Erkeklerden Çok İzleyen Kadınların da Zevk Aldıkları Nadir (Roman Semtlerinde Yaşayanlar Hariç) Bir Görsel Şovdur.
iki Kadının (Şanslı İseniz İkiden Fazlası) Kavgası Cips-Kola-Çekirdek 3'lüsü Eşliğinde İzlenmeye Değer Kavgadır.

#Not: Konumuz Dışı Olsa da Bir Ya da Birkaç Kadının Toplanıp Erkek Dövdükleri Bilinmektedir. Bu Durum/lara Şahit Olup Hatta ve Hatta Mangal Yakıp İzlemek Her Kula Nasip Olmaz.
Kavga Genellikle;
- Dünyanın En Zilli Kedisini Kıskandıracak Şekilde #Ciyaklama Sesi İle Başlayan Ara Ara Şiddetli Bir Şekilde Devam Eden Kavgadır.
- Saçı İlk Yakalayanın Genel Olarak Kazandığı Kavgadır.
- BakteriSever (Tırnakları Uzun) Kadınların #Aslanları İmrendirecek Şekilde Yara Verip Aldıkları Kavgadır.
- Bu Kavgaların Güldüren Güldürürken de Düşündüren Bir Noktası Vardır! Şöyle ki; Birbirlerine Sanki Kendileri İcra Ediyormuş Gibi Erkeklerin Cinsel Organı ve Eylemlerini Kendilerinin Kabul Ederek Küfürler Etmeleri..
- Nadiren Kavgayı Ayırmak Yerine Çevrede Merakla İzleyen Bazı Abazanlara Nadir Karşılaşacakları Görsel Şov Yaşatırlar.
Efendim Sizde Takdir Edersiniz ki; Kavga Çözüm Değildir.
Bazı Durumlar Hariç.
Bir Ömür Kadınları Anlayacağınız Zamanlar Birkaç Dakikadır.
#Anlayamayacağınız Zamanları 777 Sülaleniz Bir Araya Gelse Ömrü Yetmez.
Henüz Birkaç Dakika Önce;
- Uysal
- Sevimli
- Nazik
- Şirin Olan Bu Kadınlar Nasıl Olur da Bir Anda; Bırakın İnsanları, #Hayvanların Dahi Psikolojik Travmalar Yaşamalarına Sebep Olacak Bir Şekilde Acımaz! Baskın! Çirkef! ve #Sadist Bir #Psikopat Olabiliyorlar?

#SerKan1923
@asenakrgz @siray
@mehcab @Bakırköylüm @Hüzün_Kovan_Kuşu @нейтральны @kaptanpırays @RdvnSbs @TheKerim54
Güncellemeler
+1 yıl
Yılmazınkiler 2'nci Kısım 1'inci Karedekiler.
Güncellemeler
+1 yıl
Kötü Kızlar..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar