyorum
Muratta gündem de kalmaya çalışıyor hala.
Vay beee adammış
Hayrola, soyadı kutsal falan mıymış? 🙄
Evlendikleri gibi bosandilar zaten adam napsin
Şimdi de derler ki adam haklı
Sizene abi kim ne yaparsa yapsın
Harbi delirdi yalan mı söylüyorlar
Meyve bolluğu
Yani sosyal medya işte
insanların @wq
merve zaten deli. muratla ne alakası var
Murat’ın suçu ne ki
Yazık be