Magazin Hande Soral ve İsmail Demirci bebek bekliyor! Sizce cinsiyeti ne olur? İnciKüpeliFreud Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Hande ve İsmail çifti bebek bekliyor, sizce cinsiyeti ne olur? Hande Soral ve İsmail Demirci bebek bekliyor! Sizce cinsiyeti ne olur? Cevapla Bebek Soruları Çift Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Bu kızı çok beğeniyorum kardeşine nazaran daha aklı başında ve hoş. Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️ 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bu kız ve kardeşi kadar tatlı kadın görmedim fdsa ALLAH Analı babalı büyütsün :D 1 0 Yorumla
poisonᴠᴇɴᴏᴍ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzeller güzeli bu sorallar. kardeşi de öyle. hayırlı uğurlu olsun. 0 0 Yorumla
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Erkek gibi duruyor belli bile olmuştur çünkü ultrason resminde bebek baya büyük 0 0 Yorumla
TahaYapar_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bu adam hanımcı gibi kesin kız olur. Rez alın ben yanılmam. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ortaya karışık 😁zaten toplam iki cinsiyet var ya erkek ya kız olucak 0 0 Yorumla
kaancandemir Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Annesine çok benzeyen çok tatlı bir kız çocuğu olucak diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
PrussianBluee Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Kadın çok sempatik Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemsiz 😊 0 0 Yorumla
OBiröğretmen1 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bu iki çifte bayılıyorum. Tabi öncelikle sağlıklı olması. Ama nedense erkek hissediyorum.. 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl İsmailin kardeş kim kızsa kesin kız 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Banane bunlardan nnn ya 0 0 Yorumla
mutlumutlum Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl ay cok sevimli bir cift... en begendigim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kızz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu kızı çok beğeniyorum kardeşine nazaran daha aklı başında ve hoş. Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️
Bu kız ve kardeşi kadar tatlı kadın görmedim fdsa ALLAH Analı babalı büyütsün :D
Güzeller güzeli bu sorallar. kardeşi de öyle. hayırlı uğurlu olsun.
Erkek gibi duruyor belli bile olmuştur çünkü ultrason resminde bebek baya büyük
Bu adam hanımcı gibi kesin kız olur. Rez alın ben yanılmam.
Ortaya karışık 😁zaten toplam iki cinsiyet var ya erkek ya kız olucak
Annesine çok benzeyen çok tatlı bir kız çocuğu olucak diye düşünüyorum
Kadın çok sempatik
Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemsiz 😊
Bu iki çifte bayılıyorum. Tabi öncelikle sağlıklı olması. Ama nedense erkek hissediyorum..
Mutluluklar, %50 ihtimalimiz var. :P
İsmailin kardeş kim kızsa kesin kız
Banane bunlardan nnn ya
Bu kızın şansından istiyorum
ay cok sevimli bir cift... en begendigim
Ne olur bilmem sağlıklı olsun.
O adamın yerinde olmak vardı...
Erkek olur
Travestı olur
XX ya da XY falan
Kızz
Kız olur bence.