Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan Selin Ciğerci, taşıyıcı anne yöntemiyle evlat sahibi olmak için yurt dışında işlemlere başladıklarını duyurdu.Ciğerci yaptığı açıklamada, "Yurt dışında taşıyıcı anne yöntemiyle evladımızı kucağımıza alacağız. İşlemler başladı. 9 ay 15 gün sonra anne oluyorum, Gökhan da baba olacak. Çok mutluyum" dedi.(Mynet)
Bunu bize sormanız çok saçma. Ya da şöyle diyeyim biyolojik olarak kadın olan ve çocuk sahibi olma konusunda sorun yaşamayacak kadınlara sormanız çok saçma. Bu kadın transeksüel olduğu için böyle bir imkanı yok. Onlar ilişkileri için uygun görmüşlerse bence kimseyi ilgilendirmez.
İnsanlar çok cahil be. Taşıyıcı anneliği tüp bebeği hiçbir şeyi bilmiyorlar. Bu interneti biraz da bir şeyleri araştırmak için kullanın. Az merak edin bir şeyleri araştırın be.
Tamamen başkasinının çocugunu büyütmek bunun yaptığı. Kocan biriyle yatıyor sen de onu büyütüyorsun tabi emzirmeyi bile yapmıyor. Tabi bu yöntemlere başvurusunlar ki havali olsunlar. Yurttan çocuk sahiplenip altın çocuk oluşturamazlar çünkü. Bu arada kimlik falan çıkartırlarsa isim bu şahsın ismi yazamayacak onu da soyleyeyim, kanmayın!
Daha normal bir evlilikten daha normal bir çocuk tercih ederim. Eşim bizim çocuğumuzu karnında taşısın doğursun isterim. Taşıyıcı annelik olayı benlik değil açıkçası...
@betterböcek Bir daha birine çok sevip aşık olmak gibi bir hata yapmayacağımı öncelikle belirteyim. Ayrıca bir sürü yöntem var deneriz hepsini illa bir başka kadının vücudunda benim çocuğumun büyümesi doğması şart değil. Böyle sonucu olacaksa hiç çocuğumuz olmamasını tercih ederim.
Sperm erkekten alınıp taşıyı annenin yumurtasına enjekte ediliyor... Ve ilişkiye girmeden bu iki kişi arasında bir bebek dünyaya geliyor.. Cocuğun gerçek annesi taşıyı annedir.. babası da Gökhan'dır ... Bu durumda Selin Ciğerci Gökhan'nın çocüğuna manevi annelik yapacak onu büyütecektir.. Fakat yarın öbür gün o çocuk gerçek annesinin onu para karşılığında doğurduğunu ögrenmesi çok hazin bir son olacaktır
Ben kabul etmem ama Selin ciğerciye saygı duyuyorum merak edip hikayelerine baktım gerçekten o duyguyu istiyor yaratılış gereği farklı bir olay kabul ama ben sevgiyle büyüteceğine eminim inanın çevremde gerçekten kendi doğurup çocuğunu atan bakmaktan aciz insanlar var çocuğu yük gbi davranan o yüzden bence çokta yargılamamak gerek evet okul yaşantısında insanlık öğretilmemiş çocuklar dalga geçecek ama asıl olan çocuğu iyi bir birey olarak sevgi dolu yetiştirmek
Servet teklif etseler bile böyle bir şeyi kabul edemezdim. 9 aylık o süreçte bile annelik duygusunu yaşamaya başlıyor insan. Doğumunu sabırsızlıkla bekleyip bebeğini kucağına almanın hayalini kuruyor. Çok zor bir durum ama bu durumdaki bir çift için tabiki sevindirici. Başka çareleri yok. Taşıyıcı olmayı kabul eden için gerçekten çok zor.
Gökhan baba olur ona tamamda selin ciğerci bu durumda nasıl Anne olucak o kısmı hala düşünüyorum? Tıp cidden bu kadar ilerledi mi? Taşıyıcı annelik benim bildiğim her iki cinstende gerekli şeyler alınır taşıyıcı anneye nakil edilir, iki erkekten nasıl taşıyıcı anneye takviye yapılacak?
Taşıyıcı anneliği kabul etmem de şimdiden dogacak cocuğa üzüldüm o cocuğun psikolojisi hiç iyi olmayabilir okul çağına geldiği zamanı düşünün arkadaşları sen annene anne mi diyorsun babama deyip dalga geçtiği anları ya düşündükce cocuk icin üzüldüm keske toplum bu kadar kırıcı olmasaydı
Selin cigercinin durumu farkli oldugu için soke etmedi beni sonuç olarak onda kadinlik yumurtasi yok ve anca boyle çocuk sahibi olabilir veya evlatlik alabilir.. ben olsam istemem çunku benim cinsiyetim kadin onun degildi saygi duymak gerek herkes istedigi karari alir ve istedigini yapar..
Sen bana sonsuz para ver ben buna izin vermem de verdirtmem de. Ne demek taşıyıcı anne, kimin çocuğunu taşıyacakmış ulan benim eşim he? Ulan biz namus için kan dökeriz anladın mı? bir bak bakalım bana güzel kardeşim tipi var mı? Şayet yapılması gerekeni yapmaktan çekinmem! mermi çekirdeğine bakar aslan.
Evlatlık almak varken neden onca paranızı böyle biseye harcıyorsunuz? Türkiye de ihtiyacı olan kimsesiz çocuklar var ya da ailesinin durumu olmayan keşke bunun yerine bir iki tanesine koruyucu aile olsanız 😔
İnsanlık iyice bozuldu. Trans biriyle evlenmek toplum için kabul edilebilecek bir durum değil. Üstelik taşıyıcı anne saçmalığı ile çocuk sahibi olmakta bana göre yanlıştır.
Ben zaten cinsiyet değiştirmeye karşı bir insanım, burda sağlıksızlıkla ilgili birşey göremiyorum , erkek olduğu için çocuğu olmuyor işte, saçmadan seçmeler
Aslında bu röportajcı yapan hakkında suç duyurusu yapmak lazım. Türk toplumuna aykırı bir röportaj olmuş. İşte bizden sonra gelen çocukların hiç bir şekilde psikolojiksini düşünmeden bu tür olaylarda gündeme oturuyorlar.
Kesinlikle hayır. Hem dinen hem ahlaken yanlış ve birçok sakıncayı beraberinde getiren bir uygulama. Tasvip etmiyorum. Hatta topluma kötü örnek teşkil ettiği kanaatindeyim
Evlatlık alsalar daha iyi olurdu çünkü taşıyıcı anne öz çocuğu olduğu işin ileride sıkıntı çıkarabilir ya da olası bir ayrılma durumunda adam o benim öz çocuğum gibi laflar edebilir.
saçma bence ne anlamı varki anneliğin babalığı hadi anlarımda onu taşıman lazım bağlarınızın olması lazım göbeğinde çatlakların olması lazım fedakar olmak lazım annelik budur.
Her şey dine, topluma, ahlaka aykırı yaşanıyor şu 3 günlük dünya da.. Dinin kabul etmediğini şu aciz insan oğlu nasıl kabul edebiliyor anlamıyorum doğrusu..
Kabul etmem mümkün değil. Çünkü 9 ay taşiycam bir canlı büyicek dünyaya getircem o kadar sıkıntı çekicem belkide doğmasını sabırsızlıkla beklicem sonra alcaklar elimden çok beklerler 😂
Bebeğimi içimde hissetmek isterim ki annelik duygusunu derinden hissedebileyim. Hormonlar vs de buna göre salgilaniyor yani ben istemem taşıyıcı annelik
Kaderimin yazıldığı gün diye bir dizi vardı taşıyıcı annelik yaptırıyorlardı sonra kadin bebeği vermeye dayanamıyordu iki taraf için de çok zor bir durum bence
Bazi durumlarda gerekli bir yöntem. Eşimin sağlığı yerindeyse kabul etmezdim ama eşimin sağlığı çocuk yapmaya elverişli değilse ve anne olmayı çok istiyorsam belki basvurabilevegim bir yöntem olurdu
Velevki çocuk dünyaya geldi böyle bir çarpık ilişkinin ürünü olmaktan utanç duyar kişilerin iğrenç istekleri üzerine günahı olmayan çocuğa bu yapılmaz. Aile olgusu duygusal değerler bu kadar aşağılanmamalı. 😢
Herkes yapamaz bunu. Çocuğunu doğurupta çöpe atan vicdansızlar yapsın. Tam onlara göre. Yoksa anne ile bebek arasında bağ oluşur. O vicdandan yoksun insanlar vicdansız olduğu için onlara öneriyorum.
gökhan enişte hiç kızımız ile ilgilenmiyor ki selin zorla yanaşıyor çocuga üzülüyorum selin ablaya ya çok boynu bükük sevgi bekler gibi oluyor millette belli olmasın diye yalandan yatakta orada bura biraz yakınlaşıp resim video çekip story atıyor selin ablamız ama gökhan enişte çok soguk selin abla millete yapısı öyle deyip kandırdıgını düşünüyor ama anlaşılıyor gökhan eniştenin mimiklerinden bence böyle iyiler çocuk gerek yok..
Dinin kabul etmedigini benmi kabul edecem? Saçma sapan işler iki erkegin evlenmesini millet dile getirince anında ne varki moduna geçiliyor gizli sapıklar tarafından? Gokhan baba olur ama selin anne olamaz bu tıbbende mümkün degil çünki kadın degil ve yumurtaligi yok başka bir kadinla gokhanin çocuğunu sahiplenecek o dogan çocuğun psikolojisinide düşünemiyorum
Ben imkanım varken kabul etmem ama Selin Ciğerci nin böyle bir şansı varken tabii ki tercih eder -ki annelik sadece doğurmakla da olmuyor. Ben onlar adına sevindim açıkçası..
Saygı duymak lazım sonuçta anne olmak sadece doğurmak değildir. Doğurup doğurup atanlarıda görebiliyoruz. Bu çiftin iyi çocuk yetiştireceğine inanıyorum.
Bu ne yaa.. baskasının spermiyle baba olacak.. unlülerin iliskisi zaten cocuk oyuncağı gibi geçici sevimsiz madem öyle bir cocuk sahiplenseydiniz ya 😏😒😑..
Ya bu bir de cinsiyet degistirmisti allahım yarabbim yaa uff sevmiyorum söyle seyleri gercekten tm saygı duyuyorum mecbur duyuyoruz olmus bitmis ama hic hosuma gitmiyor gercekten.. erkekten kadına dönmüş birine aşık olmak ee? ondanda cocuk sahibi olmak istemek bu kaçıncı boyut yaa 😣😣😣
@betterböcek bu seyler artk bublar sayesinde dahada normallesiyor maaleseff 😑😑😑😣😣😣 23bin tlye annesi cocugu için kredi çekiyor onu erkeklikten kıza çevirtiyor burda bunlarada sahit oldum ben..
Üzüldüm açıkçası.. Selinin kocasının başka kadından çocuk yapması çok kötü. Eminim Selin de buna çok üzülüyordur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Niye herkes bu kadar tepki göstermiş? Kadının hamile olmak istememesi için onlarca neden sayabilirim. Bence yaptığı o kadar da saçma bir şey değil. Ben böyle bir şey yapmazdım diye düşünüyorum ama kendim de hamile olup çocuk doğurmak istemem
Yahu erkekmiş kadın olmuş işte, insanlar yeni hayat kurmak istiyor neden mutluluklarına karışalım ya da engel olalım? Böyle olan biri çocuk sahibi olmamalı mı?
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olacak. Siz olsanız taşıyıcı anneliği kabul eder misiniz?