Ezgi Mola ile eşi Mustafa Aksakallı, çocuklarının cinsiyetini açıkladı. Cinsiyet öğrenme partisi düzenleyen çift, bir oğullarının olacağını duyurdu. Siz de cinsiyet öğrenme partisi düzenler misiniz? Gerekli mi sizce?

Ezgi Mola ile eşi Mustafa Aksakallı, çocuklarının cinsiyetini açıkladı. Cinsiyet öğrenme partisi düzenleyen çift, bir oğullarının olacağını duyurdu. Siz de cinsiyet öğrenme partisi düzenler misiniz? Gerekli mi sizce?

Hayır ben düzenlemezdim. ama herkesin kendi kararı Cinsiyet partileri, bazı insanlar tarafından cinsiyetçi olarak görülse de, çoğu insan tarafından eğlenceli ve kutlama amaçlı bir etkinlik olarak görülür. Bu partiler, genellikle aileler ve arkadaşlar arasında bir araya gelmek ve yeni bir bebeğin gelişini kutlamak için bir fırsattır. Cinsiyet partileri düzenlemenin normal olup olmadığı, kişisel bir tercih meselesidir. Bazı insanlar bu partileri eğlenceli ve kutlama amaçlı bir etkinlik olarak görürken, bazı insanlar bunu cinsiyetçi olarak görebilir. Bu nedenle, cinsiyet partisi düzenlemek isteyip istemediğinize karar vermeden önce, kendi değerleriniz ve inançlarınızla ilgili düşünmeniz önemlidir
Bu tip partiler bana çok saçma geliyor, bir kere cinsiyetçi bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca cinsiyete bir renk biçmek de saçma. Renklerin cinsiyeti olmaz, olmamalı.
Cevap
24Cevap
Partiler bence gerekli değil özellikle dar gelirli insanlar için asla değil..
Fakat zengin olsam yapardım galiba kutlamaları severim ama sadece gösteriş için değil gerçekten eglenebilmek için kutlama yapılıp hoş sohbet muhabbet yemek topluca ne güzel olur 🥰
Hayır bu kadar kargaşaya gerek yok, Onun yerine ben baş başa kutlamak isterdim. Tabi cinsiyettini kutlamak için değil sağlıklı bir bebeğimiz olucağı için.
Tercih meselesi. Çok mu gerekli? Hayır değil ama günümüzde ne popülerlik varsa insanlar oraya yöneliyor. Tercihim daha mütevazı şeyler
Ya böylesi çok ayıplı sahneleri de olan insanlarla bile bile evlenen erkeklere şaşıyorjm. Hani geçmişinde sır kalsa neyse.
İnternetlerde sinema olarak çekilen dönen şeyler varken pes
Gecen akşam memleket meselesinde izledim dicektimde işim. olmadı. valla tv filan izlemem tanımam.
Öyle parti kalabalık ortamlar bana göre değil ama eğer öyle bir şeyi yaşamayı nasip ederse Rabbim eşimle tek başıma kutlamayı tercih ederim
Bencebu tarz etkinlikler sadece aile arasinda olmali eşiyle yasamali boyle özel anları , herkesle paylaşmanin ne anlami var. birde davet ediyorlar belki gitmek istemiyoruz ama zorunlulukla gidiyoruz. saçma buluyorum herkes herseyi ailesiyle yaşasin.
Bence gereksiz şeyler fakat kızlar böyle şeylere daha çok merak duyuyor. Başıma gelse normallikle karşılarım.
Yakında bugün ne renk sı*tım , kıvamı nasıldı partileri de olacak ve insanlar bunlara da özenecek.
Hayret normalde sidikli testi verip ağlamaları lazımdı. Onun videosu nerede?
Hayır yapmam gerek yok küçük bir sürprizle babasına söylemem yeterli olacaktır..
Böyle zamazingolara ayıracak param yok.. Eskı koye yenı adet cıkarmasınlar.. Cınsıyet partısı neymıs
Hayvanlar 10 tane doğruyor garibimlere neden kimse parti yapmıyor😕
Saçmalık boş angarya bir eylem başka bir şey değil.
Çok gereksiz görüyorum bu tür şeyleri tantana yapmadan soranlara söylerim.
Bu kadına bayılıyorum ya bende yapmak isterdim sanırım güzel bir heyecan güzel bir anı olurdu
Eşinle evinde baş başa ufak sürpriz ile açıkla sadece ikiniz arasında olsun en güzeli değil mi ya. Ne bu böyle tek onların çocuğu oluyo sanki
Bildigim kadariyla partiyi Ezgi Mola duzenlemedi. Yakin arkadasi Enis Arikan duzenleyip surpriz yapmis
Hayır. Eşimle özel bir kutlama yaparım baş başa. Saçma buluyorum.
Büyük bir organize degil ama yakınlarımla beraber cinsini öğrenmek isterdim
Tercih meselesi ben yapmazdım
Dünyanın en saçmaşeyi para tuzagı görüyorum
Dünyanın en gereksiz olayı.
Zemgin ler tabi
Düzenlemedim, düzenlemem.
hayır bana hitap etmiyo o tür şeyler düzenlemem
hayır tabiki
çok saçma geliyor bana
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Düzenlerim düzenlemez olur muyum:D
Bana gereksiz geliyor