Hola!💞 Açıkçası Hande Erçel çok yapmacık buluyorum. Mimikleri hiç doğal değil ve soğuk bir yüz ifadesi var. Bu benim düşüncem tabii ki, başkasına güzel gelebilir. Ancak oyunculuk ve normal'de bile çok itici bulurum. Ancak Fahriye Evcen daha sıcakkanlı geliyor bana ve daha samimi. Siz ne düşünüyorsunuz?
#SelamGençlik Güzele güzel demek tavrımda vardır daima, takdirimde objektif olmak isterim fakat bu hanımlarda ayırdedici bir imaj olmadığını veya kalmadığını belirtmem gerekiyor. Tek yumurta ikizleri gibi bakmışlar adeta. Halbuki Yaprak Dökümü dizisindeki halini daha çok beğendiğim bir oyuncudur Evcen. Neyse ne..#TubaSueda
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İkisi de güzel Ama Keşke Namus da Olsa Çok daha güzel olacak burada sözüm handeye Şimdi Tamam İsteyen istediğini giyer Buna sözüm yok Ama Yerinde ölçüsünde giyinir insan Ben istediğimi yaparım diye oranı buranı acamazsin Hem Ahlaksızlik olur hemde tahrike girer devlete göre normal ama Normal de suç bu mahrem yerlerini açmak tekrar söylüyorum İsteyen istediğini giyer ama ahlak dışına çıkmadan
Afedersiniz neye gülüyorsunuz? Zaten agliyorum. Ne kadar kabasiniz efendim. Tabiki benim eşim dünya nın en güzel ve en özel kızı. Ona canımdan çok değer veriyorum. Onu güzel bulmam komik mi?
Abla ALLAH KORUSUN. Dur deme öyle ya. Zaten çok kötüyüm ve ağlamaktan titriyorum. Ayrıldık. Ama çok özlüyorum onu. Gitme bebeğim,. gitme minnosummmmmm. Çok kötüyüm ya. Gel yanımda ol. Ben çok mutluyum. Söz verdim ona ama dayanamıyorum onsuz. Sudemmmmmmmmm. Kaç gündür öyle mutluydum ki. Seninle yaşadığım her an öyle mutlu etti ki beni. Gitmeeeeee. Sudemmmm. Minnosummmmmm. Sudemmmm. 🥺😥🤧🥺😥🤧🥺😥🤧
Vefat yazısını okuyunca aşırı kötü oldum ya. ALLAH KORUSUN. Keşke okumayaydim bu yazıyı. Vefat nereden çıktı? ALLAH KORUSUN. Acaba ne yapıyor şu an? Yaaa minnosummmmmm. Seni çok özledim minnosummmmmm. 🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧
Nolur bana dua et abla. Çok kötüyüm. Nolur kavusalim onunla. Onun için canımı bile veririm. Hiçbir kadını bu kadar çok sevmedim ve aşık olmadım. Eşimi çok özlüyorum. Nolur bana dua et abla. Nolur kavusayım eşime. Ben de dua edecem. İNŞALLAH SEN DE EŞİNLE KAVUŞURSUN EN TEZ VAKİTTE. AMİN. 🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧