Esra’nın gözlerinin yanında, hande erçelin gözleri kücücük kalmış İkisinin de gözlerinin şekli çok güzel ama genel olarak esranınkini daha çok beğeniyorum çünkü hem boyut olarak Esra’nın gözleri daha güzel bence, hem de ela gözlü. Ceylan eşek gözlere bayılıyorum Ama badem göz şekli de çok hoş
İkisinin de gözleri çok güzel, ikisini de beğeniyorum. Esra'nın gözleri iri bu güzel. Hande'nin de siyah gözlü olması güzel. Siyah çok asil bir göz rengi bence.
Farkettiniz mi Handenin gözleri eskiden daha büyüktü, küçülmüş eskisi gibi değil. Hatta eskiden handenin göz şekli yuvarlaktı şu an badem olmuş. Bence Handenin şu anki göz şekli çok güzel ama boyut olarak eski gözleri daha güzeldi.
Evet ama handenin şu anki göz şekli cidden çok güzel ya. Eski boyutu ile şu anki göz şekli bir araya gelse süper olurdu ama badem göz yapılırken maalesef göz küçülüyor bu herkeste böyle oluyor tüm yaptıranlarda. Esra’nın ve Handenin yani ikisinin de göz şeklini çok beğeniyorum ama benim zevkime daha cok boyut ve renk olarak esranınki uyuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yüz hatları olarak hande, göz olarak yorumlayacaksak esra
Anladım ama bence Esra’nın da yüz hattı daha güzel. Handenin yüzünün alt tarafı çok küçük görünüyor
Esra’nın gözlerinin yanında, hande erçelin gözleri kücücük kalmış
İkisinin de gözlerinin şekli çok güzel ama genel olarak esranınkini daha çok beğeniyorum çünkü hem boyut olarak Esra’nın gözleri daha güzel bence, hem de ela gözlü.
Ceylan eşek gözlere bayılıyorum Ama badem göz şekli de çok hoş
İkisinin de gözleri çok güzel, ikisini de beğeniyorum. Esra'nın gözleri iri bu güzel. Hande'nin de siyah gözlü olması güzel. Siyah çok asil bir göz rengi bence.
Evet yüz de güzelse güzel oluyor koyu göz
Farkettiniz mi Handenin gözleri eskiden daha büyüktü, küçülmüş eskisi gibi değil. Hatta eskiden handenin göz şekli yuvarlaktı şu an badem olmuş. Bence Handenin şu anki göz şekli çok güzel ama boyut olarak eski gözleri daha güzeldi.
Evet fark ettim eski gözleri daha iriydi. Badem göz estetiği yaptırmıştır belki.
Evet ama handenin şu anki göz şekli cidden çok güzel ya. Eski boyutu ile şu anki göz şekli bir araya gelse süper olurdu ama badem göz yapılırken maalesef göz küçülüyor bu herkeste böyle oluyor tüm yaptıranlarda. Esra’nın ve Handenin yani ikisinin de göz şeklini çok beğeniyorum ama benim zevkime daha cok boyut ve renk olarak esranınki uyuyor
Esra'nınki daha güzel.
Esranın gözleri çok güzel be
Ikisi de birbirinden çirkin
Esra Bilgiç
İkisinin de gözleri güzel
Hande'nin gözleri çok hoş kirpikleri falan.
Tabiki esra bilgiç
Hande
Esranın
Esra nin
Esra
Hande😍
ikiside güzel bence
Esraa
Esra