Bazı şeyler vardır belli belirsiz yapılır. Yani mesajı alan alır ama size sorulduğunda alakası yok dersiniz. Metroda yürüyen merdivene ters binen kedi videosunu paylaşan Ekrem İmamoğlu sizce, daha önce yürüyen merdivene ters binmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme yapmış olabilir mi?
Ben buradan nasıl bir nifak sokacağım acaba sadece soru sordum. Parti içinde rekabet oluyor mu oluyor. Daha önce olmadı mı oldu. Ben insanların yorumunu merak ettim insan belirtmek zorunda kalmasa keşke ben hükümet yanlısı değilim sadece haberlere konu olmuş bir şey hakkında insanlarin yorumunu merak ettim. Kendim bir şey dedim mı hayır önyargı kötü bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Içişleri bakanına gönderme o ve çok da güzel olmuş helal olsun derim.
Arrik nereden ne çıkaracağınizı nasil nifak sokacaginizi şaşırdınız bee
Ben buradan nasıl bir nifak sokacağım acaba sadece soru sordum. Parti içinde rekabet oluyor mu oluyor. Daha önce olmadı mı oldu. Ben insanların yorumunu merak ettim insan belirtmek zorunda kalmasa keşke ben hükümet yanlısı değilim sadece haberlere konu olmuş bir şey hakkında insanlarin yorumunu merak ettim. Kendim bir şey dedim mı hayır önyargı kötü bir şey
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!