Habere göre Tarkan' ın milyarlarca hayranı var kıskanmıyormusunuz? Çok şanslısınız diyen haber muhabirlerine "Asıl Tarkan benle evlendi diye şanslı' olarak özgüvenli bir cevap vermiş. Kadın cidden özgüvenli evet o benim hayattaki en büyük şansım bile denememiş.
Peki ya siz olsanız bu kadar öz güvenli olabilirmisiniz? Açıklamayı samimi buluyor musunuz?
Severim boyle kadinlari tarkan deilde kim olursa olsun iliskilerde populeriteye bakilmaz sevmek sevilmek duygularla yasanir belki de tarkan cok sanslidir.. mesaji kicindan basindan alip yorum yapmamak lazim karakterini bilmedimiz insanalr icin... Ben tarkani oyle mi seviyorum ki cok sansli demek istemistir ki bu soruyo bana sorsalar iliski durumuma gore en dogrusu neuse bende onu soylerim..
bence burda tarkanın eşı mesaj vermış olabılır sonucta ınsanlar madalyonun bır yuzunu goruyor kımbılır dıger yuzu nasıl yanı ozel hayatı olarak demek ıstıyorum
Kadın zamanında yeteri kadar ezildi ve küçük görüldü magazin dünyası ve Tarkan hayranlari tarafından. Ama tek bir açıklama yapmadı iki taraf da. Şimdi böyle bir açıklamayı ona yaptıran nedene bakılmalı. Gerçi ben böyle bir şey söylediğine inanmıyorum.
cok iyi demis bence. aptalca bir soru sormuşlar ona. kimse kimseden ustun degil. tarkani cok seviyorum ama onun tarkan olması herkeslesmeyecegi anlamina gelmiyor:) cok iyi laf etmis bence. mal gibi gülüp susmamis en azından 😋
Bir insanın icra ettiği sanatını seversin anlarım da, bu tarz magazin haberlerini didik didik edip okumak, kafaya takmak harbiden çok saçma.
Sorunun cevabına gelecek olursak genelde mütevazi davranıyorum bu tarz konularda. Kadınlar kendi aralarında erkeklere kıyasla daha rekabetçi daha kıskanç olduğu için böyle çıkışlar yapabiliyor. Fıtrat meselesi, olabilir doğaldır.
Belkide kadın bunu hergün onlarca kişiden duyuyor ve artık dayanamadı patladı.. Kendini yetersiz hissetmiş olabilir. Ama ben onun yerinde olsaydım şöyle cevap verirdim; "Birbirimizi bulduğumuz için şanslıyız" der konuyu kapatırdım.
Ben o sözü hayatta edemem , nasıl bir ego anlamış değilim. öyle bir soruya , şanslı olduğumu biliyorum ve eşimi çok seviyorum diyerek Cvp vermek daha doğru olurdu...
Surekli eşinin popülaritesi ile ezilmeye çalışılması sıkmış kadını, iyi demiş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şanslıyım dese sıradan bir hayranıymış gibi olurdu ve bu bir bakıma tarkan hayranıyla evlendi imajı oluştururdu böyle demesi birbirlerini yüceltir daha da bence
En İyi Cevaplar