Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadın bazlama diye dalga geçen öküzlerinn eserri. Çok yazık ettiler eski haliyle bir çok kadından farklı, karakteristlik yüzü vardı. Şimdi o kadar sıradan ve yaşından büyük gösteriyor ki üzülüyorum daha yaşı 30 bile değil ama şimdiden yaşlı gösteriyor. Tombiş yanaklar gayet tatlı ve güzeldir herkes küçük yüzlü olmak zorunda değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlk meşhur olduğu hali çok güzeldi. Gitgide yapay bir görüntüsü olmaya başladı. Güneşin kızları mıydı neydi bi dizide oynamıştı. İşte o zamanlar
Orda çok şişkoydu ya güzelden ziyade tatlıydı aşkl laftan anlamaz dizisin de güzelleşti yanak yağları aldirinca cirkinlesti
Olsun ben şişko sevdiğim için bana o hali güzeldi.
Şişko değildi bence yüzü fazla büyüktü ve daha iriydi şimdi vücudundan yağ aldırınca kemikleri erimiş gibi duruyor
Estetiksiz kali daha güzel geliyordu gözüme şu an çene kısmı çok yapay tabi yinede çirkin değil
Esnetik yaptırmadan önce daha iyiydi böyle makyaj yapmadığı sürece çok kötü duruyor
ben hande erceli estetiksiz halinden beri takip ediyorum ve cok beğeniyordum. artık yüzü biraz daha yaşlı duruyor bişektomiden dolayı. ben önceki halini tercih ederim
Estetiksiz hali daha iyiydi ama totalde iki hali de guzel degil bence.
Estetiksiz ve estetikli halini kıyaslarsam estetikten önce güzelden ziyade tatlı ve bence güzel değil, estetikten sonra güzelleşmiş bazen beğenıyorum ama genelde beğenmiyorum.
hande erçel güzel bile değil ki
Sonunda zevkli biri yorum yaptı
Şimdi güzel değil ama eskiden şirindi ya
@MYnameİSwhat popüler kültürün güzellik algısı bana çirkin geliyor
Şimdiki haliyle samimiyeti de gitmiş eski yüzü daha iyiydi şimdi itici duruyor
Bu kıza bayılıyorum aslında hiç bir zaman çok güzel olmadı. hala da güzel değil ama değişik bir çekiciliği masumluğu var gamzeleri gülüşü. Kaşı gözü de güzel bir kız değil ama bakışı güzel. ağzı dişleri gülüşü güzel
Burdaki fotoğrafların ikisinde de estetik var ve ikisi de kötü
Estetiksiz de kötü bi bazlama
İkinci de estetik yok ki
Canım yalnız estetiksiz diye koyduğun fotoğraflarda Hande bişektomi yaptırmıştı iyi araştır😂 hatta Murat Dalkılıç konserine gitmişti o gün. Sadece çene inceltme yaptırmamıştı daha
İki hali de gayet sıradan güzellikte
Hande bişektomıyı 2017 sonlarında yaptırdı
O estetiksiz diye gösterdiğin fotoğraf 2019’q ait. Yani Hande orada estetikli ama şimdiki kadar değil. Çene inceltmeyi de 2019’da yaptırdı. Aşağıdaki kıza katılıyorum iki hali de estetikli, ikincide estetik yok demen güldürdü
Bilemiyorum ama 2017 de yaptırdığı estetik şu an ki kadar değildir herhalde
Sonuçta onu en çok değiştiren işlemlerden biri olan bişektomiyi 2017 yılında yaptırdı. Hande gayet de estetikli, aşk laftan anlamazda da cok şişko, o diziye baktım geçenlerde insanlar yoruma yüzü çok genişmiş iyi ki estetik olmus şimdi daha iyi yazmış yüzü patates gibi orda. İki türlü de sıradan begenmıyorum estetikli ve estetiksiz. Demet Özdemir’i de begenmıyorum medya abartıyor bunun farkındayım ve beğenmek zorunda değilim saf gibi
Medya da kendilerine iş çıksın diye para kazanmak icin bartıyor yani onları beğendiğinden değil. Saf halkımız da inanıyor Hande gayet sıradan bir tip hem estetiksiz hem estetikli haliyle
Abartıyor*
Neden çene genişliği ile bu kadar çok dalga geçiyorsun ki, kendi elinde mi? Artık insanların dış görünüşüyle. Bu kadar dalga geçmemeyi öğrenmelisin. Çenesi genişse ne yapsın kız? Başını toprağa mı gömsün? Hande yi ben de çok sevmem ama kıza sürekli bazlama, poğaça dedikleri için bisektomi oldu bence eski haliyle gayet güzeldi ben Ülke güzeli demiyorum ondan başka güzeli de yok demiyorum ama eski hali gayet güzeldi insanların dalga geçtiği o özellikleriyle gayet güzeldi Hande yi bende eskiden çok eleştirdim ağır konuşurdum ama artık anlamaya başladım yazık değil mi? Oda insan duyguları var dalga geçtiler geçtiler oda estetik oldu dalga gecmeseler eminim estetik olmazdı.
Dalga geçmek ne alaka beğenmediğimi söylüyorum. Beğenmek zorunda değilim yapılan yorumları söyledim. Kendin de yeni halini beğenmıyorsun o zaman sen de mi dalga geçmiş oluyorsun?
Fahriye Evcen handeden daha linç ediliyor mesela ama onu savunmuyorsundur çünkü sen Hande fanısın bence
Ya sanki handeye poğaça ve bazlama demeseler kendi gidip estetik olmayacak mıydı😂😂😂 Hande hayranları olarak aynı şeyi söyletip duruyorsunuz estetik yaptırmayan ünlü mü kaldı? Artık herkes günümüz güzellik algısına uyuyor Handeye öyle demeseler bile yine gidip estetik yaptırırdı😂😂
Ülke güzeli diyorsundur bence ülke güzeli demiyorum deme zaten inanmıyorum😂aşıksın bence handeye
Hande fani asla değilim, yaşım 25 kimsenin fani değilim. Ben sadece eski halini beğenmiyorum eskisi kadar dedim çirkin demedim yaşında büyük gösteriyor şu an. Ama. Bu. Onun suçu değil onla dalga geçenlerin eseri. Fahriye Evcen genel olarak çok beğenilen bir kadın. Eleştiren çok az insan var hem ondaki Estetik handeyle eş değer değil baya fazla say say bitmez. Ama her şekilde beğeniliyor. Fahriyeyle hiç bir zaman bu kadar dalga geçilmedi. Handeyle sosyal medya fenomenleri olmak üzere herkes dalga geçti Kerimcan durmaz denen salkkta değil bir yoruma "Kusucma artık bu başlamadan" yazmış kızı nasıl linç ettiler yanakları yüzünden görmedin herhalde. Fahriye Evcen her zaman poh pohlanan biri
Estetikli halini beğenmiyorum demek istedim
Fahriye Evcen mi poh pohlanan biri? Asıl fahriyenin üstüne geliyor herkes. Handeye birşey söylenilmesini halde herkes handeyi savunuyor insanlar handeyi beğenmediği söylese bile senin gibiler hemen kıza niye öyle diyorsun diyorlar. Fahriye evcene hem bu sitede hem de instagramda aşırı kötü yorumlar geliyor bu sitede sürekli takıntı haline getirip kin kusan hep onu soran birileri var. Hande fanı olduğun çok belli objektif ol
Hande yine gidip estetik yaptırırdı öyle demeseler bile
Ülke güzeli Deniyorum benim çevremde Hande den çok daha güzel bir sürü kız var. Hem kimseye en güzel demem ben asla en iyi en güzel diye bir şey yoktur bir şeyin her zaman daha iyisi vardır. Ama Hande yi de anlamak lazım kizla çok dalga geçtiler yerin dibine soktular tüm sosyal medya fenomenleri anlaşıp kızla dalga geçtiler. Annesi de hastaymış o zaman yazik. Kadın da üzülmüştür. İnan bende önceden handeyle dalga geçer sevemezdim ama şimdi çok pişmanım onu anlayabiliyorum. Benim bir arkadaşım da tombik yüzlü arkadaşlarım onu da dalga ya alıyor o kız da bisektomi olmak için yırtınıyor o zaman Hande yi anladım işte
Fahriye’deki estetik sayısı handeden fazla değil. Ya aynıdır ya da handenin daha fazladır çünkü Hande son dönemde lip lift de yaptırdı.
Fahriye’de çene inceltme, bişektomi, burun dolgusu var
Handede lip Lift bişektomi kaş kaldırma çene inceltme var Handenin estetiği daha fazla ama herkes Fahriye’ye takık nedense😂 ben nedenini biliyorum çünkü o daha güzel. Güzel kadınlar hep kıskanılır bazı kişiler tarafından
Fahriye Evcen le hiç bir zaman böyle dalga geçilmedi. Hep abartılan biri. Ona bazlama dediklerini hatırlamıyorum sosyal medya fenomenlerin dalga geçtiğini de hatırlamıyorum Hande fani olsam her iki halini de överdim
Şahsen Hande Erçel'i her haliyle Fahriye Evcen den daha güzel olduğunu düşünüyorum. Hande 'in kaşları, kirpikleri, gözleri, burnu çok güzel Fahriye Evcen de pek kirpik yok yüzü sert falan beğenmiyorum
Bazlama demiyorlar diye dalga geçmemiş olmuyorlar ki. Yorumlarda neler yazılıyor instagramda. Hande mahkemeye verdi Fahriye bir kere mahkemeye verdi mi? Hayır vermedi ona yapılan hakaretler hiç bir ünlüye bu kadar yapılmıyor savunan da yok medya desteği yok zaten o yüzden üstüne gidiliyor savunan yok diye. Sen dahil herkes handeyi savunuyor çünkü, normal beğenmediğimi söylüyorum dalga geçme çenesiyle diyorsun çenesini beğenmedıgım için beğenmıyorum diyorum bu dalga gelmek olmuyor neden begenmedıgımı anlatmak oluyor. Medya desteği olan ünlüler Hande Erçel serenay Sarıkaya Demet Özdemir Neslihan Atagül. Sen hiç Neslihan’ın Demet Özdemir’in serenayın linç yediğini gördün mü
Yapma Alla sen, Nasıl Fahriye Evcen'in Estetikiği daha az 😅 Kadın da botosks var, burun dolgusu var, burun dolgusu var, dudak dolgusu var say say bitmez Hande de bir bisektomi var bence kas kaldırma belki ama burnu vs hepsi doğal
Fahriye Evcen medyanın delice Abartıldığı bir kadın. Her yorumda insnalari çok güzel Türkiye güzeli diyor asla dış görünüşü tarafından linç edildiğini görmedim mahkemelik durumu yok Fahriye Evcen egolu biraz ondan sevilmiyor şahsen bende sevmiyorum
Peki Fahriyedeki o cilt o bebeksilik o parlaklık handede var mı? Hande sivilceli makyajsız göz altları yüzü delik deşik. Bana göre Fahriye çok daha güzel porselen gibi kadın uzaktan bile ışığı belli oluyo ben burdayım dercesine belli edıyo kendini harika biri hem dış görünüşten hem karakterden. abartılmalı ama bizim insanımız güzelliği Barbara gibi sandıgı için abartılmıyor yurtdışına gitse beğenilir. Handenin kaşı gözü güzel değil ki sadece kirpiği güzel. Burnu da normal
Fahriye Evcen'in cildi eskiden güzeldi şimdi solgun ayrıca Hande de gamze var 😍 Cildi gayet güzel Fahriye Evcen gibi makyajlı haliini makyajlıyım diye yutturmuyor. Fahriye Evcen de kalıcı göz kalemi var gözleri normal de çinli gibi. Valla Hande eski haliyle çok güzeldi. Kaşları, kirpileri, gözleriyle Hande güneşin kızlarını izlerken Ailecek hayrandık annem hiç bir TV de olan kadını övmez ama Hande yi gördükçe maşallah çok güzel kız su gibi der dururdu.
Yorumlarda bazı Türkiye güzeli yazan insanlar halk oluyolar , medya değil ki. Medya yorumlarda mı Türkiye güzeli diyo😂😂 o medya mı oluyor? Ayrica halk en güzel bulabilir bu onların görüşü
Hande Fahriye’den daha egolu ve şımarık yalnız😂😂 hepiniz handeye aşıksınız inanamıyorum o daha şımarık ama sen Fahriye egolu diye sevmiyorum diyorsun ama daha egolu olan handeyi seviyorsun. Kendinle çelişmiş oluyorsun.
Fahriye kıskanıldıgı için bu hakaretler geliyor
Canım senin Hande yi kıskandığın kadar olamaz 😅 Fahriye Evcen bana donuk geliyor soğuk yüzün de sert ifade var beğenmiyorum. Hande Erçel cıvıl cıvıl biri çokta tatlı Hem Fahriye Evcen gibi yanına yardıma gelen yaşlı dilenci kadını azarlamıyor Fahriye'in sette ne kadar agresif olduğunu kıvanç Tatlıtuğ bile söyledi bir daha asla Fahriye Evcen le çalışmak istemiyorum dedi. Hande de böyle şeyler duydun mu? Hiçte egolu değil deli dolu sadece
Fahriye Evcenin cildi hala süper ve cok güzel. cilt güzelliği genetiktir ve kalıcıdır istediği bakımı yapsa da bazıları mesela Hande Erçel gibi öyle cilde sahip olmazlar. Hande Erçel de çok makyaj yapıyor. Neyse sana handenle mutluluklar. Patates gibi tarzı yorumları YouTubeda gördüm başkaları yazmış ve kendim de neden beğenmedıgımı de söyledim ama sen dalga geçme dedin cünkü Hande fanısın. Dalga geçmedim ve beğenmediğimi söyledim klasik bir tip Sabaha kadar övsen de fikrim değişmicek insanların hepsi Hande güzel dese de ben fahrıyeyi daha güzel bulurum😂İnsanların çoğu handeyi güzel buluyor ben bulmuyorum örneğin herkes camdan atlasa ben de mi atlicam yani😂
Hande kıskanılmıyor ki, ben de handeyi kıskanmıyorum ama inanmazsın o yüzden boşa konuşmiyim. Peki sen Kıvanç tatlıtuğun yaşlı usta bir oyuncu karşısında dalga geçtıgını ve terbıyesızlık yaptığını biliyor musun? Sana yemin ederim ki biri alı laftan anlamaz setinde çalıştı Hande için havalı dedi yemin ederim. İnan diye yemın ediyorum artık yemin etmezsem inanmazsın cünkü Hande fanı olduğun için😂
Her habere inanma ayrıca oralarda ne olaylar dönüyor kimisi mesela bir kadın ona yüz vermedi diye hakkında kötü haber çıkartıyor. Sadece Fahriye açısından değil herkes için ünlüler medya dünyası biraz tuhaf
Sana Hande yi güzel bul demiyorum, dalga geçme diyorum. Fahriye Evcen hayranlarını bile tersliyormus kadından kibir akıyor. Çok sahte biri dış görünüşünü at kenara kadın da insanlık yok kibir var bir yaşlı teyze yoruma yazmış Fahriye Evcen le fotoğraf çektirmek istediği için yanına gitmiş Fahriye Evcen bağırmış oda yaşlı dilenci bir kadını azarlamışligi da var. Hande Erçel de hiç böyle şeyler duydun mu? Ben hatta bir röportaj sonrasında dileci ye 50 TL verdiğini gördüm kızda asla kibir yok neyine bu kadar gıcık oluyorsunuz anlamıyorum gamzeleri bile Dünya ya bedel.
Aşk laftan anlamaz*
Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye yi ne yapsın? 😅O Beren saat'in en güzel olduğu dönemlerde onla çalıştı kadına en ufak askintisi olmadı Kıvanç Fahriye gibilerini sıra ya dizer sende ağır Fahriye fanisin ama kadının gözlerindeki kibiri de görmüyorsun sadece kocası sayesinde tanınan biri kocası olmasa unutulurdu silinirdi
Ona bakarsan, Fahriyenin röportajlarından birinde tam arabaya biniyordu İranlı bir kadın Fahriye’yle konuşmak istedi Fahriye de cok güzel ve sıcak konuştu. Sonra o kadın Fahriye fan sayfasına, Fahriye için”O çok iyi biri, benimle cok güzel ve sıcak konuştu”tarzı birşey söyledi. Fahriye öyle egolu biri değil sanmıyorum. Ama handede kendını begenmislik egoistlik var bizzat tam 2 erkek söyledi sana yemin ederim. Biri aşk laftan anlamaz setinde çalışmış birinin de ünlülerle fotoğraf çekinme huyu var handeyı ve diğer ünlüleri kaç kere gormus
Hayır Kıvanç değil. Gazeteci de birine takabilir mesela bunu Fahriye için söylemedim öyle bişey yok zaten hani herkes için bu tarz olaylar oluyor her habere inanmamak lazım zaten her habere inanan saftır
Ben gördüğümü söylüyorum fahriye'in gözlerinden kibir akıyor. Yaşlı dilenci kadın azarladigini gazeteciler biizaati çekti Özcan Deniz bile bundan dolayı ayrıldı merhametsiz bir kadınla olamsm dedi. Fahriye'in gözlerinde kibir akıyor ama Hande in gözlerinden kibir akmıyor
Özcan Deniz aşırı egolu ve kendini bişey sanıyor o Fahriye için kötü konuşsa bile asla inanmam ve hep kendinden kaç yaş kucuklerle oluyo ben o adamı hiç sevmıyorum Yaşlı dilenci kadın azarladigi olayını bilmiyorum bu yüzden Fahriye’yi savunmicam fanı da değilim sadece haklı bulduğumda savunuyorum o kadar o da sadece Fahriye için değil her haklı bulduğumu bazen savunurum. Beren Saat makyaj güzeli yüzü sivilceli delik deşik yüzü cocuk gibi, sıradan bir tip ve cok egoist. Beren ünlü olmadan önce gazetecilerin peşindeydi şimdi yüz vermiyor aşırı egoluu. Ben şunu farkettim başka ünlüler büyük olaylar yapsa bile umrunda olmuyor ama sen Fahriye’yi en küçük detayında egolu ilan ediyorsun. Objektif değilsin bir bakıştan nasıl anladın mesela kibirli olduğunu😂 poz veriyorlar onlar ezik gibi mi baksın kameraya ayrıca gazetecilere röportaj verirken Hande daha kibirli bakıyor Fahriye daha Güler yüzlü ve masum konuşuyor.
Kıvanç daha egolu ama kıvanç Fahriye’yi ne yapsın diyorsun fahriyenin neyi ve gayet güzel kadın, Kıvanç tanrıça mı? Kıvanç egolu olmasına rağmen kızmadın ama Fahriye’ye kızıyorsun başkaları büyük olaylar yapsa bile sen fahriyenin en küçük olayında onu egolu ilan ediyorsun bir derdin mi var bu kadınla Özcan denize mi aşıksın? veya Burak özçivite mi aşıksın ne bu Fahriye nefreti?
Arkadaşlar belki siz ikiniz onlardan daha güzelsiniz biriniz handeyi çok övmüş biriniz Fahriye’yi üşenmedim okudum😄 ayrıca arkadaşlar bir kadın çok güzel olabilirken diğeri de aynı anda çok güzel olabilir kıyaslamaya gerek yok ki herkesin yeri farkli. İkisi de çok güzel kadınlar, dış gözle baktığımda Fahriye de çok güzel kadın Hande de çok güzel kadın. Siz de güzelsinizdir herkes aynı anda güzel olabilir yani 😊
Bence Hande iki haliyle de çok güzel zaten yanak ufak bir detaydır dolgun olsa ne farkeder küçük olsa ne farkeder
Şahsen Hande Erçel abartıldığı kadar güzel değil
Kesinlikle estetiksiz.
Doğal hali çok güzeldi
İki hali de çok güzel. Zaten yanak güzelliği pek etkilemez diye düşünüyorum bir kusur değildir
B. ok gibi tipi var la bunun kibariyeyi bile düşünüp 3.1 cekmisimdir bunu hic dusunmedim daha
ne degişmiş tam anlamadım
Yanakları yüzü küçüldü
hande erçel değilsen napıcan yorumumuzu
Estetiksiz hallerini çok beğeniyorum da bana katılan kaç kişi var merak ettim
İlk haline aşıktım ya.
Güzel kadın
Hangi hali Estetikli mi Estetiksiz mi?
İkiside
Aradaki fark ne :D
Birinnde bolca yanak var birinde yanaktan ibaret hiç bir şey yok
İlk hali de estetikli biraz
baştaki fotoyu çok aradın mı