Demet Özdemir'den sosyal medya fenomeni Danla Bilic'e ağır laf! Ünlüler arasındaki "Takipçi" kavgaları sizce neden oluyor?

Dün akşam Beyaz Show adlı programa katılan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic sahneye çıkmadan paylaştıkları samimi poz ile gündeme gelmişken
Demet Özdemir'in "4M takipçim var ama ben makyaj videosu paylaşmıyorum, yaptığım işleri paylaşıyorum" demesinin üzerine Danla Bilic programda suskunluğunu koruyup Instagram hikayesinde paylaştığı fotoğraflarını sildi!
Demet Özdemir'den sosyal medya fenomeni Danla Bilic'e ağır laf! Ünlüler arasındaki "Takipçi" kavgaları sizce neden oluyor?

Ayrıca Danla Bilic aldığı kilolarla da oldukça gündeme geldi.

Peki ya sizce ünlülerin aralarında sürekli gündeme gelen bu takipçi kavgaları neden oluyor? Kendilerini yaptıkları işlerden çok takipçileriyle neden yüceltmeye çalışıyorlar?

#NazorellaSchulzSoruyor 🌺