Magazin Survivor 2020'de yer alan Sercan Yıldırım evlendi! Bilezik damadın boynuna takıldı, geline ayıp değil mi? JüpiterinHalkasıı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor ya bileziği Sercan'ın boynuna takmışlar, geline ayıp bence yani bilezik dediğin geline takılırr sizce normal mi yoksa siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz?Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Survivor 2020'de yer alan Sercan Yıldırım evlendi! Bilezik damadın boynuna takıldı, geline ayıp değil mi? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl normal ya ne alaka illaha gelinemi takılması lazım iksii evleniyor işte bence kime takarsan farketemz sonuçta ikisinin 0 1 Yorumla thecutewitch +1 yıl ayrıca geliinnide bunu sorun etiğini sanmıyorum Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kankacım şimdi gelinlik uygun olmadığı için hem damadın hem gelinin göğsüne takmışlar, bana mantıklı geldi. 0 0 Yorumla
Nzbrly Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Kıza da takmışlar zaten bir farklılık yapmak istemişler galiba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu adama kaliteli bir kız yakışmış sevindimBide nisadan hoşlanıyordu ada hayatı zor herhalde kafası karıştıBende Bursalıyim sanki abım evlenmiş gibi sevindim ya 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Sercan’ın karısı benim ilkokul arkadaşım Nihan. Vay be kızdaki şansa bak 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hee çok ayıp olmuş tüh nasıl olabilir ya böyle bir şey. Hay aksi ya nasıl canım sıkıldı. 0 0 Yorumla
-_Tuniȿ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Keşke katılsaydım ya, belki bana takarlardı. Davet geldide gitmedik, çok iş vardı 0 0 Yorumla
77srksk1 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ayy Nisa ya asıktı bu bence bunlarda her ünlü gıbı max 2 seneye boşanır bu sercan hıc samımı gelmıo 0 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Şakasına yapıldığı aşikar büyütmemek lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bundan sanane takan kişi kime takmak istiyorsa takar seni ne ilgilendirir? 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 363 cevap paylaştı. Espri yapmışlar işte tjf 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 520 cevap paylaştı. Ayıp olmuş 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayıp 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
normal ya ne alaka illaha gelinemi takılması lazım iksii evleniyor işte
bence kime takarsan farketemz sonuçta ikisinin
ayrıca geliinnide bunu sorun etiğini sanmıyorum
Kankacım şimdi gelinlik uygun olmadığı için hem damadın hem gelinin göğsüne takmışlar, bana mantıklı geldi.
Kıza da takmışlar zaten bir farklılık yapmak istemişler galiba
Bu adama kaliteli bir kız yakışmış sevindim
Bide nisadan hoşlanıyordu ada hayatı zor herhalde kafası karıştı
Bende Bursalıyim sanki abım evlenmiş gibi sevindim ya
Sercan’ın karısı benim ilkokul arkadaşım Nihan. Vay be kızdaki şansa bak 😃
Hee çok ayıp olmuş tüh nasıl olabilir ya böyle bir şey. Hay aksi ya nasıl canım sıkıldı.
kadın belki köylü gibi bilezik takmak istemiyordur?
O değilde bu çocuk geçen sene Nisa’ya aşık değil miydi
Keşke katılsaydım ya, belki bana takarlardı. Davet geldide gitmedik, çok iş vardı
Ayy Nisa ya asıktı bu bence bunlarda her ünlü gıbı max 2 seneye boşanır bu sercan hıc samımı gelmıo
Şakasına yapıldığı aşikar büyütmemek lazım
Karizma sercan çok begeniyodum bunu
Geline de bilezik takılmış
Bileğine olmamıştır belki ne alaka
Nereye isterse oraya takarlar banane
Bundan sanane takan kişi kime takmak istiyorsa takar seni ne ilgilendirir?
Gelin takmamiştir bence
Taksında nere isterseler oraya taksınlar
bence de hoş olmamış..
Espri yapmışlar işte tjf
Erkeğe takilmaz o geline takılır
Ayıp olmuş
Ne saçma şeyler de çıkıyor
hoş değil
Olabilir ne var bunda
Ayıp
Ayip olmus bencede
Yakismislar