İzmir'de belediye'yi ak parti kazansa, İzmir'e hizmet eder mi, etmez mi?

Belediye seçimleri yaklaşıyor. İzmir'de cehepe kazansa. Hstta 81 ilin tümünü kazansa, yine cumhurbaşkanı Erdoğan. Adamın görev süresi 2028 e kadar sürecek. Yok erken seçim , bilmem ne. Kimse erken seçim yaptırmaz, kaybetceğini bile bile. 81 ilin tümünü cehepe kazasa, ak parti hiö oy almasa, Erdoğan neden erken seçim yapsın, kaybetceğini bile bile. Neyse İzmir, yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyor ama, İstanbul , Ankara , çok daha ileride, İzmir Ankara 'ya göre, çok geride, halbuki, İzmir 'in potansiyeli var. Turizm potansiyeli vesayri. Ankara da ne turist potansiyeli olacak. Son seçime kadar ak Parti yönetiyordu Ankara 'yı. Mansur yavaşdan önce ak parti vardı Ankara 'da onlar hizmet etti. Mansur yavaşda ne yaptı bilmiyorum, belki yapmıştır bişeyler. İllahaki. Ama 81 ilin hepsini ak parti kazansa, cumhurbaşkanı da arkasında olacağı için, ozaman bütün illerimiz hizmet görür tahminince. Çünkü. Cehepe İzmir 'de hizmet etmek ister. Örnek veriyorum. Ak parti karşı çıkar, cehepe hizmet etmesin, İzmir'i hep kazanmasın diye hizmet yaptırmaz. Kendi geçince yaptırır ki yine kazanayım diye. Anlıyor musunuz. Ama ben İzmir'de ak partinin, hizmetlere karşı olduğunu sanmıyorum. Çünkü yavaş yavaş da olsa, seçimden, seçime de olsa, bir iki hizmet görüyoruz İzmir'de. Ak parti cehepenin İzmir'e hizmet etmesine, izin veriyor. Cehepe belediyesi 4 sene yan gelip yatıyor. Seçime yakın bişeyler yapıyor. Göz boyamak için. Yoksa belediye işçilerinin, İzmir'de yan gelip yattığını. Bir saat yemek molası, bir saat çay molası, iki saat çalışıyorlar, sonra hep mola. Bunu duyuyoruz yani. Allahını seven İzmir'de cehepe'ye oy vermesin. Kazansanız da bişey değişmez zaten. Boşuna oy kullanmayın. Ak parti kazansın, farkı görün, sonra beğenmezseniz. Yine cehepeyi başa geçirirsiniz. Teyzeme söyledim. İzmir'de cehepe alırsa, seriat gelir, baş örtüsüz gezemeyiz falan dedi yok öyle bişey. 23 senedir yapmamış, şimdi mi yapacak. Yapsa bile tahtından iner illahaki.

Ak parti, her ilde hizmet ediyorsa, burada da eder
Her ilde hizmet etmiyor ama İzmir'i alsa, böz boyamak için hizmet eder
Hizmet etmezler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
İzmir'de belediye'yi ak parti kazansa, İzmir'e hizmet eder mi, etmez mi?