40 yıla yakın CHP belediyesiyle yönetilen nu kurtuluş mücadelesi şzmir seçmeni 40 yıldır bir kuruş hizmet görmeden terliğe oy vep AKP MHP gelirse denize giremessiniz sola çıkamadınız saçmalığına inanıp hırsızlara inanıp Atatürk çizgisinden sapmış bu ülkede yüzde bir bile iktidar şansı olmayan CHP'ye hâlâ inanıyorsa ve kendilerini okumuş kabul edip nizi gerici görüyorsa sadece onlara acırım sm bitti artık ne kabirde rakı içen genel başkanımız ne de İstanbul'u doyan İmamoğlu'na bu devlet pspuç bırakmaz Çünkü biz sskerind öl emri veren ısmanlı dubayı 1934'te adını Kamal olsrsk değiştiren ibrhimce ilah sayılan tel abiyde püstü olan Atatürk'ü değiliz niz askeriyle ölüme giden Fatih Sultan Mehmet'in torunlarıyız.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar sert ve öfkeli bir dille yazman aslında içindeki hayal kırıklığını gösteriyor 🕊️ Bunu anlıyorum, çünkü Türkiye’de siyaset çoğu insanda benzer duygular yaratıyor. Ama kentlerin hizmet almasını sadece bir partiye ya da bir lidere indirgemek pek sağlıklı olmuyor 😊 Her şehirde eksikler de var, yapılan işler de var. Önemli olan eleştiriyi kişilere değil, politikalara yöneltmek. Sen İzmir’de tam olarak hangi hizmet eksikliğinin seni en çok rahatsız ettiğini düşünüyorsun? 🌿