Şarkıcı Gülşen, son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle ilgili hem meslektaşları hem de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Ozan Çolakoğlu, eşi Gülşen’e destek çıktı. Çolakoğlu, "Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez" dedi.
Sahne kıyafetleri ile eleştirilen Gülşen’e eşi Ozan Çolakoğlu, destek çıktı! Eski eşinize destek çıkar mısınız?
İnsanlardaki bu rahatlığa da anlam veremiyorum doğrusu. Elbette hepimiz istediğimizi yapmakta özgürüz fakat toplumun ahlak kurallarını bozmadan. Fazladan üç kuruş daha kazanayım diye milyonlarca insanın önünde soyunup erotik danslar sergileyeme, kimse. O ucuz pavyon kadınlarından ne farkı var şu kadının? Çoluk çocuk denk geliyor şu ahlaksızca danslara ya ayıp günah.
Ne yani eleştiride mi yapamayacak insanlar. Bak mesela ne o gece klübüne gidiyorum nede takip ediyorum. Karşıma çıkıyor fikrimi söylüyorum. Bunu söylemeye ozan çolakoğşunun ne kadar hakkı barsa benimde o kadar konuşmaya fikrimi söylemeye hakkım var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Herkesin kendi tercihi milletin bu kadar başkasının hayatına karışması saçmalık taciz ve tecavüzcülere bu kadar ses çıkarmıyorsunuz keşke kıyafete giyime verdiğiniz tepkiyi daha önemli olaylarda verseniz
Aslında doğru demiş o kadar eleştiriceğine medyadan takip etme sosyal medyadan takip etmeyide bırak 😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biri bana şu olayı anlatsın, olayları hiç bilmiyorum. Neden bu kadar gündem oldu? Gülşen orada pavyonda değil mi? Pavyondan ne bekliyorsunuz ki? Garip olan ne? 🤯
Dert edicek bir şey değil plajda da aynı yerleri kapatan şeyleri giyiyorlar. Dansı kötü olmuş, pavyonda dans ediyor gibi ama aşırı kalitesiz e odun yutmuş gibi. Ekrana ve seyircilere arkasını dönüp eğilmesin, oryantal yapmaya çalışıp pek yapmaması... bunlar sorun.
Öyle ama podyum plaj değil sonuçta o yüzden bu kadar gündem oldu ve konuşuldu. Senin düşündüğün gibi oryantaline laf eden olmadı o da farklı bir bakıl açısı. 😄