Müge Anlı birçok televizyon kanalında canlı yayınlanan ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasının sunucularından biriydi. Anlı’nın makyajı tepki çekince bir anda yayından çıktı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Müge Anlı birçok televizyon kanalında canlı yayınlanan ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasının sunucularından biriydi. Anlı’nın makyajı tepki çekince bir anda yayından çıktı
ulan kaç gündür susuyorum ama yeter ya. vay efendim deprem olmuş sen kahve içiyorsun, deprem olmuş sen hala dişini fırçalıyorsun. ul*an ben de 99 depremzedesiyim. o zamanlar kim makyaj yapmış, kim seks yapmış s*kimizde bile değildi yahu. çok daha büyük dertlerimiz vardı. ucuz duyarlar kastıracağınıza ya gidin yardım edin, işe yarar bir şey yapın be. ul*an çok duyarlıysan, bunca yıkımın, can kaybının sorumlularından hesap sorsana. milletin kahvesine makyajına bela olacağına, işi iyice b*k edip on binlerce canın kaybına neden olanlara göstersene tepkini!
Nolmus ki makyaj yaptıysa depremzedelerin emin ol ne müge ne anlı ne başkası umrunda degil. İnsanlar canıyla ugrasiyo kim napsin makyajı kıyafeti insanligindan bişey kaybetmiş mi hayır. Önemli olan o. İnsanların hareketlerinden çok özünü anlamaya çalıştığımız da daha güzel olacak sanki. İnsanın şekli dış görünüşü denen şeye bu kadar takılmak saçma. Yardımını etti mi etti naparsa yapsın kime ne.
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır anlamıyorum kadın kırmızı abiye bir elbise giymiş gibi eleştiride bulunanlar var. Makyajlı oldu da noldu? Vicdansız mı oldu ya da merhametsiz oldu, ne oldu? Hafif bir makyaj kimsenin gözüne batmamalı, kadın yardım amaçlı orada bir çaba gösteriyor ama makyajı konuşuluyor ve her şeyi geçtim böyle bir felakette Müge Anlı 'nin makyajı kişiye batiyorsa bir kendini manevi yönden yoklasın...
Cevap
2Cevap
evde gönül rahatlığıyla sevişen kahvesin yudumlayanlar taşın altına elini sokmayanlar böyle sürekli birilerini eleştirirler
Eleştirmedigimiz sey yok kimse hiçbir şeyden memnun olmuyor benim dikkatimi bile çekmemişti makyaji
Adaleti bu kadının sağladığı bir ilkede makyajı sorun etmemeliyiz.
Günaydın ne olursa olsun, doğla hali ile çıkması gerekiyordu?
Gerçekten mi öyle olmuş?
evet aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?