AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Kedi kuyrugunu sallamadik surece kopek havlamazmis...
İki tarafta suçlu, kadın evli olduğunu bile bile bu işi devam ettiriyorsa daha suçlu..
Her iki taraf da suçludur. Nokta. Şu yorumlara bak ya aman Allahım! Ahlak anlayışına zıçtıklarım!
kadın erkek farkı yok.. iyilikte de kötülükte de, dürüstlükte de şerefsizlikte de aynıyız
Iki tarafta şerefsiz oluyor cinsiyet ayrımı yapmaksızın
öyle bir zamana geldik ki ahlaksızlıkları şiddet kullanarak legal hale getirmeye çalışıyorlar. bu tip insanları Allah ıslah etsin
Tamam Gülben kötü kadın diyelim de siz de kocalariniza sahip çıkın be kardeşim dünya güzeli biri de değil ki demek ki sizde eksik olan bişey var
Rıza varsa evlenmelerinde suç... Madem başkasına bakacaktın niye evlendin
3 isimde son dönemde (önceden ne ürettiler tartışılır) hiçbir şey üretmeyen ve gündeme gelemeyen insanlar..
iyi rant sağlarlar bu durumdan..
Ünlü bayanlar bu yaştan sonra mı namus timsali kesildiler. Çok manidar
Bence erkek de kadın da suçlu böyle bir şeyin tek taraflı olduğuna inanmiyorum
Aldatma da suç asla tek tarafın değildir. Herkesi kapsar.
Bence bir kadın evli bir erkekle aşk yaşıyorsa bu bir ahlaksızlıktır. Başka bir açıklaması ya da bahanesi olamaz.
Aldatan aldanır. Kadin evli bir erkekle olmayı kabul ediyorda, adamin akli nerde pardon? Cinsiyetcilik yapmayalim plz
evlilik dışı iliski yasarlar , bunlarda yasak aşk ya da kaçamak olur , bunlar boyle oldugu müddetce herkes birbirini suclamaya devam etsin , aptalliktan baska birsey degil.
Kadın annedir. O erkek çocuğunu da anne yetiştiriyor. Kadının payı büyük.
İkisi de kadınlar kocanıza dokunmasın kocanız da kadınlara tek taraflı bir olay değil ki bu.
Al birini vur ötekine durumu bu cinsiyetle alakası yok
Kocanın aklı yok mu, yaptığının yanlış olduğunu idrak edemiyor mu :)
Neden tek taraf suclu olsun ki biri istemese digeri yapmaz , karsilikli
Zaten baslarin da bunlar geliyor idamlik insanlar bunlar
Yalnız anlamadığınız bişey var
Yuvayı yıkan kadındır
Erkeği yoldan çıkaran yine kadındır
Ben demiyorum; hem Kuran, hem bilim diyor
Erkekde aradaki yolludur
He canım erkeklerde sütten çıkmış akkaşik
Ben akkaşık demedim ama biraz gerçekleri görün ya
Kadınsınız diye körü körüne savunuyorsunuz
Kadın istemezse erkek dokunamaz erkek izin vermezse kadın yaklaşamaz tavuk yumurta ilişkisi yani
Kadın isterse hiç kimse ona yanasamaz. Kadın isterse engellerdi. Kadın öyle bişeyki bir kadını erkek red edemez bunu hepimiz biliyoruz hikaye anlstmayın gülben sucludur...
Ben olayları bilmiyorum. Herkes, yorum, yazmış. Bence herkes kendi, hayatına bakmalı :) Genel olarak, değerlendirdim bilmekte istemem magazin gereksiz zaten ahlak değerleri yerlerde. Başkalarını konuşmak yersiz herkes kendini bilse toplumumuzda böyle olaylar yaşanmaz zaten.
@Üffsıktın bncede haklısın. :) ama ben yinede kadını, isteyen taraf oldugunu dusunuyorum gülben gbi birüne zorlayacak degil ya erkekk.
Neyse bilemeyiz ben bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum artık benden ırak olsunlar 😁
@Üffsıktın ben yakın olsam :D
Neden erkek red edemiyor? Beyinleritle düşünmüyorlar mı :)
@Miies1 aklın sıra lafmı sokuyorsun? Cocukca konusmuyalım ben yetişkin biriyim. :)
Ben de yetişkin biriyim ve ciddi sormuştum. Neden erkek red edemiyor? Yaratılış gereği mi? Butun suç kadına mi kalıyor oyleyse?
@Miies1 sen beyi meyin dedin. Duygular fırlıyınca kimsede beyin kalmıycanı hepimizbiliyoruz :)
Kadinda duygu yok mu ki sadece erkekler icin konuştun. Sanki kadinin kendi elinde de erkegin elinde olan bisey degil. Ona duygu demezler erkegin beyni baska tarafta calisir.
@Miies1
@Miies1 tamam haklısın bn ona bişey dsmedimki demek istediğim erkek tekli eder kadın kabul ya da red eder. Eger istese idi red ederdi. Erkegn masum oldugunu savunmuyorum iki taraflı bu. Ama kadın agırolmalıydı.
Bu olay Cem Yılmaz’ın ‘Hani biZdik Marjinal’ sözünü hatırlattı. Bunlar ne yapmış böyle yA!
Bu cinsiyetçi söyleme katılmıyorum, kocalarınız başka kadınlara dokunmasın!
Adam gibi adam olan erkek veya kadin aldatmaz aldatmanin bahanesi olmaz olamaz
Erkekler kuyruk sallamayanın peşinden gitmez sapık Vs değilse. Ama bazı kadınlar inadına kuyruk sallar yuva yıkmak için. O yüzden kadınlar daha suçlu
Yorumları okudum da... Erkekler aklınıza sokayım sizin.
Bu nedir ya. Ne zaman bu kadar sacma bir ulke olduk.
Aldatmak bir karakter zayifligidir cinsiyeti yoktur nefret ediorum bolelelerinden...
Ünlüler camiasında kimin eli cebinde belli değilken neyin kampanyası bu
Evli olduğunu bile bile adam ve kadınlarla beraber olanlar ve aldatanlar s. e. r. e. f. s. d. ir
şunlardan midem bulandı ne biçim ilişki karmaşası var
Evli olduğunu bile bile erkeğe yaklaşan kadın masum o zaman size göre?
erkek istemezse kimse dokunmaz üstüne para verip dokunanlar var.
Aldatma konusunda kadinlar erkeklerden daha fazla öncüdür. Erkekler her zaman aldatmaya meyillidir bu yuzden kadin istemedigi surece hic bisey olmaz
Hepsi aynı bence iğreç ilişkiler ünlü ünsüz arsız olunca insan yapıyor reziller
C ) evli bir erkekle birlikte olmayı kabul eden kadın yuva kurtaran kadındır diyorum
Nasıl yani?
@Birfilinguncesi eee kaçamak yapmasa çoğu erkek evli kalmak istemez ki sıkıldım der boşanır yani.
Çoğu evli erkek aldatıyor sonucu mu çıkarmalıyız
@Birfilinguncesi yani evet aldatmak demeyelim de kaçamak yaparlar illaki özellikle 5 yıldan sonra falan
Bu olayda bile erkeklere bok atmışsınız ya ne diyeyim.
Asıl yuvasını yıkan adamdır. Koca, adam olsun başka kadınlara dokunmasın.
erbili savunan serengil bir sey dedi ise zaten sacmadır bence
mehmet ali erbil ne yaptı ya o haberlerde çıkıyor ya hani 17-18 yaşında kızla evlendi hamile olunca bebeği aldırttı diye la o 17 yaşında denilen çirkef 28 yaşında
@terliksipijama olay yas degil evlenmeden bebek yapıp bunu aldırması ve serengilin "adama bak be bu yas 3 vurusta cocuk millet yıllarca ugrasıyor olmuyor" demesi
oha mk nsıl evlenmeden bebek yapması erbille evliydi o kadın boşandı sonradan
nefislerind hakim olmalilar.. Her iki tarafta kabahatli..
Aldatmak dünyanın en iğrenç şeyi, ne ekersen onu biçersin. YAPMAA
Bence de
Bende bir kampanya başlatıyorum #GörümcendenUzakDur
Aynen uzak durmak en mantikli sey
@aylayilmaz1869 Bu şimdi ne zaman gündeme oturur? Görümcemin başına bir şey geleceğinden endişeliyim... Ya eltisiyle kaçarsa o zaman ne derim insanlara?
Hahayttt
@aylayilmaz1869 Hiç yardımcı olmuyorsun... katkılarından dolayı seni onur üyemiz ilan ediyorum teşekkürler.
Gormemisin kocası olmuş... 🙊🙊😋
Aman ya sen keyfine bak
Ömür tükenince napacaksınız diyorum bu avarelere
Kesinlikle birinci seçenek
Karakter yoksunluğu böyle bir şey.
Aldatma tek taraflı olamaz😊
Aldatanlar serefsizdir
Aldatma ve aldatılma bir hastalık
Hashtagi destekliyorum
Arka sokaklarda neler oluyor
Suç iki tarafta bence
Sanki suç sadece gülben ergenin asıl suçlu koca