ABD’de Teksas’ta yaşayan Kayla Jones ve eşi Cody ailelerinin büyümesini ve bir bebeklerinin olmasını çok istiyordu. Ancak Kayla 17 yaşındayken histerektomi ameliyatı geçirmişti ve rahminin yarısı alınmıştı, bu yüzden biyolojik olarak bir bebek sahibi olabilse de doğurması mümkün değildi Çiftin taşıyıcı anne arayışları başarısızlıkla sonuçlanıyordu, bu sırada Cody’nin annesi kendisinin taşıyıcı annelik yapabileceğini söyledi.
Babaanne 50 yaşında taşıyıcı annelikle oğlundan çocuk sahibi oldu.
Yani bilemedim. Çok enteresan bir olay. Nasıl olacak çocuk kime anne diyecek babaanne diyecek gerçekten çok enteresan.
Çocuğunuz olmuyor diye kaynananızın taşıyıcı annelik yapmasını kabul eder misiniz?
kime ne derse desin. önemli olan çocuğun sağlıklı bir ailede büyümesi mutlu olması. siz hayatınızı kavramlarla ve küfürlerle engellerken mutlu olmayı da bırakmak zorunda kalabiliyorsunuz. ayrıca kabul etmezdim. evlatlık alabilirdim. ya da kabul edersin evlatlık da almak şartıyla..
HAYIIIR. Allah'ım korusun bu tür sapkınlıklardan. Eşimin annesi rahminde oğlunun şeyiyle bebeğimizi büyütecek, düşüncesi bile korkunçtu. Böyle şeylere sıcak bakanları hiç anlamıyorum.
Tipler de tam George Carlin'in zamaninda uyuz oldugu klasik bryaz amerikan tipleri.
Carlin Cody, KyleTucker gibi isimlerle yetisenlerin himbil oldugunu ve Tom, George Ve Paul isimli ic kisi tarafindan bir araba dayak yiyeceklerini anlattiydi bir kere.
Şimdi şöyle bir şey var benim bildiğim. Çocuk sahibi olmak isteyen eşlerin yumurta ve sperm hücreleri ile oluyor çocuk, sadece karnında taşıyarak taşıyıcılık yapıyor bu kadın da.
Bizim toplumumuz da kabul görmez fakat mantıklı geliyor bana
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
32
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çocuk kime anne diyecek demişsin. Tabiki kendi kanını taşıdığı kişiye anne diyecek. Burada ensest bir ilişki yok gayri ahlaki bir olay yok. Anne oğlundan çocuk sahibi oldu denişsin ama taşıyıcı annelik o değil. Anne oğlunun çocuğunu taşıyor sadece oğlundan hamile kalmış değil orda yanlış ifade kullanmışsın. Öte yandan çiftlerin kendi çocuğunun tıbben kendi annesi tarafından doğması mümkün değilse ancak taşıyıcı anne ile olabilecekse başka bir kadın yerine bu yöntem olabilir..
çocuğumuz olmuyor diye eşimize baskı yapmak bence doğru değildir.. şayet ben çocuk yapma konusunda çekimser biriyim ve böyle bir hamlenin yük olmaktan başka birşey olduğunu düşünmem.. o yüzden yapılana saygı duyar, yapmamayı tercihlerim arasına koyarım...
Böyle şeyleri okuyunca tüylerim diken diken oluyor. Hiç hoşlanmıyorum. Anne babası olmayan bir sürü çocuklar var gider evlatlık edinirim, fakat böyle bir şeyi asla kabul etmem.
Adı üstünde taşıyıcı anne o çocuk anne babanın şeyleriyle dölleniyo yumurta oluyo babaanne sadece taşıyo biyolojik anne babası aynı kişiler oluyo babaannesi değil
Yok artik 😳😳 Bu kabul edemeyecegim bir sey kabul edenede saygim sonsuz buyukte konusmayayim yine ama bunu ne aklim ne midem ne ne kalbim kaldirmaz dusuncesi bile 🙈🙃
bu ne lahaa nede turşu birincisi çocugu verip vermemek lalaha mahsustur taşıyıcılık yapıp yapmıyacagınıda kaynana bilir kabul eder etmez onun sorunudur çocugu olmıyor diyede gelin kınanmaz derim bence
cok enteresan bir durum gercekten, ben sahsen Kabul etmezdim. resimdekilerin birbirlerine olan benzerlikleri de ayriyeten enteresan, ailede daha önce bir tasimacilik olmus gibi:/
Asla o ne be iğrenç bir şey evlatlık alırım ama yinede kabul etmem çoçuk kavgaları bir kenara bırak kaldı ki evladının evladını taşıcak mide bulandırıcı zina bu
@xxlldahasis Leylekler getirdi diyecek halimiz yok. Olayın normal bir çiftleşme sonucu olduğunu anlatmak. Tabii ilk önce hayvanlardan örnek vererek bilgi edinmesini ve hemen ardından cinsel bilinçlenme güzelce öğretilebilir...
Ama babanne doğurdu demek ve bunu anlamasi ve bunu anlatması "Türkiye şartları" altında zor
Tıbben uygun olsa da ahlaki olarak değil. Buna cidden yorum yapmak çok güç 😶. Bir anne oğlunun üreme hücresinden dünyaya nasıl bir can getirebilir bu nasıl bir olay ya😶
Evet ben de onu diyorum Taşıyıcı anne işte taşıyıcı Taşıyıcı anne ne şekilde taşıyıcı anne olduğunu bildiğin yok. boş boş konuşuyorsun. Okuyup anlamak da var
@xxlldahasis ben taşıyıcı annenin de ne olduğunu biliyorum saçma sapan konuşma oradan amma da uzadı bu mesele ensesten başka bir şey değil. Sen kocanın spermini kayınvalidenin rahminde dölletirsin çocuk sahibi olursun Allahın sapığı aynısı bizim ülkede olsa yerden yere vurursun Batıda yabancı ülkede olunca gelmiş savunuyorsun. Nasıl bulamıyormuş taşıyıcı anne onlarda bunu sırf para için yapıyorlar gay ve lez çiftlerin bebeklerini taşıyıp doğuruyorlar. Bu haberdekiler de farklı olma çabası içindeki kişiler işte
Arkadaşlar lütfen gereksiz yere birbirimizi kırmayalım. Biraz daha böyle hakaret ederseniz birbirinize yorumlarınızı kural gerei kaldırmak zorunda kalacağım. Lütfen tartışmaya son verelim.
Ya ikinci kez düşününce öyle bir anne ki evladına anne verebilmek için tıbbı yollarla oğlunun ve gelininin yumurtasını karnında büyütüyor. Yani hiç istemem başım gelmesini ama anne baya iyimiş. Hepsini olgu için torunun için yapmış direk oha yazdım ilk ama mantıklı düşününce
En İyi Cevaplar