İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, görevde olduğu süre boyunca yaşanan gelişmeleri de değerlendirdi. 5 yıl içerisinde çok büyük felaketler, büyük travmalar yaşadıklarını dile getiren Soyer, şunları söyledi:
“Orman yangınları, pandemi, deprem… Hepsini üst üste yaşadık. Şimdi de ekonomik kriz, siyasi kriz, seçimler… 5 yıl önce vaat ettiklerimizi büyük ölçüde tamamlamış olsak da yüzde 20 civarında yapamadıklarımız var. Önce onları tamamlamak isterim. O nedenle diliyorum ki bir dönem daha nasip olursa, bütün bunları tamamlamak isterim. ‘Sakin sulardan iyi kaptan çıkmaz’ diye bir söz var. Benim görev sürem de o kadar dalgalı geçti ki… İzmir’i tekrar bir dünya kenti yapıp, bu şehrin ürettiği refahın adil biçimde paylaşılmasını sağlayacak daha çok projemiz var. Bunları yapmaya gayret edeceğiz.”
31 Mart 2024 Yerel Seçimler'de CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer Olacaktır ,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendisine yine oy vereceğiz sülalecek, Tunç Soyer yönetiminden memnunuz.
Memnun olduğuna göre baya bi hizmet yaptı heralde
@Serkan855i müslümanlar bütçe açmıyor adam akıllı, adam ne yapsın.
Sanki tüm suç Tunç Soyer'de gibi konuşmuşsun.
Suçlamıyorum. Her belediye kendi bütcesini yaratmıyormu benmi yanlış biliyorum.
@Serkan855i Metro yapılacaktı malum parti istemedi diye yapılamadı, ne yapsın bu adam tek başına.
Belediye meclisinde herşeye red veriyorlar.
İyi birşeye kim neden hayır desinki. Yanlış anlama başkanı kötülemiyorum. Sorguluyorum sadece amacım iyi hizmet almak
@Serkan855i geçen sendika İzmir'de greve gitti biliyorsun, bu sendika kurulduğu günden beri sadece İzmir'de grev yapıyor.
Bil bakalım neden?
Neden?
@Serkan855i sendika üyeleri malum partili.
Yapmaya doğrumu bu. Peki neden grev yapılıyor. Maaşlarınımı alamıyolarmış.
@Serkan855i hayır.
Maaşı beğenmemişler, yükseltilmesini talep ettiler bu yüzden.
Maaşlarıda memur maaşları gibi yüksek bir maaş olmasına rağmen.
Kulaktan duymamı konuşuyorsun. Yoksa araştırdınmı kesin bilgimi. Kesinse çok vahim. Değilse kötü yöneten beceriksiz başkan istemiyorm izmirimize
@Serkan855i kulaktan dolma bilgiler değil, İzmir'in ünlü ara sokakların birinde yaşıyorum.
İzmir Merkeze 1.5KM mesafedeyim, tüm etkinliklere katılıyorum. Tüm her şey bizim burada dönüyor.
Baştan söyleyim yandaşlık ve yalakalık yapanları sevmem. Ben başkanı bana hizmet etsin diye seçerim. Etmiyorsa oy atmam daha. Bahanelerede sığınmasın. Hizmet için mücadele etsin isterim.
Seçilir bence yine İzmir CHP'nin kalesi