3. Kez evlenen Günay Karacaoğlu'na eski eşi Şevket Çoruh "Çok güzelsiniz. Mutuluklar" demiş. Yaptığına helal mi yoksa yok artık mı denilmeli?

Merhaba herkese. İyi pazarlar..🌺

Günay Karacaoğlu & Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı
Günay Karacaoğlu & Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı

Bu tür olaylar magazin dünyasında daha önce de oldu hatırlarsanız. İlk aklıma gelen Hülya Avşar mesela. Eski eşiyle yemeğe bile gidiyorlardı. Bile diyorum ama eski eşiyle tatile çıkan bile vardı. Onu hatırlayamadım şimdi. Yemeğe çıkmak normal geliyor böyle olunca aslında..

Oyuncu Günay Katacaoğlu'da üçüncü kez Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile dünya evine girmiş.

3. Kez evlenen Günay Karacaoğluna eski eşi Şevket Çoruh Çok güzelsiniz. Mutuluklar demiş. Yaptığına helal mi yoksa yok artık mı denilmeli?

Eski eşi olan, yine kendi gibi oyuncu Şevket Çoruh ise instagram paylaşımının altına "Çok güzelsiniz. Mutluluklar.." yazmış..

3. Kez evlenen Günay Karacaoğluna eski eşi Şevket Çoruh Çok güzelsiniz. Mutuluklar demiş. Yaptığına helal mi yoksa yok artık mı denilmeli?

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Bana çok medeni bir davranış geldi, ama;

Sen bu davranışa "Helal ne" mi, "Yok artık" mı dersin? 🤔

Haber Kaynağı

#funda

"Helal olsun" derim.
Tabi ki "Yok artık" derim.
Sadece mesajla kutlama. Sonuçta iyi şekilde ayrılmışlar ki kutlamış. Medeni bir davranış derim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
3. Kez evlenen Günay Karacaoğlu'na eski eşi Şevket Çoruh "Çok güzelsiniz. Mutuluklar" demiş. Yaptığına helal mi yoksa yok artık mı denilmeli?