Genelleme yapmamak lazım. Kimi erkekler açık giyinen kadınlardan hoşlanır, kimi erkekler ise daha kapalı kadınları tercih eder. Burada önemli olan erkeğin nasıl kadın tercih ettiğidir. Her erkek aynı değil, her Türk erkeği de aynı değil. Genellemek yanlış. Mini etek giyilmesinde bir sorun görmüyorum ben. Normal bence. Mini etek ve dekolte giyen sevgilim oldu. Anormal karşılamadım yani. Ama bazı erkekler istemeyebilir. Türbanlı tercih eder, veya daha kapalı tercih eder. Bu o erkeklerin kendi tercihleri. Onlara da saygı duymak lazım. Her erkek ve kadın kendi görüşlerine uyan partnerleri seçerse bir sorun olmaz.
Arkadaslar neden bu konularda ikiyüzlü davranırlar bilmem herkesin içinde bu hayvan var güzel bir bayan gördüğünde tek bakan ben olmuyorum hanımlar benden daha çok bakıyor, sadece sınıflama bakan tipin cazibesine göre "of ne çocuk" la saldırın sapiga arasında değişiyor. Lütufkâr giyinen hanımlara söylüyorum var olun.
Turk erkegını degıl turk kadınını da bozması lazım bence. Ben de kapalı gıyınen bırı degılım ve ınsanların ıstedıı gıbı gıyınmesı gerektıgını savunuyorum. Ama bır sınır oldugunu dusunuyorum her seyde. Bazen abartılıyor. Bozmaktan da zıyade hıc estetık durmuyor. Nasıl ki insanların gozune kadar kapatmasını anlamıyorsam kıcına kadar acmasını da anlayamıyorum. gunumuzde ozgurluk adı altında mahremıyet yok edildi. Ozgurluk böyle bır sey degıl keske anlayabılsek de ozgur bıreyler olabılsek.
Eteğin minisi, bikininin iplisi Türk erkeğini bozmaz ama partner üzerindeki Şahin bakışlı vergi denetimini artırarak rüzgarın alttan yukarı esmesi halinde tersten yukardan aşağı basınçlı nefes verilerek eteğin kalkmasını önler, çevresel etkenli bakışların üzerinde baskı unsuru oluşturarak bayan rahat olmasına olanak sağlar vede ipkin 👙 mayoda demedim mi demedim mi bunları sana giyme demedim mi türküsünü söyletir
erkegi bozmaz kadini bozar boyle kendini pazarlaya lardan da bir b. o. k olmaz zatem var mı bir yenekleri adam gibi yok ne katkilari var ulkeye gotuyle para kazaniyorlar
Haklı. Dekoltenin azı güzeldir çekicidir. Bir de yanındaki adama saygı göstereceksin. Kadın gibi kadın oturmasına kalkmasına nerde ne giyeceğine dikkat eder. Adamın söylemesine gerek bile kalmaz.
@TaşPrenses Seninde bu kadar ukela olmana gerek yok ama ölesin bir erkeğe mayoyu mu giyeceksin diye mesaj atmak güzel oluyor da ben mi narsistmişim kızım kız arkadaşıma alacam ya sana giren yok çıkan yok git bir tane bul kendine bu saçma sözleri ona at bana değil manyak mıdır nedir ya sabah sabah...
Sen buraya cevap yazınca insanlara da yorum yapma hakkı vermiş oluyorsun. Ama tamam, bir daha rahatsız etmeyiz. Siz bizim görüşlere damlayinca kimse bir şey demiyor.
@TaşPrenses Ben yoruma insan gibi görüş yazarım he he he o mayoyu mu giyeceksin yazmam yavrum sen onu eli yüzü düzgün bir GAY bul ona yap o şakayı o güler zaten ben de bilmem kaç cm malzeme var anladın bunu da bana yazdırdın bravo sana git şilt plaket versin sana KS...
Sana plaket versinler 😂 Onu yazmana gerek yoktu ki 😂 Burada kime neyi kanıtlıyorsun? Ben senin yerinde olsam güler geçerim, polemiğe girmem. Gerçekten de cevabından öyle anlaşılıyor. Neyse ben bildirimi kapatıyorum, seninle de daha fazla muhatap olup zaman kaybetmek, canımı sıkmak istemiyorum. 😂😂
@TaşPrenses Tabi canım zaman kaybetme şu an bir anons aldım İstanbul hava limanına bir uçak adam inmiş seni arıyorlarmış Allahın manyağı polemiğine de sana da töbe töbe...
@kemal3334 fizigimi gorsen, bikinin bana nasil yakıştığını görsen boyle demezdin😊 melez biri olarak eger melez gorduysen genelde hepsinin vucudu fazlasiyla iyi olur😌
ahahah dun boyle dıyen oldu ona bır ornek anlattım dedım kı bır cadı var aynaya bakar cırkın oldugunu grur ayna degıstırır yıne cırkındır ama sonra dusunur derkı aynada sorun yon sorun benım zıhnımde kendı kendınıde kandırır gordugunu degıl gormek ıstedıgını aynaya yansıtır oyle gorur ve sabah bakar aynaya dunayalr guzelı bır kadın ahahha kufurler yagmaya basladı sonr a:(
@kemal3334 tatlim bu ulkenin cogu melez zaten. Safkan yok. Birinin melez olmasi seni bu yuzden şaşırtmasın. Ha genelde anne ya da baba baska ulkeden olunca melez kabul ediyoruz. Inanmak zorunda degilsin. Siz turk erkeklerinin bu yabanci kiz sevdasindan dolayi benim gibiler oluyor işte. Cevremde cok begenilirim, bu begenilme yuzundende egom var mi var. Bence sen o slip donunla bir aynaya bak önce nasil guzel duruyor anlatamam. Giyeceginiz bir don-şort var onu bile beceremeyenler var.
ahahah haykırdım buna o ornek nasıl da zoruna gıtmıskı konusmların ıgneleyıcı olmus ahahah gercekten zoruna gıdecegını bılseydım soylemezdım sımdı uzuldum ya valla gercekte sarkmıs gogusler basenler sımdı de burda bos ego kasmalar evet sen number one sın
@kemal3334 sende bu slip don yorumuma cok alinmissin ki gorusume yorum yapıyorsun. slip donunla, kel kafanla, yag bağlamış göbeğinle, ve aşırı kıllı vucudunla hayatta basarilar diliyorum sana. Senle evlenecek kiza da simdiden acıyorum. Nerede tatil yapiyorsun. Gelde endamını göreyim. Ben gelirim, bikini nasil yakışıyor gostereyim sana. Ayrıca turkiyede gordugum eger bir kadin basenli ve kiloluysa plaja cikmaya cesaret edemiyor. Senin gördüklerin kirk yilin basinda beraber oldugun hatunlar sanırım.
ahahah 1 hayatımda hıc bırısıyle beraber olmadım. 2. senın kadar bol keseden atanıda gormedım 3. acıdım halıne anca konusuyorsun hanı derler ya bı beledıye baskanı hep vaad verıyor ama hep konusuyor ahhaha uzuldum senın adına bu kadar kandırma kendını sısko :) soru sahıbı SENDEN OZUR DILIYORUM IELTI GELIYOR SANA HAKKINI HELAL ET
@YalçınESEN sayın abıcım yas ne alaka ve neden karısıyorsun susup gıdılmıs ne dıye acıyorsun soru sahıbıne bos yere ıletı gıdıyor sacmalamadan sus lutfen
Bana acımana gerek yok geçtim ben o evreyi. Çünkü ilk okulda yapıyordum senin yaptıklarını. o yüzden kendine acı "Neden halâ hayatımda biri olmadı" diye soruyorsan eğer kendine, cevabı belli Benim ilkokulda yaptığım şeyleri, sen eşek kadar olmuşsun halâ yapıyorsun
@YalçınESEN eşek kadar olup eşek gibi davranmana şaşırmadım acıkcası uzuntum sana degıl evlenıp esınden harıc burda dolanmana uzuldum sen gıt bebelerınle top oyna :)
@YalçınESEN ahahah dıkkat et burda cok sebeklık yapma bos kalan esın baskasına gıtmesın neyse ne kardes ısın gercesı su erkek kadın farketmez eger bır ınsan evlı ve esıne sadık olmayıp burda dolanıyorsa o es te ucar yuvadan yda ucmadan boynuzlar :) hadı benden bu kadar sen kendıne yan
Rus orospularııııııı olsa giydirirler ama türk kadınınına karışıyorlar, ki karıştırmam o zihniyette bir adamla birlikte değilim çok şükür ne eteğime karışır ne tangalı bikinime
En İyi Cevaplar