Asıl handenin yüzü sıradan bir yüz değil. Evet sokaktan çevirdiğin 10 kızdan 9 u Hande gibidir. Belki saç belki fizik olarak ama bir Hande erçel etmezler. Onun kadar simetrik bir yüz yok denecek kadar az. Altın orana çok yakın bir yüz hattı var
9
59 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cahil misin sen? Yüzünde estetik var çünkü. Eski hali bazlamaydı, altın orana çok uzak bir yüzü vardı i
Hayır eski haliyle dünya çapına girdi güzellikte. Cahil olan sen misin demicem. Herkes bilmeyebilir. Ama altın oran demek yüzün sağ tarafı ile sol tarafının aynı olması ağızın yeri gözün yeri bile önemli gözün buruna olan yakınlığı VS vs. Yani estetikle alakalı bir durum değil yanaklarını aldırdı eski halinde de çok orantılı bir yüzü vardı. Ama mesela esranın gözleri çok yakın birbirine biraz pörtlek duruyor
Ben altın oranı çok iyi biliyorum kime altın oranı anlatıyorsun? Altın oran Hülya Avşar’da var mesela. Hülya tamamen kusursuz ağzı burnu her yeri ayrıca Yanakları öyle bazlama olan birisi altın oran olamaz. Dünya çapına girmişmiş o listelere girenlerin çoğu güzel değil geçen gün girdiği listedeki herkes çirkindi. Listede Barbara yoktu Bella yoktu nasıl liste bu? şu anda da altın oran olamaz çünkü yüzü fazla geniş alnı çok dar o kadar estetiğe rağmen bişey olamadı. Ayrıca eski halinde burnunda ufak bir kemer vardı onu da aldırdı, burnu kemerli birisi altın oran olamaz. Ben Esra’yı da çok beğenmiyorum onun da gözleri fazla büyük pek beğenmiyorum
Burnu kemerli biri altın oran olamaz mı 😂 ayrıca Hülya Avşar altın oran seçilemedi yakın seçildi. Ve son olarakta yanakları büyük olan baby face biri de altın oran olabilir teşekkürler😂
Sen canım mısın? Hülya Avşar Hande erçelden daha altın oran kör müsün? Gözünde görmüyor senin demek ki. Ben senin tipini tahmin edebiliyorum, Hande kezbanına benziyorsundur kesin kahve gözlü kara tenli esmer bir kezbansın. Allah’ın kezbanı seni! Kaç saattir bazlama kızı altın oran diye yutturmaya çalışıyor koskoca Hülya Avşar’dan daha altın oran olduğunu söylüyor ezik ya😂😂
İstediğin kadar milleti kandırmaya çalış handeyi öv ( onun gibi Kezban ve sıradanındaysa övüyorsun) Hülya Avşar handeden bin kat daha altın oran. Handeye altın oran dediklerini bile duymadım Hülya’nın güzelliğinde bilimsel onay var cahil seni! Hadi diyelim cahilsin gözünde mi kör? Mavi gözlü güzel çeneli elmacık kemikli saç rengi müthiş olan Hülya’yla o kara kezbanı nasıl kıyaslarsın
Kaç ay sonra gelmiş soruma görüş paylaşmış ezik😂😂Hande fanlıgı yapıyor😂 sana şöyle söyleyim o kız ünlü olmasa sokakta geçse çoğu erkek dönüp bakmaz çünkü çoğu öyle söylüyor. Hande erçelde güzellik namına hiç bişey yok. Belki kirpikleri ve “yaptırdığı burnu” güzel sayılır sadece o kadar 😂😂😂kuuduur Hülya mavi gözlü Hande kahve gözlü ayrıca 😂😂😂
Soran cahil sırf sana yorum yapmak için üye oldum öncelikle o kuş beynine MAVI GÖZÜN GUZELLIK ÖLÇÜTÜ OLMADIĞINI SOKMAN LAZIM zaten beğendiğin kadınlardan nasıl bir kezban olduğun çok belli daha altın oran ne bilmeden kendini ortaya atman cehaletini tekrar gözler önüne sermende sana çok yardımcı olmuş
Zaten barbara demenden belliydi nasıl bir keko olduğun barbara palvin türk abaza erkeklerinin abarttığı sıradan bir modeldir eğer gerçek kadın görmek istiyorsan sana monica belluci audrey hepburn filmleri izlemeni tavsiye ederim o kuş beynine iki gram kültür kırıntısı sokarsa bu filmler ne mutlu bana
Ayrıca esra bilgiçin gözlerine laf atacak cüreti nasıl kendinde buldun anlamıyorum bilmiyorsundur sen kesin onuda sana ben söyleyeyim ama büyük göz kadını daha feminen gösterir boşuna eşek gözlü ceylan gözlü iltifatları yok emin ol küçücük mavi gözlerden daga çok ilgi çeker bide hande erçele kezban demis hande erçeli bende pek beğenmiyorum ama kadının yüz hatları gayet orantılı kıskançlıktan ne yazacağını bilememissin kesin sende koca burunlu düşük renkli gözlü kezbanlardansın ama dunya renkli goz etrafinda dönmüyor kesin saçlarınıda 1 tlik acicilarla açmışsındır yanmıştır sidikli kezban seni
@CASTBG kuyruk acısıı kalmış kezbanın yazıııkk. Mesele mavi göz değil Hande tipsiz alnı da çok dar orantısız bir yüzü var o kadar estetiğe rağmen bile göz alıcı olamadı. Handenin kooppeğiii
@CASTBG gözlerinin renkli olmadığı nasıl da belli eziiik. Burnum gayet güzel gözlerim de mavi renk. Mavi göze kıskançlıktan çamur atmak için koca burunlu demiş😂😂😂 en sıradan olan göz rengini savunuyor ahahahahaha zevksiz
@CASTBG sen kimsin kızım? Benimle doğru düzgün konuşacaksın!!! Hülya Avşar’ın altın oran seçildiğini bilmeyen yok cahil seni!! Asıl cahil sensin. Diğer anlattığın kadınlar Hülyanın genliği olamazlar hülyanın meselesi mavi gözlü olması değil yüzünün orantılı altın orana yakın seçilmesi çene elmacık kemiği falan
@CASTBG kudurmuş zavallııı ahahahaha. Bir insan hem mavi gözlü olup hem iri gözlü olup hem de güzel burunlu olabilir sen de kudurursun böyle eziiik. Hande fanından ne beklenir ki zaten
@CASTBG altın oran ne bilmeden mi? Kimsin sen laan yaşın kaç senin? Sen veletken ben altın oranları yüzleri araştırıyordum benimle doğru düzgün konusucaksın çirkin ergen!! Çirkin yazıkkkk
Lütfen saygılı konuşalım bence mavi göz de güzel tamam. Ama Hande erçel dünya güzellik sıralamasında başlarda yetişti başka ülkelerde bile güzelliği konuşuluyor gözleri bakışları gülüşü on numara bence yüzünde bir kusurda yok. Burnu ufacık. Ayrıca Hande yanak estetiği olmadan önce de çok beğeniyorum baby face duruyordu. Bu her zaman insanları daha genç gösterir. Bir youtuber ona bazlama surat dedi diye herkes bu şekilde dalga geçti o da estetik oldu. Ama asla bir kusur değildi bence Türkiye de Beren saat tuba büyüküstün bir zamanlar çukurova daki Züleyha Hande erçel bunlar çok güzel bana göre handenin bakışları gözlerinin büyük ve gergin oluşu o uzun kirpikleri cidden muhteşem. mavi gözlü bir kadın geldi oynadığı diziye balcan mı ne (sen çal kapımı) kadın çok güzel gözleri de on numara ama o bile handenin yanında sönük kaldı. Onun gözleri bile handenin gözlerinin yanında sönük kaldı. Yani renk olmadan da büyüleyici bir güzelliğe sahip olabilinir bence.
Bana çok hakaret etmişsin şimdi okudum çok merak ediyorsan söyleyim esmer değilim olsam da farketmez senin gibi güzellik algım sınırlı değil beyaz Tenliyim açık kumral saçlarım var yeşil gözlüyüm😉
Handenin burnunu ben de beğeniyorum tamam ama sırf burnu için dünyanın en güzel kadını demek aşırı saçma. Handeye bir nefretim yok aşırı güzel bulsam zaten söylerim güzel bulduğumu. Kirpikleri güzel burnu güzel gamzeleri tatlı. Ama bu kadar öyle aşırı dillere destan bir güzelliği yok. O listeyi de ciddiye alma ayrıca çünkü Demet Özdemir de var listede. Demet Özdemir’in neresi güzel ya?
Mavi ve yeşil göz beğeniyorum zaten 🙄 ben orda kara gözlülere laf söyledim yeşil ne alaka şu an. Gözün şekli iriliği daha önemli ama renkli göz de bir adım öndedir bu bir gerçek.
Diğer yazan kıza cevabını bi güzel veririm çünkü mavi gözü kıskandı mavi gözlü biri iri gözlü güzel burunlu olamaz mı ne alaka? Neymiş mavi gözlüsün burnun kötüdür gözün küçüktür falan bu düpedüz mavi göz kıskançlıgı. Büyük ihtimal kendisi kapkara gözlü kıskançlıktan kudurmuş o yüzden. Kirpikler güzelse göz bademse iriyse kara göz de güzeldir ama renkli göz bir avantajdır şanstır.
Valla gözlerim iri ve yeşil ama ben iri ve kapkara olmasını isterdim. Zevkler ve renkler. Yeşili de çok seviyorum ama handeyi görünce o çekici seksi bakışlar bana siyah gözü sevdiriyor. Ama tabi belki de bakışlarla alakalı bir durumdur ya da tonuyla bazı mavi gözlerin tonu da büyüleyici mesela
Ben de mavi gözlü olmama rağmen yeşil gözü daha çok beğeniyorum daha sıcak geliyor. Küçük mavi göz mü daha güzel kara iri göz mü diye sorsalar kara iri göz daha güzel derim. Ama hem badem hem yeşil veya maviyse harika olur. Ama göz şekli eşek olup mavi gözlü olunursa ürkütücü olabilir
Ee sen güvenmiyorsan güvenilir bir tip değilsin sana fotoğrafımı atcam belki tanıdıksın nerden bilicem. Şimdi öyle söyledin ya şüpheye düştüm. Tanıyon mu beni doğru söyle
Valla tanımıyorum yemin ediyim istersen. Bu sitede bir adamla konuşuyordum her dakika benim görüşlerime bakıyordu psikolojimi bozdu resmen😂 o yüzden artık istek kabul etmiyorum onun yüzünden
Banane valla hiç merak edip okumam. Sevdiğim adam olmadığın sürece merak edeceğimi sanmıyorum. Açmayı bilmiyorum uykum geldi isteğimi kabul edeceksen atıp uyuycam
banada çok saçma geldi ama bazıları var diyo bi tane yönetmenmiş galiba biyere yazmış gördüm öyle bişey yok uydurulmuş bişey diye ama hala kafama takıldı
ne kıskançlık yapmışsın ya. Öncelikle güzellik göreceli insanlara bir güzelliği zorla kanıtlayamazsın nasıl ki sen patlıcanı çok severken ben sevmiyorum onun gibi bir şey onu bana kanıtlaman bomboş olurdu. Şimdi kalkıp bana hande çirkin yok alnı dar yok bilmem ne deme evet estetik var doğal olmayabilir ama sonuç olarak kadının bir endamı var ayrıca estetiksiz halide o kadar kötü değil bunuda hatırlatırım
Estetiksiz hali de çok güzel bakışları güzel gözleri fındık burnu yeter. Ayrıca estetikli bilr sonuç olarak güzel. Estetikle çirkinleşen ya da hiçbir şeye benzemeyen insanlarda var. Sadece güzelliğine güzellik katmış estetikle
hande erçelin ilk dizide ki hali tutuldu bence zaten güzel dizide de güzelliğini ön plana aldılar hayranları oradan topladı sonrasında da doğru kararlarla iyi bir sekilde güzelliğini pazarladı. diğeri güzellik arka planda kalıyor oyunculuğu ön planda. sonuc olarak tüm bunlar show dünyası bu yüzden hande
Bence bunun sebebi daha az dizide oynaması ve aşk-komedi karışımı dizilerde oynamamış olması. Handeyi bilemem şu an ama bence birkaç kişiden daha güzel Esra bilgiç mesela Elçin sangudan.
Dolgun yanak sevenler için iltifat, zayıf yüz sevenler için hakaret ama tabiki handeyd hakaret amaçlı denilmişti. Hande bu olaydan sonra yüzündeki yağları aldırdı zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kessinlikle Esra daha güzel ve sevimli Hande sıradan ve abartılıyor