Tamamen senden ötürü bir çekememezlik oluştu doğrudur. Burada bu kadar ömen tönrem hande erçel ne kadar seksi bir şempanze cinsinden sorular sorulmadan önce benim için gayet hoş bir oyuncu idi. Şimdi ise itici.
shakira gibi saçlarım nefret ediyorum pirasa saç çok ozeniyorum. peki çok konusilmadan önce de mi sadece norma, hoş bir kız olarak goruyorfun ki nasıl normal güzellik bu
yani standart sıradan bir tip mi kendim kivircik olunca böyle kızlar daha az geliyor bildugin shakira gibiyim. zaten lakap takmislardi shakira kafa diye. halkın geneli düz seviyor ilk defa sarı kivircik seven gördüm :D sanki kivircik farklılık :D birde hep kizlar begeniyor ciyende olmuş genelde yaşı küçük kizlar
Ben neşeli fıkır fıkır kıvırcık bir kızı buna bin defa tercih ederim. Hele bide kızılım diyorsun... bence boşver ünlüleri. Kendini sev. Güzel misin çirkin mi bilemem ama kendinle birazcık uğraşmakla kendine güvenini artırabilirsin. İnan bana olay önce kendine tgüvende.
Ünlüleri tabiki sev istiyosan ama önce kendini sev
bilmem ki güzellik çok önemli değil bikere koymuştum resmimi sen daha guzelmissin diyen oldu niye dan oluyorsun diyen de oldu ama hiçte öyle gelmiyor. yani bende e smerlere ozeniyorum. kivircik olmakla barışmak biraz zor birsey de yinede denefim :D peki şöyle bir olay da var kimi kız çok güzel olmaz ama çok farklı bir havası aurasi olur (monica belluci) o yüzden çok Begenilir bu kız o yüzden mi beğeniliyor. yoksa sadece burada mi abartılıyor.
Kimsenin kıskandığı yok, sizin gibi tipler yüzünden bunaldik artık. Kız ilk başta çok güzel geliyordu ama kızı öyle ilahlaştırdınız ki itici gelmeye başladı artık.
yahu ben sunuda anlamıyorum dediğine imzamı atarım ama cok güzel bulmak zorundamıyız? göreclei değilmi? kara kas göz koyu ten saç her yerde görebiliceğim bir tip. tatlı olmakla birlikte ortalama üstü bulmuyorum. ama bunu yazınca bu aptal fanlar saldırıyor. iyice itici geldi bu kız
bir bak ya bence. beğenenler hep kız öyle bir terslik var cevrem dede öyle kızlar hasta erkek kuzenim kız da görmüş birisi normal kız iste diyo diziye bak bence güzel yorumunu merak ettim
Hande Erçel senin babanın kızımı ne bu savunmacılık kardeş? O da senin gibi insan değilmi onun farkı pembe sicmasimi anlamadım ki ayrıca evet gördüm :d
hande ege den :D bilmiyorum ben beyaz tenliyim kıvırcık sacliyim saçlarım kızıl yani kahveye boyu yorum arada ama yinede bu kız gibi esmer olamıyorum tenim çok beyaz dümdüz saç esmer ten çok ozenirim
tamam canimda sen kizi guzel buluyosun diye herkes de güzel bulmak zoruna mï? Değil. Güzellik gôreceli ben bu kizi cirkin bulmuyorum ama bu kizdan daah guzelleri var , kiskanilmasi gerekmiyor da illa. Bende Leyla Lydia'nın her şeyini beğeniyorum bana gore boyu uzun yuzu guzel fizigide iyi. İkisi de tartisilmaz. Bna katilan da vardir eminim ki. :) İyi aksamlar.
ya güzellik göreceli de sokaktaki kızlardan farklı olmak ayrı birsey yani çok güzel olmak ayrı farklı hava kadınsılığı ayrı. tipik türk kızının özellikleri belli nerede bunun tipinden var ki?
biz cerkeziz bizim köyde on kat güzelleri var diyorlar. neymiş kara kas goz koyu buğday ten koyu saç yu ahlak şişko sürat got birsürü varmış. yani illa avrupai mi olması gerek ki ben avrupaiyim birazcık çok değil ama böyle kızları seviyorum. tipik türk yüzü olduğu doğru aslında oğuz boyunun kızları gibi basık syrat ama çok güzel hali. tam türk güzeli,
oyunculara göre bence de farklı ya hep esmer ten renkli göz ya da beyaz ten oluyorlar savlar biraz boyanıyor kivircik mivircik ya da başka düz zayıf hatlar hep tek tip olmaya başladılar. insan türkan şoray gibi türk güzeli de girmek istiyor bence
handeye benziyor su sen biraz. aslında sokakta onu kadar güzeli yok ta tipi benzeten çok kız var. ve bu olması gerek mesela gülşen bubikoglu hep türkan sormayın gölgesinde kaldı niye? çünkü türkan şoray tam anadolu gizliydi gülşen soğuk avrupai bir güzel. hande yetenekli olsa star olabilirdi ama aşk dizilerinden yürür
göreceli ya da. ben de kivircigim kızıl sacliyim beyaz tenliyim yani handeyle alakam yok o yüzden biraz bir özenle oluyor düz saç esmer ten. görece ya bazı erkekler beyaz ten seviyor bazıları böyle değişir ya neyse bizce hoş kız.
ışte insan bikiyor Birde sizin gibi tara sprey sık çık olmuyor ki kopuk krem banya kremi bekle belirginlesturici sabunlar ile birşeye benziyor, oy oy bıktım :D
En İyi Cevaplar