Yani Hande Erçel daha güzel, estetiksiz falan hem Yabancılar çok beğeniyor. Ama millet estetikli Fahriye Evcen'e en güzel diyor 😏Böyle güzellik varken 😍😍😍Bunu abartılıyorlar 🤧🤧
Hande Erçel varken Fahriye Evcen neden abartılıyor?
Hahahaha güldürdün valla :D estetik yok mu? önceki fotoğraflarına bir bak istersen. şişko yanaklar tombul yüz çene hepsi gitmiş... yerine ince bir yüz daha sivri çene gelmiş.. fahriye evcenin sanıyorum burnunda ve dudağında dolgu var. bana kaldıysa hande nin oyunculuğu güzel değil kendisi güzelde. Yani şöyle düşün. bunlar manken değil podyumda yürümüyor tv de izliyoruz. o yüzden oyunculuğuna bakmak gerekir. ve izlediğinde göreceksin ki hande nin oyunculuğu berbat :) ayrık ağzı , bayılma sahnesinde kafasını oynatışı :D güzelliğine lafım yok tekrar söylüyorum. Şahsi fikrim de fahriyenin güzel olduğu yönünde gözleri renkli ve dudakları çok hoş..
Bu gibi sorulan sorularda soru sahibi sevdiği kişinin güzel, sevmediği kişinin kötü fotoğraflarını koyar hep.. aksini görmedim. Sen de öyle yapmışsın dolayısıyla adil bir karşılaştırma değil.
Kendi görüşüme gelecek olursak, ben ikisini de beğeniyorum
Estetik ile nelere aşina olduk şimdiye dek... Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü dizisinden tanıdığım bir oyuncuydu. Size yemin edebilirim şu an ki halim onun estetikli halinden daha güzel. Bilemiyorum estetik de bir yere kadar.😏