Siz taşıyıcı anneliği doğru buluyor musunuz?
Sevdiklerinizle mutlu bayramlar bugun cıkan haberlerden sonra attıgınız mesajlar icin cok teşekkur ederim ❤️❤️ @ciragokhan Selin Cigerci (@selincigerci)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sevdiklerinizle mutlu bayramlar bugun cıkan haberlerden sonra attıgınız mesajlar icin cok teşekkur ederim ❤️❤️ @ciragokhan Selin Cigerci (@selincigerci)'in paylaştığı bir gönderi ()
Yani eğer bir kadının yumurtası var sa ama kendi hamile kalamazsa o zaman taşıyıcı anne kullansın doğan çocuk onun sayılır çünkü gerçek annenin genleri içinde taşıyıcının değil.
Ama Ciğerci başka kadının yumurtasını kullanacak zaten çocuk onun değil yani neden taşıyıcı kullanıyor ki. Yetimhaneler çocuk kaynıyor gitsin oradan bir bebek alsın hem daha ucuz, hem daha hızlı, daha kolay ve de en önemlisi bir sevaptır.
Belki de bebeklikten bakmak istiyordur. Buyumus cocugu degil de..
Bilmiyorum yaa ama kime guvenceksin
@Hibritkolik hemde ben kıskanırım, çocuk benim değil ama eşimin. Onların ilişkisini kıskanırdım Selin olsam. Güven değilde bunun ki biraz bencillik ama eğer adamın kararıysa bişey diyemem çünkü o zaten isterse çocuk sahibi olur. Selin’le sorunum zaten onun çocuğu değil o kadar çok sefil ve yanlış sevilmeyi bekleyen 3-6 aylık bebekler var yetimhanede neden bu zalim dünyaya bir tane daha getiresin ki.
Hemde onun sevap işlemesi gerek, bir sürü ki cennete girsin
Yani sonucta baskasinin cocugunu annesi olmasi hos degil yaa
bir de son dedigin kisim komik geldi 😁
insanların yaşamlarına burnunu sokan çomarlardan değilim. herkes birisine zarar vermediği sürece istediğini yapabilir.
bize de doğru ya da yanlış bulmak gibi bir görev düşmüyor. herkes kendi işine baksın aq*
selin ciğerci erkek iken kadın olduğuna göre anne olması için eksik olan salt rahim değil aynı zamanda yumurtadır. şimdi taşıyacak olan kendi değil, yumurta da kendine ait değil, o halde nasıl anne olacak? hala vücudu sperm üretebiliyorsa selin ciğerci olsa olsa baba olur yani bilemedim ben bu işi :)
Ahahah 😄😄
Doğru bulmuyorum kendi karnında taşımadığın çocuğa annelik yapmak anne olmak demek değildir hiç çocuğu olmasın daha iyi💫
Karnında taşıyıp sokağa atan eziyet eden bakamayan rezil kadınlardan daha annedir kanından olmayan çocuğa bakan kadınlar. Yorum hiç olmamış
Görüşe yorum yaptım sana katılıyorum
Cevap
57Cevap
Doğru bulmasak da sonuçta yapacak kadın :) onun yerine evlatlık alsın o zaman daha iyi.
Nasıl taşıyıcı? Erkek o kadınla cinsellik yaşasa daha kolay olur. Bu erkek zaten. Trans birey filan diye sanki doğru ve ahlaki gibi göstermeye gerek de yok. Bildiğin erkek bu adam. Adını Selin koymakla silikon yaptırmakla kadın olunmaz. Yumurtası yok. Taşıyıcı annede döllenmesi için önce kadından yumurta erkekten sperm alınması gerekir. Resmen o kadını döllemiş oluyor Gökhan denen adam.
bence çocuk sahibi olmak öyle bir şey ki bu duruma birden asla demek haksızlık gibi görünüyor. Taşıyanın bağlanması sıkıntı. Biraz gamsız olması gerekir. Sperm bankalarını yanlış buluyorum. Ama bunda kimin olduğu belli olmayan bir gen aktarımı olmadığı için iyi bir şey.
Ama trans bireyin yumurtası oluyor mu?
Ah! Herkes delirmiş hiç etkinlikler etik değil
Hep biz pisliklere itildik
Bizi bitirmiş çelişki
Ki bilemezdik ne işti
Daha dur hele ne içtik?
Tüm bilincini yitirmiş şehir kurtları tedirgin
Montumun cebinde yok kuruş
Zıplıyor herkes kanguru sanki
Full depo Taunus'um
Bi' de kafamıza bass vurur ama yine yok
Bu hayatın heyecanı meycanı yok
Bu hayatın heyecanı meycanı yok 😂
Taşıyıcı anne = modern kuma
Olduğunu düşünüyorum.
Çocuğu başkası 9 ay taşıdı doğurdu. Doğurduktan sonrada bakıcıya verdiler. Eee nerede annelik babalık? Sen ona çocuğum diyebilecek misin onu da geçtim o size anne baba diyecek mi? Çocuk için şimdiden üzüldüm. Böyle duygusuz olunmaz !
Trans murans hatta transformers bile olabilir ne diyem hayırlı olsun inşallah evlat yetiştirmeyi başarabilirler🤷♀️
Trans kadınlar adına çok sevindirici bişey onlar da anne olmak istiyorlar kendi doğurduğuna herkes annelik yapar ama bu kadının yaptığını herkes yapamaz. Saygı duyulacak birisi 👏
O taşıyıcı annelik olmuyo. Çünkü seklinde yumurta yok.
Taşıyıcı annede anneden yumurta babadan sperm alınır laboratuvarda döllenir ve taşıyıcı anneye yüklenir.
Burda annede yumurta yok. Bu nedenle o çocuğun tam annesi taşıyıcı denen kadın oluyor.
Çocuğa acıdım be. Tamam herşey sizin kararınız falan filan ama çocuk işinde abarttılar yani hiçmi ilerisini düşünmüyorlar
Doğanın işine, o gereksiz egonuzla karışırsanız illa ki sizden intikamını alır...
Yarın bir gün o çocuk büyüyüp, gerçek annesini aramayacak mı sanıyorlar..
Ben doğru bulmuyorum.
Birde şu açıdan düşünün bu çocuk doğduğunda ve bu durum hakkında bilgisi olduğunda nasıl hissedecek? Psikolojik olarak bu durumu nasıl kavrayacak ya da onun için zor olacak mı?
Ya taşıyıcı annelik alt tarafı kuluçka görevi yapmak. Küvozde büyümeyle hiçbir farkı yok. Amma abartıldı yaa
Trans birey selin bile şu adamdan çocuk plani yapiyosa kendimi hangi bosluktan atmaliyim bilmiyorum harcaniyorum burda
Ben dogru buluyorum cunku normal yollarla gebe kalamiycak biri kendini kadin gibi hissediyor ve anne olmak hakki
Kadın olmasına şaşırmayıp bebek sahibi olmak istemesine niye şaşırıyorsunuz
Bu kadının ne kadar anne olmak istediğini görüyoruz ya maddi durumu da iyi bence olsun isteyen olsun zAten anne herkes olmamalı bence 👍
Onası fizik öyle. Yanlış bisey yok ama insan kendi çocuğu gibi hissedmeez ama ya bana için sorun yok bence ama taşıyıcı annenin de özelliklerini alabilir
ben selin ciğerci yi çok seviyorum temiz birisi bence biz zaten ne yaparsak yapalım eşcinsel olduğumuz için hep nefret edilcez o yüzden istediğini yapsın
Gökhan çıra gibi yakıyosun ortalığı ama aklın yokmuş kusura bakma. Taşıyıcı anne ne yaa film gibi
Bu yıllardır uygulanıyor ve bu konuda fazla sayıda anne/baba mevcut.
Bu gidişle birçok kişi de bu yöntemi tercih edecek.
Neden olmasın isteyen herkes çocuk sahibi olsun imkanlar da gelişmişken
bir kadın nasıl tanımadığı adamın çocuğunu doğurmak ister anlamıyorum çok saçma. bunlar da evlat edinsinler yani ne gerek var
Bulmuyorum, geçmişi karışık olan ve ünlü olan bir kadın için de doğru olacağını düşünmüyorum.
Hayır doğru bulmuyorum senin canından kanından olmayacak ama yinede kendi hayatı.
Doktorlar nasil bir malzeme yaptılar ki bu kadına bu adam bundan kopamıyor yahu saçmalık ya
doğru bulsak ne bulmasak ne bir bıkmadınız demi milletin hayatına karışmaktan
Annelik duygusunu hissedemeyecek ilk tekmesi hareket etmesi
Sıfırdan bir çocuk dünyaya getirmek yerine, ihtiyaç sahibi bir çocuğu evlat edinebilirlerdi bence
Bize ne şimdi ne ilk ne son bunu yapacak olanlar , reklam yapıp durmayın!.
Doğru bulmuyorum; para karşılığı kaç kadın hamile kalıp ( veya her ne halt ise) doğan çocuğuda başkasına satar?
Korkarım bu iş ticarete dökülürse labratuvar ortamlarında sırf organ yetiştirmek için klon bebeklerde yetiştirilmeye başlanıcak. Ne lazım böbrek hemen labratuvarda ki klon bebeğimizden alalım.
Ama onun annesi babası yok. Onu biz yarattık fabrikasyon. Belkide yapılıyordur da haberimiz yoktur.
Selin ciğerci olduğu icin değil taşıyıcı anneliği doğru bulmuyorum çünkü soylar karışıyor kardeş evliliği olabiliyor korkunç buluyorum bunu
Doğru bulmuyorum kadın bedeni eşya değildir kimse kullanamaz
Nasıl olacak peki bu yumurtalıkları var mıymış ki onun
Tasiyici anne olayinda duydum kadariyla iyi değil ve o kadinin cocugu oluyor falan filn töbe yarabbim
Trans birey ne demek ya selin ciğerci aslında erkekmiydi yani?
Evt
İğrenç 😷😷
travestiyle dost hayatı yaşamak, evlenmek nedir ya
biraz mide be kardeşim kusucam şimdi
Tam anlamıyla saçmalık doğrusu. Buna izin verilmesi büyük hata.
Aslında doğru bulmuyorum ama kadın çocuk doğuramıyo napsın?
Eğer birileri için doğru olacaksa sadece translar için doğru
Diğer insanlar yapınca karşı çıkın, selin ciğerci yapınca değil..
Çocuk selinden mi olacak gökhandan mı olacak yazılmamış? Soru başlığında selin ciğerci yazıyorsa selinden olacaktır diye düşünüyorum. Bu durumda selinin biyolojik olarak kendi öz çocuğu oluyor sayın cahil arkadaşlar.
En az 100 kişiyi engelledim çok güzel temizlik oldu. Transfobikler yazmaya devam etsinler hepsini engellemek için soruyu takip ediyorum...
Fiyatları duyunca insanın taşıyıcı anne olası geliyor
Evet, taşımayıcı annelerle pek farkı olmaz. Önemli olan yetiştirmek
Biyolojik olarak doğurması imkansız zaten. Evlatlık edinmesi daha mantikli sanki
Yapsın bize ne ki bundan. Bu kadının taşıyıcı annelik meselesi kadın cinayetlerinden hayvan zulümlerinden daha çok konuşulur. Çok önemli bir şey miş gibi 😏
Bu kadın neyin nesi hiçbir zaman anlamadım. Kim bu ya
Kadın değil dönme ibnenin teki
Onca kimsesiz çocuk var. Alın birini evlatlık hayatını kurtarın.
Onu bunu bırak şu çocuk eve ailesine arkadaşlarının yüzüne nasıl bakabiliyor?
Bulmuyorum onun başka çaresi yok kenfisi doğum yapamayacağı için
Hayır yapmam da doğru da bulmuyorum. Her şey para değil. Benim yüreğim kaldırmaz
Neden olmasın? Teknolojinin nimetlerinden faydalanıyor işte. Ağrı çekmemek için nasıl endikasyonsuz sezeryan yapılıyorsa bu da ona benziyor
Ya o değil de nasıl anne olacak kocası var da selinin yumurtası var mı ki
Yumurtası yok ki trans kişinin çocuk onların çocuğu nasıl olacak?
@Miale bilgi için çok teşekkür ederim
Toplum çok ilginç yerlere gidiyor yakında buda bizim için normalleşir başta tepki gösterip sonrasında kabullenen bir milletiz nede olsa...
Hiç doğru bulmuyorum. Her kadın hamile kalıp anneliği yaşayabilmelidir.
Doğal yollarla bebek sahibi olamayan çiftler için iyi bir seçenek bence.
Tercih meselesi.
Doğru veya yanlış bulmak da kimsenin haddine düşmez.
trans kadınlar anne olcak yapay rahim geliştiryorlar
9 ay karnında taşıyan anneleride gördük, olabilir neden olmasın
Kendi hamile kalamadıgı için başka alternatif yolu yok
Kendi spermini mi karıya koysa daha rahat daha reel bir çocuğu olurdu
Nasıl oluyor o olay erkek o kadını mi hamile bırakıyor eşi yerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar