AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
ben cinsiyet değiştirmeye inanmıyorum. hadi bazı organları değiştirdin. ama gözler erkek gözü ten erkek teni onu nabıcas 🙄
Yani kendi kararları yorum yapılmaz ama aileye yuvaya muhtaç milyonlarca çocuk var
Bunlar çiftlerin ortak kararı ile olabilir sağlık açısından eşimin bir sorunu varsa olabilme ihtimali varsa bende tercih ederim
Bitürlü gündemde bitiremediniz bu ciğersizi, yeter yahu,
Hayır bunu kabul etmezdim.. Evlat edinmek daha mantıklı olurdu o durumda..
Hayır etmem. Doğurduğum çocuğu öylece nasıl verebilirim ki? İçgüdüsel olarak mümkün olamaz yani
Kimsenin başına gelmeden ne olduğunu anlayamaz bunun
Allah yardımcıları olsun
Bunlar getirdi başımıza bu belaları amkq iblis iyi çocuklar
Kabul etmem diyipte büyük konuşmayayım. Rabbim mutlu etsin daim olsun mutlulukları.
Yani cinsiyet değiştiren insanların yumurtalıkları oluyor mu?
Hayır
@AhsokaTano98 e nasıl yapıcak
Taşıyıcı anne çocuğun gerçek annesi oluyor
Ben kabul etmezdim. Kişisel tercih meselesi tabii saygı duyuyorum.
Madem çocuk ikimizden olamayacak o zaman evlat edinmeyi daha mantıklı bulurdum
Çocuk adamın çocuğu oluyor yine. Sadece spermi alıp başka anneye enjekte edecekler. İlişkiye girmeden yapacaklar yani.
Kadının çocuğu olmuyor ama sorun orda shjfhsjxhsh
Çocuk ortak yapılıyor ya hani
Kocasının evlat sahibi olmasını istiyor galiba. Zateb ondan vicdan azabı çeliyordu benim yüzümden çocuğu olmayacak diye
Valla bilmiyorum kanka öyledir tabi olay mevzu komple etik gelmiyor bana
Reklam ede ede olması daha bir hoş olmadı bence sonuçta kendisine laf geliyor ama yine de paylaşıyor
Ben zaten cinsiyet değişimine ve gayliğe karşıyım
Ben de o tarz her şeye karşıyım. Yok yani öyle olsalar bile bunu reklam edip kendileri laf yiyor üzülüyorlardır
Reklam için yapmıyor, çocuğunu meşrulaştırmak için haber veriyor.
Yok kanka onu anlıyorum da ben olsam instagram filan böyle aşırı kullanamazdım yani
Allah tamamını erdirsin mutlulukları daim olsun çocuk evin neşesidir.
Yani yorum yapmak güç ne diyelim hayırla alsınlar kucaklarına.
Ben bilmem eşim bilir 😂 ama zorunda kalmadiktan sonra keyif için yapılacağını sanmıyorum.
Allah önce akıl versin ben kabul etmem bu resmen komedi
Kocasının evlat sahibi olmasını istiyor galiba. Zateb ondan vicdan azabı çeliyordu benim yüzümden çocuğu olmayacak diye
Çok sevdin aşık oldun evlendin. Sonra öprendiniz ki karının çocuğu olmuyo mümkün değil. Napıcan?
Betterböcek yorumunda hak veriyorum rabbim hiç bu acıyı yaşatmasın derim kimse dört dörtlük değil inşallah haklarında hayırlısı olur
Bunu petshop tan yavru köpek almakla barınaktan köpek alma durumuna benzettim. Yani yurtlarda bir anne baba şefkatine ihtiyacı olan o kadar çocuk varken dünyaya yeni bir canlı getirtmek gibi...
Onlar mutlu olacakmis. Ne guzel. Oyle ya da boyle. No pr.
Dusunsenize iki erkekten meydana geliyorsunuz. S*keyim oyle sansi.
👏👏
Gerci biyolojik olarak mumkun degil ama ana baba diye su tiplere diyecekler.
Zihniyetlerine köpekler işesin efem. 🤬
Çocuk milyoner olarak doğacak ama 🤣 belki senden şanslıdır😉
Ulan dogru duzgun annem olmadiktan sonra koymusum parasina.
Harun abi senmisin? 🤣
G*rizekalı sen misin?
Böyle şeyler bize ters ben kadın olsam taşıyıcı annelik yerine evlat edinirim
Yorumlar cidden komik :D Arkadaşlar Selin Ciğerci operasyon sonucu kadın oldu kendisi doğuramayacağı için bu yöntemi seçmiş, siz üstünüze alınmayın doğurun doğurtun :))
Bilmiyorum eğer bir rahatsızlıktan dolayı böyle bir şey yapıyorsa o zaman bir şey diyemem ama öyle değilse o zaman bir çocuğa anne olmanın ilk aşamasını başka birine yüklemenin hiç bir şekilde doğruluğuna inanmam.
Normal bir kadın erkek evliliğinde olur belki mantıklı ama bu şekilde nasıl olacak tıp okadar ilerledimiki
Bir kadın olarak eşimin herhangi bir sıvısını başka bir kadına hayatta kullandırmam. Olmazsa çocuğum gider evlat edinirim hayatta böyle birşey yapmam.
@uzertugbaa eksikliğini yaşamadan bilemezsiniz. Sizin görüşünüz bu olabilir tabi ama evlat sahibi olamamanın getirdiği psikolijiyle alınmış bir karar sonuçta. Saygı duymak düşer.
Ben saygı duymadığımı söylemedim ben yapmam dedim. Yapana saygı duyarım
Sanırım. Onların biyolojik olarak imkansız bir durum çocuk sahibi olmaları.
Bende tıravesti kadınım insllahh bende selin hanım gibi ane olucam esim olucak🙈🙈☺️
Selin hanım da öyle mi
@mert341616 evet Selin Ciğerci transeksüel bir kadın.
O ne demek dönme mi
@mert341616 sen neden bu kadar cahilsin?
İlgi alanım değil
@mert341616 ilgi alanın olmasına gerek yok ki abi sadece sen de değil kadınlar da erkekler de taşıyıcı annelik ne? Tüp bebek ne? Transseksüellik ne demek? Yarı yarıya bilmiyor insanlar. Sadece bu konular da değil. Youtubeda sokak röportajlarını açıyorum yarışma programı izliyorum genel kültür tarih siyaset bilgisi sıfır. Olaylar ve olgular arasında bağlantı kurmak eleştirel bakabilmek okuduğunu anlamak sıfır. Geçen gün Yurttaş Tv diye bir youtube kanalında İstanbul'da olası bir erken seçimde kime oy verirsiniz diye soruyorlar kadının biri çıktı akıllara zarar. Diyor ki yoksulum, bebeğim var bakamıyorum bezi bile taneyle alıyorum yetiremiyorum diyor. Çarşı pazar pahalılığından bahsediyor. Faturalar doğal gaz faturaları çok ağır geliyor diyor kullanmadığım halde diyor. Peki kimden yana oy kullanacaksınız diyor. Tabi ki akp diyor. Trol zannettim ama değil. Türkiyeyi o bu hale getirdi yine Türkiyeyi çok iyi yönetiyor memnunum diyor. Muhalefette yönetecek adam mı var diyor. Şu videonun 8. dakikasını aç bir. Videoyu baştan sona izle Türkiye Türk insanı koca bir SIFIR KARDEŞİM. Beyinleri resetlenmiş gibi.
https://youtu.be/oQczl9S-wlM
Evlat edinip, masum bir çocuğa destek olmak ve ona sıcak bir yuva vermek daha mantıklı değil miydi?
@betterböcek Anladım. Haklarında hayırlısı neyse o olsun öyleyse.
Benim bu tür şeylere kafam hiç basmıyor
Hamile olmak ve kendi çocuğumu kendim taşımak isterim
Annelik demek genetik olarak veya çocuğu karnında taşımak demek değildir. Çok çok da iyi bir anne olabileceğini düşünüyorum.
Cinsiyet değiştirmiş sanırım yeni öğrendim. Ama insanlar nasıl normal karşılıyor onu anlamadım. Çocuk biyolojk olarak onun değil sonuçta kendi de kadn değil nasıl annelik yapacak. Bu normal değil. Bunlardan Allah masum bebeği korusun
Gerçekten doğacak çocuklarına yazık...
Çocuk, annesinin aslında erkek olduğunu öğrendiğinde bunalıma girecek belki arkadaşları dalga geçecek
Çocuk transfobik bir insan olarak olarak yetiştirilmeyeceği için bunu kötü bir şey olarak görmez muhtemelen. Bazı düşünceleriniz kafanıza sonradan yerleşiyor, çocukluktan beri orada değil...
@mutantnproud Evet belki böyle durumları garipsemeyecek bir şekilde yetiştirilecek ama arkadaşları onunla dalga geçtiği zaman (bence mutlaka dalga geçeceklerdir) ister istemez kendi annesinden utanacak ve bu durum psikolojisini kötü etkileyecek...
Psikolojisini kötü etkileyen şey annesi değil, senin kafanda yetiştirilmiş diğer çocuklar olacak. Bir çocuğa akran zorbalığı yapmak normal, annesinin trans olması anormal zaten değil mi?
Aynı "zorba" çocuklar babası çöpçü olan çocuklarla da alay ediyorlar. Fakirler çocuk yapınca bu kadar tepkili oluyor musun dalga geçecekler diye?
@mutantnproud Ben akran zorbalığının normal, annesinin trans olmasının anormal olduğunu söylemedim ki
Benim anlatmaya çalıştığım sen ve ben ne düşünürsek düşünelim sonuçta bu insanlara karşı toplumumuzda oluşmuş algı ve önyargı bu çocuğu rahatsız edecek. Ülkenin yarısı fakir zaten ama bir transın çocuk sahibi olduğu nerede görülmüş? Ayrıca konuyu neden benim nasıl yetiştirilmiş olduğuma çektiğine anlam veremiyorum. Ben yalnızca çocuğun karşılaşabileceği zorlukları yazdım. Sen ise bahsettiğim muameleyi ben yapıyormuşum gibi görüyorsun.
Bebeğin babası adam ama annesi selin ciğerci değildir herhalde değil mi yani biyolojik olarak
Annenin yumurtasını, babanın spermini alıyorlar.
Başka annenin rahmine yerleştiriyorlar.
Teorik olarak çocuğun iki annesi oluyor
Biri yumurtanın sahibi, öbürü 9 ay karnında taşıyor
@tosunpaşa16 peki selinde yumurta varmiki yok
Taşıyıcı anneliğin tanımı bu.
Tüp bebekte de annenin yumurtası babanın spermi labaratuvar ortamında birleştirilip annenin karnına yerleştirilir mesela.
Bundaki tek fark bu taşıyıcı anne olan kişinin rahmine yerleştiriliyor
Ya biz de biliyoruz salak değiliz ama diyoruz ki yumurtası selinden değildir
Taşıyıcı anne kavramına uymaz o zaman Selinden yumurta alınmazsa
Selinde yumurta ne ayacak ya bilmeden konuşuyorsunuz
Baskasının yumurtasını mı dölleyecek eşi? Benim aklım ermedi
Önemli olan doğurmak değil, bakmak. Çok var sağda solda anneyim diye övünüp çocuğu doğaya salan
Şartlar uyum gösterir göstermezz düşünceler değişebilir
Dna kime ait olacak merakla bekliyorum.
Selin ciğerci ve gökhan çıranın dnasını taşıcıya nakledecekler yani onların oluyor
@Aloneboy1996 biri kadın biri erkek dnası olması gerekiyor 2 erkekten alıp yapamazlar
Evet bende merak ediyorum biri açıklayabilir mi 🙄
@bayansebastiyan selinden hiç dna olmayacak. Kocasının spermini başka kadının yumurtasıyla Labaratuvarda dölleyip o kadının rahmine yerleştirecekler. Doğum olunca bebeği bunlar alacak. Adamın öz çocuğu olacak ama selin biyolojik anne olmayacak. Biyolojik annesini merak etmez çocuk umarım. Zor bir durum. Bu arada tonla para ödemiş olmaları lazım
🙄🙄🙄Ne diyebilirim kii hiç bir açıdan etik gelmedi ... Hayırlısı olsun haklarında
@bayansebastiyan o bebeğin annesi yarın çocuğu istese her türlü ulaşır bebeğe bilemedim bence çocuğun psikolojisi bozulur böyle bir durumda
Aynen sıkıntılı bir durum.. Ama bir de bunları düşündügümüz zaman böyle de olmazsa hiç çokları olmayacak
Çocukları
@bayansebastiyan bebekler ikiz olcak dedi yani ikisininde dnası alıncak
@Bobtail-_- saçmalama selinin dnası olamaz yumurtası yok
@aklıkarışıkkız o bebeğin annesi birdaha ortaya çıkamaz çünkü sözleşme imzalanır böyle işlerde. Büyük paralar alır kadın ve hiçbir hak iddia etmeyeceğine dair imza verir. Kadının genetiğine de bakılmıştır hastalıksız sağlıklı hatta sülalesi sağlıklı genlerdir.
@betterböcek türkiyede ben sanmıyorum genetiğini bu kadar araştırıldığını ayrıca o kadın içinde zor bir durum. Gerçi bu ülkede çocuğunu çöpe atanları düşünürsek ne zor hayatlar var ama bile bile de yazık
@aklıkarışıkkız zaten bu işlemleri Türliyede yapmıyorlar Kıbrısta yapıyorlar. Türkiyede suç.
@betterböcek ne demek saçmalama kendisi açıkladı saçma kınulan ve cahil olan sensin
Açıklamış olabilir ama bu mümkün degil
@Bobtail-_- evet mümkün değil çünkü selinin yumurtası yok. Embriyo bir siperm bir yumurtadan oluşur. Spermi kocasından yumurtayı da taşıyıcı anneden alacaklar. Selinden ne alabilirler ki?
Selin kendi çocuğu olamayacağını bildiği için ve kocasının bir çocuğu olsun istediği için bunu yapıyor. Zaten vicdan azabı çekiyordu benim yüzümden çocuğu olmayacak diye. Şimdi en azından sevdiği kocasının çocuğunu evlat edinmiş olacak.
Neden bu kadar gündem olur ki
En fazla 1 yıl içinde ayrilcaklar
Bu çifti görmek midemi bulandırıyor.
Yaptıkları bütün bu saçmalıklar cidden çok tuhaf. İşin ilginç tarafı halkımız da bunları severek takip ediyor.
Taşıyıcı anneliği kabul etmem kesinlikle hayır çocuk benim olsa seve seve ama başkasının olduğu için siye siye skskks
Sağlıklı insan niye taşıyıcı anne seçsin? Birşey oldu diyelim çocuk doğuramıyosun o zaman için soruyor
Hayır kendim taşıyıcı anne olmam yaşıtmam da
Ne mutlu onlara eğer doğurma şansı yoksa ve çocuk sahibi olmak istiyorsa taşıyıcı anne yönteminde hiç bir sakınca yok bence
Bunlar midemi bulandırıyor mk ne halleri varsa görsünler.
He taşıyıcı anne olmam.
Yani şu koşullarda mecbur görülüyor yani durum bu olsa kabul ederdim
Zor ya.. düşünsene büyüyünce cocuk annesinin aslında erkek olduğunu öğrenecek filan..
Ben kendim için bile doğurmakta kararsızım bir de başkası için mi doğurup vereceğim çocuğu
Keşke taşıyıcı anneleri ben olsaydım para var bu işte
Insanları bilmeden yargılamak ne kötü. Pek ala olur anne de olur miss gibi
Bu sarışının yumurtaları var mı ki sonuçta gerçekte kadın değil
Erkek mi o sarısın
Ne olduğu belli değil
Kendi yumurtası olsa zaten normal yolu dener. Başkasının yumurtasını yerlestirecekler.
Onun çocuğu olmicak ki ozaman soru boş
Hiiimmmmm nasıl reklam yapsam yok bebek yapıyım ben😊
Ne kadar saçma. Kendi çocuğumu doğururum başkasınınkinden banane
ya selini çok ama çok sevıyorum o yeterki mutlu olsun
Selinden yumurta mi alacaklar nasıl anlamadim selinin yumurtaliklari var mi
Yok galiba eşinden sperm alıp başka kadinin yumurtasiyla birlestirirler çocuk doğunca alır bunlar
@Sıradanbirim selin kabul etmez diye düşünmüştüm aa saol
Tahminim böyle çünkü yumurtası olsa kendi dogururdu. Bide yurt dışında maalesef çok yaygın bu hatta daha çarpık şekilde
Ahlaksızlığın başka bir boyutu.
Selin ciğerinin yumurtasıyla eşinin spermi tuttuktan sonra taşıyıcı annenin rahmine mi bırakılıyor yoksa karşısındaki kadının yumurtası mı?
Selin ciğercinin yumurtası olamayacağına göre...
@mutantnproud neden? Başka bir kadından adamın çocuğu mu olacak
Selin trans kadın. Ameliyatını tamamen bitirmiş olsa bile yumurtası olamaz. Adamın spermini başka bir kadına yerleştirerek gebelik sağlarlar muhtemelen.
@mutantnproud anladım şimdi nasıl kabul etmiş ki kadın bunu o çocuğun emzirilmesi öbür kadın bir de kendi çocuğu
Taşıyıcı anne ve aile görüşmez genelde böyle durumlarda. Ayriyetten süt annesi bulurlar, doğuran kadınla temasları olmaz.
Evlat edinmek gibi bir şey işte, niye kabul edemesin ki...
@mutantnproud eğer Selin ciğercinin yumurtası değilse adamın başka kadından çocuğu olacak
taşıyıcı anneler cogunlukla ukrayna da romanyada cek cumhurıyetınde olur orda 18 ıle 27 yas arasında cok kadın b ısten para kazanır duruma gelmsı maalesef kı 3ulkede avrupanın ac ulkelerı HATTA GECEN GN HABERDE GORDUNUZ TASIYICI ANNELERDEN DUNAYAY GELEN COCUKLAR GONDERILEMEDIGI ICIN HASTANEDE BEKLETILIYORLARDI bana gore bu PISLIKLIK ALLAH KATINDA EN BUYUK GUNAHLARDANDIR
@kalbikırıldıbikere neyin günahından bahsediyorsunuz, zaten bu bir trans. Günahtan haberi yok, bunu mu yapamayacak 😏
@Hayatgercek bin adamın başkasından çocuğu olacak yani
@kalbikırıldıbikere kadın bir şey dememiş ki size
@koala__ evet ama karışık birşey bunların durumu
@Hayatgercek anlıyorum
Baya kocasi olacak herif başka biriyle yatmış gibi düşün. Tabi laboratuvar şartlarında (!) bu Selin Ciğerci zaten yumurta üretemez sperm de üretemez. Sadece çocuğu büyütecek annelikle de babalikla da alakasi yok.
@Madoranos nasıl kabul etti ki o zaman
Koala çünkü buna mecbur. Kendisi aslında erkek kadına dönmüş yani hiçbir şeklide kadınlikla ilgisi olmadığı için anne olamaz. Bunun yerine kocası olacak adam gidip biriyle aldatsa çocuk sahibi olsa daha kolay. Bu saçmalıklara gerek bile yok fakat reklam işte. Bunlara prim verenler sayesinde
Olsa olsa taşıyıcı anne olur
Dünyanın çivisi çıkmış da biz boşuna dönüyoruz.
Taşıyıcı anne olayına karşıyım ben.
Neden
Allah akıl fikir versin
Ne kadar üzücü ülkemizde bunu yapamamak..
Vay be olaya bak
Niye çocukların olmuyor mu?
Selin taşaklı bir anne
@xyzabc1234 ben olaydan uzağım :D hakkıdır o zaman annelik.
İğreniyorum şunlardan ya