Bu cinsiyetçi söyleme katılmıyorum, kocalarınız başka kadınlara dokunmasın!
Evli bir erkekle birlikte olmayı kabul eden kadın yuva yıkan kadındır, hashtagi destekliyorum!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

düşüncemi yazayım. baksbaniyi bilirsiniz. ve de havucunu da. havucu görünce zaten işi gücü bırakır. kandırılır. işte erkekte böyledir. kadının yanında şaklaban hallere gelebilir. esas olan şu ki. gardı düşer. bir kadın her erkeği elde edebilir. bizim müdahalemiz olmasa idi yusufta kendini kaptırabilirdi demiş Allah. şeytanla konuşmasında. öyle biliyorum yalan olmasın. hatalıysam düzeltebilrsiniz. peygamberler günah işleyemezler çünkü. demem o ki. erkek zaten kopmaya meyilli. bir isterik bakışa bile pamuk ipliğine baglı oldugundan cok kalpler kırabilir. bu noktada kadınlar ellerindeki gücü kötü kullanmıcaklar. karılarda kocalarını koruyacaklar. tabi erkekleri de sütten cıkmıs akkasık yapmamak lazım. ünlü isimlere de takılmamak gerek bence. onlarda ahlak cok mu önemli. gülben ergenin acık vidyosunu herkes bilir. tecavüz demişti ama toplum notunu verdi. diğerleriyle ilgili birşey duymadım. reklam peşindeler. umarım anlatabildim. kadına daha cok iş düşüyor.
@Hüm0706 valla kardeşim birinden duydum. internetten zamanım olsa araştırırım. şu anda vaktim yok. https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=3570 bu linkte peygamberlerin peygamberlik öncesi ve sonrası günah işlemekten korundukları yazıyor. bu bilginin dayanağını bende merak ediyorum. detaylı araştırır dönerim sana.
Kimsenın NamusunuYargılamak Haddim Degil , Ama Bence Bu Olaylar Utanc Verıcı , Kendınden Utanmıyor , Cevresınden Utanmıyor , Eski ya da Yeni Eşindende Utanmıyor , Ulan Bari Cocuklarından Utan Be ! Evlı Bırıyle Beraberlık Yasayan , Kadın , Erkek Farketmez Hepside Kişiligini Kaybetmıs Insanlardır , Dünya Mılyarlarca Bekar Insan Dolu Ne İşin Var Evlılerle ;)
Hepimiz biliyoruz ki, zengin erkek aldatirsa adi kacamak olur ve karisi affeder. Fakir erkek yanlislikla guzel bir kadina baksa karisi dava acar... Zaten annesinden ana sutu yerine inek sutu emen tum erkekler aileden gelme aliskanlikla (oc ya da p. c diyoruz bunlara) aldatir ve bunu da maharet sanir. Hos onlarin cinsel performansi dolayisiyla da muhtemelen aldatiliyordur ama kadinlar bunu maharet saymadigindan diger erkegi nikaha ikna edene dek acik etmez. :) Soruya gelince, zina iki cinse de yasak. Eger esim beni aldatiyorsa, cocuklarimi alir ve donuna kadar ne mali varsa alip onu salarim. :) Onemli olan cocuklarimdir. Suclu ayartan kadar gozu disarida olandir da. Ancak su da bir gercek, erkekleri tipki bir sigir ya da katir gibi kullanmak cok kolay cinsellikle. O nedenle kadinlar biraz anlayisli olup sadece mallarini almakla yetinmeli.
Ben hic sahit olmadim mali durumu dusuk bir erkege bakan kadin... Ilicali, Agaoglu ve Erdogan gibilere asiliyorlar da neden digerleri asik olamiyor? :D
Erkek ne kadar zeki ve aklı başında olursa olsun. kurnaz bir kadin erkeği, cinsellik ile cok rahat yönetir, elinde oynatir.
Aldatmanın kadını erkeği olduğunu düşünmüyorum. Kocama dokunma derken onların kastettiği evli olduğunu bile bile kimsenin eşiyle görüşme demek bunun kastı. Şimdi şöyle bir gerçek varki kadın o yüzü vermese erkek asla cesaret edemez. Aldatmanın cinsiyeti olmaz. Evli adamla veya evli kadınla görüşen kişi karaktersiz. Evli adamında başka kadınlara bakması ne kadar ayıpsa. Bekar dul evli kadın farketmez. Onlarında evli bir erkeğe mesafesi olmalı. Ne kadar acı bir durumki. Toplum git gide gide iyice bozuluyor.
Cevap
60Cevap
Asla erkektir yapar demiyorum ama maalesef erkek dişi sinekte görse acaba nasıl diye merak eder. Yani doyumsuzluk ac gözlülük popüler olandan faydalanma ne derseniz deyin. Sorun erkeklerin ne olduğunu bilip üstelik ayni sebeple çocuklarının babasından ayrılan gulben gibi kadınların da başka kadınların yuvalarına göz dökmesi.
Evli adamlarla ile görüşen gulben ve diğerleri kullanıyorsunuz.. o adamlar karısını yuvasını yıkıp size gelmez hee gelse de karaktersizligindendir.. sen o karaktersizi adam diye koynuna alacaksan zaten epey midesizsindir.
O adam gelsede sizde çok durmaz işini görür bir süre sonra sıkılır başka eğlence bulur gider.
Yani aptal olmayın bile bile kendinizi kullandırmayın.
O iş kızlarda da var ama
Sanki kocalarına tecavüz ediyorlar, zorla birlikte oluyorlar :D Ablacım imzayı atarken seni aldatmayacağına dair söz veren, yemin eden kişi kocan mıydı yoksa diğer kadın mı? Bu ne saçma sapan bir şey lan. Git sana hastalıkta sağlıkta evet diyen kocana yüklen, çünkü burada sorumlu olan tek kişi o. Karşı tarafın hiçbir sorumluluğu, sözü yok senin evliliğinde.
Ulan yine kendilerine bok atmamak için suçlayacak birini bulmuşlar ya :D
Burada tek suçlu olan kadın mıdır? Erkeğin hiç mi suçu yok. Tabi ki evli bir erkekle birlikte olmak hoş değil ve doğru da değil. Ama bu konuda tek tarafı suçlu bulmak yanlış. Diyelim ki Gülben hoşlandı adam deseydi o zaman ben evliyim, mutluyum sizinle birlikte olamam. Neden çünkü kadın ünlü ve parası bol. Neden bu yönden hiç bakılmıyor. Burada tek suçlunun Gülben gibi gösterilmesi bence yanlış bir o kadar suç erkekte var.
2 tarafin da bok yemesi.. erkek adamligini bilsin aldatmasin karisini baskalarina bakmasin bir zahmet.. kadınlar da gercekten evli oldugunu bildiği halde bir iliskiye basliyosa kendisi de elbet bigun baskasi icin terkedilicegini bilsin.. yuva yikmanin vebali cok büyük hic bir zaman kinamam allah kimsenin huzurunu bozmasin
seren serengil ve yeşim salkımı destekilyorum gülben ergen evliyken yani henüz boşanmamışken sürekli evli insanlarla birlikte oldu ve işin komik tarafı gülben ergen yeşim salkımın eşi ile birlikte olurken yeşim salkımı programına davet ediyor karşısında gülüyor eğleniyor bu or... u"luktan başka bir şey değil
Valla şıkların ikisini de onaylıyorum. Erkek aldatmak isterse en çirkin kadınla da aldatır en güzel kadınla da aldatır. Çünkü sevgisi bitmiştir. İkinci kadın denilen o kadınlar da biraz şeref haysiyet sahibilerse kadınlık onurları gururları varsa o adamı geri çevirirler. Ama o adam mutlaka bir kadınla aldatırlar eşlerini.
Aldatma iki taraflidir. Adamin icinde o cibilliyetsizlik varsa baska kadinla da yapabilir. Ama bir kadinin bunu bir hemcinsine yapmasi kabul edilebilir degil bu da prososyol bir beceri olan empati noktasindaki geri kalmisligimizin gostergesi. Bugun onu seninle aldatan aynisini sana da yapar
kadının her işinin arasında adamın tasması ile uğraşacak değil!
adam olan adam zaten yapmaz, ki kaldıki evli adamla bir ilişkiye girmek zaten şerefsizce bir davranış.
evli adamın karısını satıp başka biri ile olması da şerefsizce.
kadın, onca işinin arasında çocuk gibi adamın aldatması ile uğraşacak ise hiç evlenmesin daha iyi. anası var ya o bakar ona.
Gülben Ergen, Ebru Şallı, Ali Ağaoğlu vb insanlar aile yapısına örnek teşkil etmeleri gerekirken, toplumun yozlaşmasına ön ayak oluyorlar. Kimin elin kimin cebinde belli değil. Bu yüzden Tv izlemiyorum. TV kanalları da gerek yaptığı programlarla ve dizilerle bilinçli bir şekilde toplum yozlaşmasına ön ayak ediyor. Allah kimseyi düşürmesin , ne aldatan ne de aldatılan olanlardan eylesin.
kizlar cok cok pardon da siz m*al misiniz? Hemcinslerimizi tanimayacak kadar geri*zekali misiniz acaba? Tabiiki erkek de de suc, ama kadin izin vermezse erkek aldatamazki. Kadinlar bu imkani tanidigi icin aldatilma oluyor, sadece erkegin istemesiyle olmaz bu isler ki kadinlarin nasil seytan olabilecegini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Birakin su feminist palavralari burda yuvalar yikiliyor
Kadinlar seytanda erkekler, değil öylemi bakmasın o zaman evliyse karısından başkasın gözü görmemesi gerekir. Dinimizdede bu böyle erkeklerin daha çok iradelerine sahip çıkması gerekiyor. Heleki evli insanların. Kimse kimseyi, suçlamasın. Belki iki tarafta suçludur tektaraflı olsa zaten platonik olur.
@Üffsıktın evet öyle zaten haklisin ama sen kadinlari bilmiyor musun? Ben öyle kadinlar görüyorum ki midem bulaniyor anliyor musun, artik biktim böyle ucuz satilik insanlardan. Herkes kendine gelsin kadin da erkek de
Ben kadinları bilmiyorum ilgilenmiyorum öyle kadinlada erkeklede ama sunu bilki cevredende görüyoruz erkekler daha çok bunun peşinde emin olabilirsin ve bazı kadınlarda gereksiz kskançlı yapıp kocasıni ir sey zannedenlerde var sanki dünyada erkek, yok. 😁 Bana saçma, geliyor k. bakma bu tür kskançlık krizleri. İllaki ikisindede, bir sey vardır. tek, taraflı suçlamak yanlış. İyi, akşamlar.
yeşil salkım niran ünsal gibi şarkıcılar baktıki şarkıları bu devirde kar etmio, gündem yapamiyoruz öncüleri hülya avşa r gibi ona buna sataşım
gülben ergen için kocamı elimden aldı dedi, peki en neden evlendin hakan uzandan aşkına mı yok paraya mı
cem uzan ne mal olduğun ortaya para için hakanla evlendin , beni kandıramazsın diyince boşandı
ne alakası var ya ? konuşmadan önce düşün
@terliksipijama öyle
ne alaka
şu var bak gülben ergen yeşim salkımın kocasını ne zaman ayırttı bak tarihine eğer yeşim salkımın amacı sırf gündem yapmak olsaydı kadın yıllarca beklemezdi şu an bu konunun gündemde olma sebebi ne? ona bir bak derim
@terliksipijama ya hakan uzanda olan olay ne star tv , uzan ailesi kovdu
hakan uzan kim magazin dünyasından zerre kadar bilgin yok gelmiş burada insanlara iftira atıyorsun ya sen o kadının neler yaşadığını biliyor musun? hakan uzanın eşiydi yeşim salkım gülben ergen de yeşim salkıma canım dostum biricik dostum diye yaklaşıp kocasını aldı elinden ayrıca türkçeyi öğrende gel star tv uzan ailesi kovdu ne demek ya da sus sen boşver karışma bu olaylara
Bu cinsiyetçi ayrımının yapılmasını doğru bulmuyorum. Kadını, erkeği yok bunun. Aldatmak tek taraflı değildir. Bir kadın; kocasına başkaları tarafından dokunmasını istemiyorsa, kocası da başka kadınlara dokunmasın o halde.
Bazı kadınlarda sahipli erkeğe karşı bir sempati oluyor. Bunu çevremde gördüm ve yuvam da bu yüzden yıkıldı. Çocuklarımın babasını beni aldattıgı hatuna bırakıp ayrıldım, bir ay sonra kadın da bıraktı ve başka bir adamla ilişkisi oldu. Evli bir adamla. Bunlardan çok var ve gülben ergen o kadınlardan birisi gibi geliyor bana.. #kocalarınırahatbırakgülben ahah.
çok afedersiniz bu insanların kocaları iradesiz mi? neden kocalarında aramıyorlar suçu da tek suçlu kadınlar oluyor? her iki tarafta yanlış yapıyor evli adam da evli adamla birlikte olan kadın da.
Isteyen kizlar bana dokunabilir simdilik kimsenin kocasi degilim soyleyeceklerim bu kadar 😊
Rezillige bak dunyada adam veya kadin mi kalmamis neden evli erkeklere veya evli bayanlara asilan oluyor ! Ama birsey daha var kuyruk sallamasalar boyle olmaz !! Anlamis degilim bazi insanlara rahatlik batiyor resmen..
Ahmet Kaya'nın bir şarkısı vardı, sözü aklıma geldi;
Fahişeler birbirinden kuşkulanıyor... diye. O geldi aklıma.
Elalemin kadınının ne halt yediği beni hiç alakadar etmiyor. Bana hesap verme mecburiyeti olan ve bağlılık yemini eden benim kocam! Kadınla hiç muhatap dahi olmam. Kocamı kapı dışarı ederim.
Anketin ikisine de katılıyorum.. Evli erkeğe yönelen kadın ucuz basit iğrençtir ve evli olup gözü dışarda olan erkek karaktersiz ve adamlıktan nasibini alamamıstır 👍🏻
Cinsiyetçilik yapmaya gerek yok. Evli olup başkasıyla birlikte olan da evli olduğunu bildiği halde biriyle birlikte olan da aynı derecede rezildir gözümde. Biri diğerinden daha az suçlu değildir.
Aldatma olayını trk tarafa yüklemek doğru degıl. eğer bı suçlu varsa bu evlı olmak ya da sevgılı olmakla bırlıkte butun insanları kapsıyor. sonuç nedrn ilişkisi kurmak gerek.
Erkegi kendi iradesi akli yok mu? O baskalarina dokunmasin. Bunun kadini erkegi yok kimse kimsenin ailesine dokunmasin dokunanda dokunduranda sucludur. Ha karsi tarafin evli oldugundan haberi yoktur ucuncu kisinin o zaman suclu degildir kimse aldatilmaya merakli degil. Ama haberi varsa ve yapmaya devam ediyorsa ucuncu kiside (kiz/erkek) sucludur.
" aldatmak " kelimesinin sözlükteki anlamına bakıldığında kimseyi aklama çabalarına izin vermeyecek kadar net bir şekilde belli oluyor sorunun cevabı...
Neden hep bir durum olduğun da suç kadınlarda aranıyor bir kere de önce erkeklerde suç aransın evli olan o, eşine sadık olması gereken o, evli adam gelir aldatır, evli adam gelir kadının yanına, evli adam bakar kadına sonra ne oldu herşey ortaya çıkınca o kadın evli adamla oldu o kadın evli adama baktı kocalarınızı koruyun ondan kusura bakmayın ama önce sen kocandan koru o kadınları azcık insaf ya suçu atacak kişi bulamayınca kadındır kesin o yapmıştır oluyor.
yuva yikan kadin kadar evli erkek de suclu kimse aklamaya calismasin.
herkes sinanir ama beyimiz cüküne sahip olamiyorsa isi yas, ayrilsin özgürce takilsin
Erkekler kadınlar kadar kendini hakim olamaz cinsel olarak, o yüzden cinselliği kullanarak bir erkeğe cok rahat yönetebilirsiniz.
@magnakarta bu insan nefsine ne kadar hakim olabiliyor onla ilgili
O durumda kılıf aramak yerine iradenizisağlamlastirmaya bakın
Ikisine de katılmıyorum sadece ya kocalariniza sahip çıkın ya diger kadını kotuleyin diye bisey yok ikisi de hatali. Bile isteye yapiliyorsa biseyler ortada olan yanlış ikisinin de
Kadın edepli olacak nefsine namusuna dikkat edecek. erkek zaten herşey için hazır ama kadın müsade etmezse hiçbir şey yapamaz
Kocama dokunma değil. Ben karınım başkasına bakma olcak. Yani evli olan kendini koruyacak. Evli olmayan başkasini ayartırsa o aldatmaya falan nedne olmaz (yuva yıkmak ayrı bir şry zaten)
" İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş " diye bir Hadis var. Bu sanatçılara bir şey demek istemiyorum, yaptıkları tabi ki yanlış.
İKİ tarafta eline, diline, gözüne başka yerlerine hakim olacak. bitti! ülkenin çivisi çıktı ya ahlaksızlık kol geziyor magazinlerde. napalım alkış mı tutalım gülben ergene?
Zaten ünlülerin kadın erkek çoğu namussuz, faşihe, bir kere bunu bir araştır, öğren. Sonrasını anlarsın zaten.
Olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok.
Muhtemelen birileri gündeme oturmak istiyor.
Güzel prim, devam..
Yav 2 tarafta suçludur diye bir şık koysanıza. aldatan 2 tarafta suçludur işte bu kadar basit. adamda suçlu kadında.
Erkek de suclu, kadin da suclu ama boyle kadinlari da ifsalama konusunda haklilar.. keske bende bunlar gibi yapabilsem ama vicdanim elvermiyor yuva yikan biri olmak istemem
aldatma varsa o yuva yuva değildir zaten
bayan kocasını herşekilde sekse doyurmalıdır. erkek de karısını memnun etmelidir. aldatmak ortadan kalkar. lakin her iki tarafda farklılık ararsa yapacak birşey yok
Destekliyormm cunkii evli adam once bosansin sonra gelsin benimle olsun. Hem ordaki kadina ve cocuklarina yazik. Hemde ben kendimi neden seviyesizce bir kaliba sokayim ki? Evli adami ayartti damgasi yemek hicte hos degil.
Dokunana değil buna sebep olana bakmak lazım.. Ayrıca neden dokunulmasın? İnsanlar tek eşliliğe mahkum edilmemeli.
Bunlarda ahlak kalmamış kim kime dumduma hepsi suçlu en büyük suç aldatan kadında kuyruk saklamasa erkek avucunu yalar.
Bu işler 2 taraflı. Aman biraz realist düşünsünler üstüne bir şeyleri yaptırsın kadın başka şeyleri boş versin ünlü camiası bu her şey olur
Erkek kendini dizginleyemez belki ama kadin her zaman kadindir. bir gururu bir itibari vardir. Mantikli olmali kadin ve asla can yakan olmamali
Elini kolunu baglayip adama tecavuz mu etmis adam da kadinda suclu sucu tek bir yere yuklemenin anlami yok
Bence varya bu ikisinin asıl derdi kaybettikleri kocaları değil. Dertleri gülbenin başarısını hazmedememeleri.
Seçtiğim seçenek ;
Bu cinsiyetçi söyleme katılmıyorum, kocalarınız başka kadınlara dokunmasın!
Herkes yerini bilsin, bir kadını veya bir erkeği aldatmak şeytana uymak demektir.
Yuva yıkanın yuvası olmazmış. Erkek olsun kadın olsun evli olduğundan haberi olduğu halde sürdürüyorsa kişi ilişkiyi bu acizce, rezilce, kaypakça!
Böyle saçmalık mı olur ya kocan sandalyede bağlıyken kadın ırzına mu geçti? Bu iki taraflı bir durum ikiside şerefsiz birini suçlamak saçma
bence hastag ler aynı anlamı taşıyor... yazısından çok bahsi geçen anlam önemli herkeste anlamıştır zatn...
yahu adam aldatmaya meyilli bununla olmasa başka kadınla aldatacak.
cinsiyet fark etmeksizin bunun içerisinde bulunan kişiler karakter yoksunudur...
Her iki tarafinda akli ve ozgur iradesi var sonucta. bunun icin 2tarafta suclu
Suc iki taraflidir
@aylayilmaz1869 ben ne dedim ki aynisini dimedimmi
Gülben ergen ahlaksızlıklar silsilesinin başkenti resmen!
Bunlar marjinal hacım yorma kafanı kimin üstünde kim var belli değil bunlarda. Gülben istemese o adam ona nasıl ulaşacaktı pardon?
Erkek istemediği sürece ilişki nasıl yaşanabilir? Kadın erkeğin kafasına silah falan mi dayıyor? Kadınları aşağılamak icin fırsat kollamak yerine en başta eşinize eline gözüne sahip ol deyin !
Bu şerefsizlerin yüzünden toplum bozuldu, ahlaki değerler ayaklar altında yazıkki bunlar örnek alınıyor
#manitamadokunma yolarım... manitam dokunursa onu da yolarım...😂
Erkek kendine sahip çıkamıyor mu kabul ediyorsa 2. kadını gayet de suçludur
kocama dokunmayın ayol :p
Rezillik...
Suç sadece kadında değil adamda da suç vardır...
Basitler, cahiller, beyinsizler. Bunlara prim verenler de keza öyle.
Kimin eli kimin cebinde belli değil a. k (ağzına koyim..)
Tek taraflı suç olmaz. Birileri ümit vermediği sürece zaten bu durum oluşmaz.
Iki tarafında suçu var. Kadın izin vermeseydi erkek ona yürümezdi. Erkek do
Erkek doymak bilir olsaydı elindekiyle yetinirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar