Fahriye Evcen Yaprak dökümü zamanı hiç Hande Erçel kadar övgü almadı, Güzelliği hiç dillere destan olmadı. Hande maşallah dergiler, dizilerle uçtu. Kız dergiye bir poz verdi Twitter'i salladı 😂Hala Fahriye yi daha güzel sanini. Handem Dünyanın en güzeli 😍
Fahriye Evcen neden hiç Hande Erçel kadar patlama yakalayamadı?
Yaprak dökümündeyken güzel değildi bence Fahriye. Rolü gereği de güzelliğini ortaya çıkaracak şekilde giyindirip makyaj yapmamış olabilirler. Hande güneşin kızlarındayken havalı, bakımlı güzel bir kızı oynuyordu. Ve ben de çok beğeniyordum kendisini. Ama mesela önceki dizisini izledim orda hani makyaj yok ve daha normal gözüküyor tabi ki çirkin değil ama o dizideki kadar gözüme güzel gelmemişti. Bunların hepsi aşağı yukarı aynı oranda güzel bence. Yani makyajsızda güzeller ama makyajlı ve o ufak dokunuş dedikleri estetikleri yaptırınca daha da farklıymış gibi geliyor göze. Burcu özberk mesela güneşin kızlarındayken bana normal geliyordu. Ama şimdiki dizisinde gayet de güzel geliyor bence role göre de insanları değiştiriyorlar. Kilo alıp verdirme-Saç baş- Estetik bir sürü şey yapiyorlar çoğu ünlüye. Ondan bir beğenip bir beğenmiyoruz belki de. Bana kalırsa ikisi de hoşlar ama belki toplumdan ortalamanın bir tık üstü herhangi bir insanı da çıkarıp biraz oynasan onlar da aynı şekil olurlar.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimsin bilmiyorum ama hep aynı tarz sorular soruyorsun 😂 Fahriye’ye takık olduğunu düşünüyorum. Bence Fahriye çok daha güzel şu an Fahriye’ye bakınca beğeni hissi oluyor ama Handeye bakınca sıradan bir Türk kızı imajı var. Zevk meselesi bence Fahriye çok daha güzel kıyaslanmaz bile bana göre.
Hande bana güzel gelmiyor sıradan geliyor. Fahriye çok daha güzel. O zamanlar İnstagram yok diye öyle olmuştur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kıskanç, o zaman İnstagram falan var mıydı? Zekaya bak😂Hande Erçel patlama falan yaşamadı onu erkeklerin çoğu beğenmiyor kezban diyorlar. Onu sıradan kızlar çok beğeniyor yani ergen kezbanlar. Oyunculuğu da çok kötü. Fahriyeyle nasıl kıyaslıyorsun? Fahriye sıradan değil oyunculuğu iyi ve çok güzel.
Doğal güzel mi? Hollywood yanağı, çene botoksu, jawline dolgu. Bunları yaptırdıktan sonra doğal mı olunuyor sence? Bu soruyu soran kız hasta bence çünkü sürekli aynı tarz sorular soruyor konuşma tarzından anladım artık. Geçen gün ikisinin makyajsız haliyle ilgili soru sordu bilerek Fahriye’nin berbat çıktığı bir fotoğrafı koymuş Handenin de iyi çıktığı.🤦♀️
Hımm ben ikisini de çok kez yakından gördüğüm için Fahriye’nin kıyaslanmayacak şekilde daha güzel olduğunu düşünüyorum. Hande sıradan bir güzel bana göre. Ama Fahriye farklı, gören bir daha bakar. Böyle ergenler bazen Fahriye’nin kötü fotoğraflarını koyup handenin iyi şeylerini koyup akıllarınca bişeyler yapmaya çalışıyorlar zavallılar kendi hayatları nasıl acaba😂 neyse zevk meselesi tabi.
Çöp derken? Yaprak dökümü dışında da projeleri var Çalıkuşu’nda çok beğenilmişti yüzü zaten iyi ama oyunculuğu da iyi Fahriye’nin. Hande Erçel kadar abartılmıyor çünkü Hande çok sıradan olduğu için Türk kızları kendine yakın görüyor handeyi. Hande Erçel’in çöp olduğu kesin😂 hiç bir dizisi tutmuyor sıradan tipli ve onu abartanlar da sıradan, kezban kızlar. Onu abarttıları kadar kimseyi abartmadılar ya bıktım resmen o kızdan.